Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#9701 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18623 posts

Posted 13 May 2009 - 09:24 PM

No ja, štipendija tut, itak. biggrin.gif Tistih 20€ več na mesec bi lahko kr fajn znala izkoristt. tongue.gif In jst k se grem učit se učim za pet. Jst se ne morem učit neki napou, sam da bo. Al se učim dokler ne znam, tut če do 2h in znam skor vse alpa obupam že zlo zgodi (popoldne) pa negrem v šolo laugh.gif Pa ne da delam to za vsak test (samo pr fizi biggrin.gif ), ampak če mam res pouhn kufer vsega in vem da se ne bom mogla naučit tok kokr bi se lohka, potem se bom pač enkrat drugič. Sej konc koncev morš enkrat itak znat, en teden prej alpa kasnej. Sej če bi šlo za en čist nemogoč cilj se nebi trudla, sam če sem 8 let +1. letnik bla odlična plus lani mi ni spet tok velik manjkal, potem vem da lahko, sploh glede na to da mam letos dobre ocene. Ampak pridejo pa tedni k res uno nemorm več, pa ne glede na to a bi mela trojke al petke, ampak je pač tok vsega rolleyes.gif Mi že od ZAČETKA JANUARJA nismo mel niti enga tedna da nebi kej pisal. Že pet mescev (razen pač tistih dveh tednov počitnic). Sam okej, polni optimizma novim izzivom nasproti biggrin.gif

Spovedujem se, da sem s sošolko zdej 4 ure delala seminarsko laugh.gif Ampak sva se ful nasmejale, sva delale o kontracepciji in iskale po netu slikce od ful odbitih kondomov, pa pouhn enih zanimivih slikc sva najdle, haha laugh.gif
Upam da se mi pozdrav vnetje do petka, da grem lahko s fantom k njegovem stricu na bazen tongue.gif
Pa vsem Ljubljančankam sporočam, da jutr 1h-2h pazte kje hodte. Da vs ena nora blondinka ne zbije laugh.gif Hehe hec, sej tok slaba pa spet nisem tongue.gif Ful rada vozim u glavnem biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#9702 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 13 May 2009 - 09:27 PM

Ah, srednja je đabe....ampak res je, da šele pol to vidiš, ko si enkrat na faxu huh.gif
Sicer sem pa tud jst mnenja, da se res ni treba zdej nonstop učit, sekirat, živcev zgubljat zarad ene petke v spričevalu, ki ga čez par let sploh odprle ne boste. Eee, jst sploh ne vem kje mam spričevala, niti ne vem več kakšne ocene sem mela, res sem že pozabila. Tolk o temu, kok je pomembna ocena iz geografije ali pa še bolj, iz fizike npr laugh.gif
Važno je, da prideš na željeno fakulteto, šele fax je pol neki pomemben, srednja je pomembna le v tej smeri, da maš nanjo dober spomin, žuri, prve ljubezni, bedarije in norost laugh.gif

Skratka, zdej pa h spovednici:

Nič se mi ne da, hoho biggrin.gif Komi čakam, da bo učenja za izpite konec in da bo vsaj tko kukr sem si zadala.
  • 0

#9703 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 13 May 2009 - 09:33 PM

Bo že prišel čas, ko boste same spoznale, da se ne splača sekirati, ter svojega zdravja žrtvovati na račun petic, ter da so v življenju tudi druge stvari pomembne, in da se zgodijo tudi kakšne slabše stvari lahko kot pa dvojka pri geografiji, in podobno. Bo že, bo že. wink.gif

Je pa tudi odvisno od tega kakšen tip človeka si, jaz se sploh ne spomnem, da bi se v srednji veliko sekirala, malo sem se, ker mi je grozila graja v MA, ampak sem popravila in je bilo ok do mature. laugh.gif

Spoved: spoznala sem, da so nekateri ljudje, s katerimi sem se včasih kar precej družila, velike zagovedane butare.

