A to lahko dobiš zastonj na napotnico, če si močno poraščen, al si ti zaradi mami lahko zastonj dobila? Ker jst sem spodaj ful, a bi mi šlo zastonj?
Brazilska depilacija
Posted 16 March 2011 - 07:57 PM
A to lahko dobiš zastonj na napotnico, če si močno poraščen, al si ti zaradi mami lahko zastonj dobila? Ker jst sem spodaj ful, a bi mi šlo zastonj?
Posted 16 March 2011 - 07:58 PM
Pa morda bom raje resno premislila o laserju, ko se bo več ljudi iz moje okolice odločilo za to, nekak cvikam.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 16 March 2011 - 07:58 PM
Posted 16 March 2011 - 07:59 PM
Coco*, me veseli, da si tako zadovoljna
Ja, mislim, da je bila Lučka, ful prijetna, pa super dela, res!
Glede laserja se strinjam z BK; če bi že imela keš, bi si dala samo bikini linijo in pazduhe, čeprav si pazduhe all in all lahko voskaš sam doma, pa je enak rezultat, pa bolj poceni. ;- ) Se pa strinjam z BK, da mi to ful ne deluje zdravo, pa tudi če je toooliko preizkušeno in vse, kaj pa vem, meni malo prpa to. In ni mi do tega, da bi zmetala kupe denarja tam, pa se mi ne bi nič poznalo oz. bi mi zaradi hormonskih sprememb prišlo vse nazaj. Sva ravno danes med voskanjem s kozmetičarko govorili o raznih primerih; je omenila primer ene punce, ki se je voskala pri njih, da je bila pred tem na 10 tretmajih laserja in se ji ni NIČ poznalo. Ne vem no, jaz tistega zmetanega keša ne bi nikoli prebolela, no.
Pablo Picasso
Posted 16 March 2011 - 07:59 PM
MASTEN OT:
Joj ej: jaz sem danes moji zdravnici morala utemeljevat zakaj rabim napotnico k okulistu. Khm - očala na mojem nosu niso dovolj?
Svašta res. KONEC MASTNEGA OT
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 16 March 2011 - 08:00 PM
Glede laserja se strinjam z BK; če bi že imela keš, bi si dala samo bikini linijo in pazduhe, čeprav si pazduhe all in all lahko voskaš sam doma, pa je enak rezultat, pa bolj poceni. ;- )
A?
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 16 March 2011 - 08:01 PM
sicer mi je pa T. kozmetičarka, tko da ne vem kaj bluzim, bi šla lahko direktno k njej na brazilsko, sam to odpade, tko da voskanje maybe. Si je pa ona dala pazduhe in nima nič, niti ene dlake (lasar), pa zastonj je imela, ker je bila poskusni zajček v salonu, kjer je delala.
Posted 16 March 2011 - 08:03 PM
Pablo Picasso
Posted 16 March 2011 - 08:06 PM
Posted 16 March 2011 - 08:07 PM
Fluffy, če sešteješ vse depilacije npr 25 eur za brazilsko vsak mesec krat 12 (eno leto), kmalu prideš na znesek, s katerim lahko že kar nekaj narediš...pa še trajno je. Da ne omenjam ostalih predelov kot so noge, roke itd...
Jaz se pipam z mašino, ne hodim na posege. Je pa res, da velja razmisliti. Morda neeekoč v prihodnosti ...
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 16 March 2011 - 08:10 PM
Posted 16 March 2011 - 08:11 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 16 March 2011 - 08:12 PM
coco: bikini in pazduha
Pazduhe si še nisem probala, bom rekla sestrični enkrat, če mi potegne; sama si, dokler se ne bi zmehčale, ne bi upala, ona pa je ful v tej kozmetiki pa to in jo pol za voskanje izkoristim kdaj pa kdaj, haha. Za bikini ti toplo priporočam, da si kupiš v Milerju tisti roza komplet Strep Kit Epilazione Professionale, v Millerju je dobrih 19 €, notri imaš kaseto z njihovih roza voskom + trakove (ko ti jih zmanjka, kupi v Iliriji, mislim da je 100 trakov 5€, ful dobro!) + neke robčke in en kup zadev, ko pa ti voska zmanjka, za 6€ dokupiš kaseto z voskom in to je to. Meni je ta vosek najboljši za bikini, ker potegne tudi ful močne dlake in jih ne pretrže, kot se mi je rado zgodilo pri drugih voskih. Meni je zakon no, je pa malo zoprno, ker se ne odstrani z vodo, ampak oljem.
Pablo Picasso
Posted 16 March 2011 - 08:13 PM
Neytiri, nisi edina glede problem z bikinijem, verjemi.
Gladkost mislim.
Lej, Sally je enkrat limala se v kopalkah, tebe sem ne vem, a kle al na fbju v kopalkah vidla, pač res se nobeni ne vid tko k men, ne lažem, petsto procentno! Sej zato mi je pa tok hujš, k mislite, da je to, kar mate, velik, pa jst vidm, kok se men po bikiniju vid, omg, rdeč, jst sem pa itak vsa bela po telesu.
Posted 16 March 2011 - 08:15 PM
Pablo Picasso
Posted 16 March 2011 - 08:17 PM
Posted 16 March 2011 - 08:23 PM
Drugače pa slikanje na 5 metrov ni ravno verodostojen podatek.
Coco* lepa hvala, bom prečekirala ob priliki!
Posted 16 March 2011 - 08:34 PM
Pablo Picasso
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users