Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#9761 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17306 posts

Posted 03 December 2020 - 07:51 PM

Da gledam 24kitchen in vmes med reklamami ze ob 19ih predvajajo trailerje za grozljivke. Jaz sem ekstra obcutljiva na to in z razlogom gledam kuharske oddaje ipd.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#9762 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6712 posts

Posted 03 December 2020 - 08:27 PM

Omg, no, kaka logika je pa to. Jaz tudi ne prenašam grozljivk.
  • 0

#9763 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26109 posts

Posted 03 December 2020 - 09:41 PM

Ista logika kot če greš pogledat program od Travel Channel in je tam vse, razen travel.
  • 0

#9764 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6712 posts

Posted 03 December 2020 - 09:44 PM

Aja, jaz nimam tv in ne gledam teh kanalov, tako da res pojma nimam.

• 0

#9765 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27712 posts

Posted 05 December 2020 - 06:51 PM

Mojstri, po obisku katerih moram skoraj čistilni servis poklicati, da počisti za njimi. Eni so res brez občutka (tip je saje ob popravilu peči centralne kurjave stresel, spral kar po stopnicah kurilnice na pločnik ob hiši, ulico, vse je črno, kaj folku ni jasno?!).
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#9766 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 09 December 2020 - 12:55 PM

Mimovrste. Skoda besed, ker jim niti ena stvar ne stima kot bi morala in sem tokrat pa res zadnjic narocala.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#9767 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32332 posts

Posted 09 December 2020 - 01:05 PM

Aja? Jaz sem pa zdaj oddala 2 naročili v kratkem, svak se je pa za osebni prevzem ponudil in je bilo pripravljeno zelo hitro.
  • 0

#9768 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 09 December 2020 - 01:16 PM

Meni skos prestavljajo datum prevzema. Vsakic je isto, s tem da sem jim zdaj morala sama pisat, kaj se dogaja z narocilom. Razdelili so ga na dva dela in drugi del naj bi bil koncno (po 10 dneh!) na voljo za prevzem vceraj pa ga se vedno ni, niti nisem dobila nobenega obvestila o zamudi. Nihce te niti ne obvesti in nikjer ne pise, da se narocila glede na rok dobave razdelijo na vec paketov in koliko casa te bo prvi del cakal za prevzem, na to so mi tudi odgovorili sele ko sem jim sama pisala. Na tel se namrec ne oglasajo. Katastrofa vse skupaj, dovolj jih imam.
  • 0

― V. Van Gogh

#9769 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6712 posts

Posted 10 December 2020 - 11:13 AM

Jaz tudi nisem zadovoljna, ampak ne od zdej, sem že lani naročala. Kaj potem pišejo, da bo dostava jutri, če ni nikoli res tako, za vse je bila kaka (vsaj minorna) zamuda, ali pa celo niso imeli v skladišču več in sem čakala. V glavnem, do njih imam visoka pričakovanja in bi moralo res štimat v nulo, pa ne, tako da tudi jaz nočem več naročat tam, edino če mi ni problem čakat na paket.

M, za osebni prevzem se malo bolj potrudijo, sem tudi šla parkrat iskat, ampak bi lahko bil popolnoma brezplačen. 

Je pa zdaj pošta v krizi, imajo ogromno gužvo, nam so izgubili en velik in težek paket, ga čakamo že 7 dni, pa bi kao moral bit že na naši pošti in pri poštarju :S

• 0

#9770 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 10 December 2020 - 12:12 PM

Saj jaz tudi ne od zdaj, sem napisala, da je bila tokrat kaplja cez rob, ker niti enega narocila niso normalno speljali. Pa vedno izberem osebni prevzem, mi je bv placevat 5 € za dostavo, ker imam dokaj blizu.

Ali pa Harvey Norman ... Vceraj narocim fotru novo misko z osebnim prevzemom, v roku 15 min od narocila sem dobila obvestilo, da je ze na voljo za prevzem, pride tja in je sploh nimajo! Torej z dvojnim preverjanjem tega niso mogli sporociti. So mu potem prodali eno drugo, ker jo je nujno rabil.
  • 0

― V. Van Gogh

#9771 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25920 posts

Posted 24 March 2021 - 01:41 PM

Ko dam otroka popoldne spat in pride moj dol na kosilo, potem pa 3/4 ure za mizo sedi s telefonom na ušesu, ker je tako nepogrešljiv. Ma daj si vzame tisto pavzo, če pa ne gre, jo pa vsaj meni privošči in se pojdi v kateri koli drugi prostor v hiši pogovarjat.

Pa ko ljudje avtomatsko še glasneje govorijo po telefonu kot bi IRL. Why???
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#9772 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27712 posts

Posted 24 March 2021 - 02:44 PM

DA TE BOLJE SLIŠIM! : )) Najbolj fajn je čimbolj zgodaj zjutraj, da ja vse vržeš iz postelje.

Ko sem že tu: nezreli “odrasli”.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#9773 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17306 posts

Posted 04 April 2021 - 09:36 AM

Ne gre mi najbolj, ampak nas rockstar zupnik mi pa gre rahlo. Ne mores odpret radia al pa TVja al pa IG al pa FB ne da bi naletel nanj. Vceraj je imel drive by zegenj in so iz cele Slo. prisli (kljub prepovedi, ja). Vec kot 1km vrsta je bila vec ur :lol:
Osladen mi je. To bo.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#9774 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 04 April 2021 - 11:02 AM

Pri nas so ful ponosni na njega😂 je iz sosednje obcine doma.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#9775 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15735 posts

Posted 04 April 2021 - 11:08 AM

Jao, ful je pocukran, meni gre tudi na k...
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#9776 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19174 posts

Posted 04 April 2021 - 02:49 PM

A Golob? 😂
  • 0

#9777 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 04 April 2021 - 02:56 PM

Obup! Meni grejo cez te praznike vsi ti na jetra,pa koliko je treba za ofer odstet izjave...
  • 0

#9778 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19174 posts

Posted 04 April 2021 - 03:00 PM

Meni grejo tudi na živce ti prazniki, ker mali na vsakem koncu dobiva čokoladne zajce, že če vsakega malo proba, je to ful preveč 🙄
  • 0

#9779 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32332 posts

Posted 04 April 2021 - 03:03 PM

Mi smo pa vsi jedli čokolado za zajtrk :)
Meni je načeloma velikonočni meni OK, medtem ko za martinovo ne morem jest tiste hrane...
  • 0

#9780 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17623 posts

Posted 04 April 2021 - 03:04 PM

Res je osladen, ampak to je recept za uspeh, stare mame (pa tudi malo manj stare) iz cele Slo. ga obozujejo. :D
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users