Hm, jaz pa vedno, ampak prav vedno, narobe napišem besedo "aerobika"...zmeri napišem areobika
najbolj nenavadne navade
Posted 11 January 2010 - 06:23 PM
Hm, jaz pa vedno, ampak prav vedno, narobe napišem besedo "aerobika"...zmeri napišem areobika
Posted 11 January 2010 - 07:25 PM
Pa pozimi vedno spim v volnenih nogavičkah - tudi če me ne zebe.
Nikoli ne pijem kave brez mleka. Po možnosti si naredim 1/4 kave in 3/4 mleka.
Doma nimam kristalnega sladkorja, ker ga nikoli ne uporabljam - samo sladila (sem šele danes to ugotovila, ko sem dobila obisk).
Zjutraj vedno rabim vsaj pol ure miru, po tistem, ko vstanem iz postelje - da pridem k sebi. Če tega nimam, sem cel dan tečna.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 11 January 2010 - 07:34 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 11 January 2010 - 07:37 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 11 January 2010 - 07:39 PM
-ne zaspim če si ne namažem ustnic,rok,stopal
-budilko si vedno nariktam tako da seštevek ni sodo število(pa drugače nisem vraževerna ,pa za take fore)
-ko pridem domov dam VEDNO vse iz torbe na svoje mesto(denarnico, sončna očala, šminke....vse pospravim,.čeprav vem da bom jutri spet imela isto torbo
-vsa kozmetika in vse v hladilniku mora bit obrnnjeno tako da napis gleda ven
-v hladilniku je na vsaki polici svoj oddelek(mlečni izdelki,mesni,zelenjava.....)
-avto si posesam vsak četrtek
-aja pa sproti brišem vse meile in sms (razen od fanta) če ne mam občutek da ni reda
-čist vsako drugo nedeljo si naredim pedikuro
če ni vse tak se mi sfuzla
bom še dodala
Posted 11 January 2010 - 08:09 PM
Posted 11 January 2010 - 09:17 PM
Posted 11 January 2010 - 09:26 PM
Jst ne morem zaspat, če nisem cela pokrita (razen glave). Ker mam potem skos filing da me bo ena "pošast" al morilc al sej nevem kdo potegnu za nogo/roko, če mi ta ven štrli
Pa s kovtrom spim tut poleti, ta teža me ful pomirja pa mi daje nekakšen občutek varnosti, lol
After all this time?
Always.
Posted 16 April 2010 - 02:40 PM
Posted 16 April 2010 - 02:58 PM
Ne, samo na stranišču, ker mi je bilo pač dolgčas
Pa še ena straniščna, lol, vedno ko sem kje drugje kot doma štejem ploščice v kopalnici.
+1
Pa fugam sledim, gledam kako se ujemajo ali neujemajo, kako se v kotih nadaljujejo. Vcasih grem na WC in mizim, da ne dobivam vhodnih info v mozgane, ker jaz v zivljenju, roko na srce, cisto prevec tumbam o tem, onem, tretjem, cetrtem.. : D
DA!!!!
+1
Vedno ko slišim ali preberem XOXO (zadnje čase se je to razpaslo
Jaz to berem ksokso in nimam pojma, kaj naj bi pomenilo, od kod izhaja in kam gre. : D
-budilko si vedno nariktam tako da seštevek ni sodo število(pa drugače nisem vraževerna ,pa za take fore)
: D
Jaz ne morem zaspat, če nimam povštra čez glavo (al pa vsaj odeje)... skratka moram si ušesa zadekat, da nič ne slišim ven. Enako ne morem zaspat, če nisem pokrita, ali pa, da bi bila pokrita samo z rjuho... mene more odeja malo dol tiščat, da sem vredu.
Pa s kovtrom spim tut poleti, ta teža me ful pomirja pa mi daje nekakšen občutek varnosti, lol
Posted 16 April 2010 - 03:08 PM
Posted 16 April 2010 - 04:27 PM
^ A zaspiš pa lahko, če te nič dol ne tišči?
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 16 April 2010 - 04:28 PM
Posted 16 April 2010 - 04:30 PM
Kul. ˘-˘
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 16 April 2010 - 10:57 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 16 April 2010 - 10:58 PM
Posted 16 April 2010 - 11:02 PM
: D
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users