Jump to content

Photo

Kontracepcijske tablete

• Please log in to reply
4119 replies to this topic

#961 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 17 July 2007 - 09:26 PM

Men se tudi men zdi tole mal čudno in pomoje nekaj ne štima. Tale tvoj zdravnike je mal smotan za moje pojme. Magar vpraši tud na forumu ginekologija na med.over.net. Tam odgovarja fajn zdravnik pa še hitro odgovori.
  • 0

#962 Pupa20

Pupa20

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 604 posts

Posted 18 July 2007 - 08:58 AM

Ja saj vem punce, da to ni dobro če krvaviš, ampak jas nisen nič upala ginekologu nazaj povedati.V tistem času ko so se pojavile vmesne krvavitve sem vzela naenkrat dve tabletki in so izginile.Tak da zdaj nevem kaj naj naredim če bom še dalje imela vmesne krvavitve.
  • 0

#963 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 18 July 2007 - 09:01 AM

Pejd k zdravniku.
  • 0

#964 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 18 July 2007 - 09:03 AM

Če top ni tvoja prva tablica pa imaš vmesne krvavitve, pomeni, da so tabletke prešvoh. Dohtarju!
  • 0

#965 Pupa20

Pupa20

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 604 posts

Posted 18 July 2007 - 02:34 PM

Hvala punce.Ampak pol si moram prej najti drugega ginekologa,kajti ta ki ga imam sedaj mi noče dati drugih..Aja, krvavitve se pa pojavijo po 18. tabletki.Prej ne.Naj v tem času ko si ne najdem drugega ginekologa, preneham z uporabo tabletk?
  • 0

#966 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 27 July 2007 - 09:34 AM

Še eno vprašanje...
Če jemljem dve škatlici tabletk skupaj brez premora, potem lahko drugo škatlico preneham jemati kadar hočem (npr. po 8 ali 10 ali 15 tabletkah..vseeno) in naredim premor?? oops.gif

• 0

#967 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 27 July 2007 - 09:41 AM

tako je. Nehaš jemati kadar hočeš, potem pavza 7 dni in potem naprej. Samo ne pojest manj kot 21 tabletk ko začneš naprej jemat. Zato mam jst "na pol porabljeno tablico" bolj zarezervo, če mi bo kdaj treba podaljšat za par dni.
  • 0

#968 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 27 July 2007 - 09:57 AM

Ok. Hvala za odgovor smile.gif
  • 0

#969 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 27 July 2007 - 01:03 PM

Če pije katera Minulet ji lahko pošljem 3 škatlice! wink.gif Če ne romajo direkt v koš!
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#970 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 27 July 2007 - 01:12 PM

Zakaj pa jih neboš več imela ? (sorii malo sem radovedna huh.gif )
  • 0

#971 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 27 July 2007 - 01:18 PM

Pila sem jih 4 leta pa sem se sedaj odločila za pavzo. Tabletke bom vrgla stran, če bi jih pa katera imela pa še bolje, a ne? wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#972 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 27 July 2007 - 01:55 PM

QUOTE(Kinky @ 27. 7. 2007 - 14:18) View Post

Pila sem jih 4 leta pa sem se sedaj odločila za pavzo. Tabletke bom vrgla stran, če bi jih pa katera imela pa še bolje, a ne? wink.gif

Aha.

Ej, če se nobena ne oglasi počakaj do ponedeljka prosim, da vidim kere bom jaz dobila. Pa če bom mela take bi jih jaz vzela pol. =)
  • 0

#973 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 27 July 2007 - 05:46 PM

QUOTE(laLa° @ 27. 7. 2007 - 14:55) View Post

Aha.

Ej, če se nobena ne oglasi počakaj do ponedeljka prosim, da vidim kere bom jaz dobila. Pa če bom mela take bi jih jaz vzela pol. =)

Deal! Se bereva po ZS! Sporoči v ponedeljek! wink.gif

• 0

#974 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 30 July 2007 - 03:51 PM

Kinky, nisem dobila teh, ampak Logest. Zdaj pa me zanima, če ima katera izkušnje z njimi in kako se vam zdijo ? Meni je ginekologinja rekla, da naj bi mi pomagale pri krčih (zaradi katerih mi je tabletke sploh napisala), pa rekla mi je tudi, da naj se pacientke ob jemanju teh tablet ne bi zredile. Ali je to res ? ermm.gif
  • 0

#975 Anaya

Anaya

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 104 posts
  • Interests:Bloganje, branje, glasba, surfanje... :)

Posted 30 July 2007 - 03:58 PM

Jaz sem se ob Logest zredila(tam nekje 5 kg) samo ne morem garantirat da so 100% za vse krive tabletke... Če skrbiš za vadbo(kar jaz nisem) in normalno ješ bo verjetno ok. Stvar je taka, da jaz nisem ničesar pri hrani spreminjala, vendar tudi nisem zacela sportat in je sla kilaža gor.
  • 0
Dobimo se na -> Blogu !

#976 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 30 July 2007 - 04:02 PM

Jz se tud za en gram nism zredila, ko sm začela jest Logest. huh.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#977 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 30 July 2007 - 04:04 PM

Jaz upam, da se nebom no. Kaj pa celulit ? Ker vem, da Yarina ne zadržuje vode v telesu. A z Logestom je tudi tako ?
  • 0

#978 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 30 July 2007 - 04:12 PM

Ja, je tako. Čeprav jaz sem dobila enormno celulita s temi Logest. Pa nisem nagnjena k celulitu in prej skoraj ni bil viden. Zdaj se ga pa ne rešim več.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#979 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 30 July 2007 - 04:19 PM

ohmy.gif

A samo Yarina je proti nastajanju celulita, ali tudi katere druge tabletke ?
  • 0

#980 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 30 July 2007 - 05:36 PM

Po Yarini sm tud js dobila mejčken celulita. In sploh ni proti nastajanju celulita, ampak proti zadrževanju vode v telesu, kar povzroča napihnjen videz. Za celulit bi lahk rekel, da je posledica zadrževanja maščobe v telesu laugh.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users