Drugače sem pa super. thumbup.gif Rojstni dan je bil mega.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#9704 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28013 posts

Posted 13 May 2009 - 11:48 PM

QUOTE(Kinky @ 13. 5. 2009 - 22:33) View Post

Bo že prišel čas, ko boste same spoznale, da se ne splača sekirati, ter svojega zdravja žrtvovati na račun petic, ter da so v življenju tudi druge stvari pomembne, in da se zgodijo tudi kakšne slabše stvari lahko kot pa dvojka pri geografiji, in podobno. Bo že, bo že. wink.gif

Je pa tudi odvisno od tega kakšen tip človeka si, jaz se sploh ne spomnem, da bi se v srednji veliko sekirala, malo sem se, ker mi je grozila graja v MA, ampak sem popravila in je bilo ok do mature. laugh.gif

Word! Se pa zavedam, da so danes vseeno drugacni casi kot takrat, ko sem bila recimo jaz v gimnaziji. Vam ne zavidam in najbrz bi se mi zmesalo, ce bi morala danes spet hoditi v srednjo solo. Ze dojencki se zacnejo boriti za taksne in drugacne pike, da so najboljsi tu ali tam, najlepsi, da skacejo najvisje in najdlje...ce te vsak dan z vseh koncev sopajo s tekmovalnostjo se je tezko izviti in si rect - hey life isn't about keeping score. Sama sicer nimam problemov s tem, s precejsnjo lahkoto sem ravno vceraj poslala par stvari k vragu in sla na Gunse. biggrin.gif In mi ni zal, I would do it again. smile.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#9705 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 May 2009 - 01:56 AM

Ne morm spat in bom znorela. Oči mam ko mlinske kamne, haha. Rezervna sovica Oka, I guess.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#9706 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26167 posts

Posted 14 May 2009 - 07:15 AM

Sovražim "najljubšo" sodelavko....
Ona zdej ureja nek arhiv in je zmenjeno s šefico, da ji dam vsak dan nekaj za zapisat (pač redno delo), da ne bo pozabila, kako se to počne. Jaz sem se odločila, da ji dam za zapisat samo v primeru, da je več kot 20 specifikacij. Takrat ji dam za zapisat 3, če jih je pa več kot 25 pa 5. Danes je po dolgem času (nazadnje je dobila 22.4.) spet dobila za zapisat in kao - če jst ne bom zmogla, pa da se lahko prejšnji dan pogleda, če jih bo veliko. Sem ji rekla, da imam ob 12h sestanek in ne bom imela časa vsega naredit. In potem ona pripomni kao, da ima tudi ona sestanek. Ja...my ass....

Mami gre danes v bolnico. Upam, da bo operacija super uspela in bo kmalu spet na nogah.
  • 0

#9707 Melaina

Melaina

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 258 posts

Posted 14 May 2009 - 09:43 AM

samo spala bi skoz
skoz sem neki nenormalno zaspana
  • 0

#9708 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46129 posts

Posted 14 May 2009 - 09:45 AM

Ne da se mi na en simpozij. Bljah.
  • 0

#9709 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 14 May 2009 - 10:06 AM

Ancka, držimo pesti za mami! wink.gif

Včeraj mi je blo še tok slabo, da se nisem mogla naučit slove. Tud danes mi je še mal... Ma, jbg, nej nardi kar hoče s tisto ustno. Kaj se pa spomni zadnji dan spraševat. mad.gif No, se že ponavljam, ampak je res. rolleyes.gif

• 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#9710 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 14 May 2009 - 01:55 PM

Dans mi gre vse narobe, pa mal sem sitna pa zaspana.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

• Guests

Posted 14 May 2009 - 02:34 PM

Upam, da mi uspeta dve stvari, ki sem si ju zamislila za prihajajočih par mesecev. Sicer je nekaj segmentov rahlo utopičnih, ampak jaz kar sanjam naprej. hmm.gif No ja, spovedujem se torej za sanjanje. laugh.gif oops.gif
  • 0

#9712 Pupa20

Pupa20

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 604 posts

Posted 14 May 2009 - 05:55 PM

Fant me je zelo razočaral.In mislim da je nastopil čas za konec,ker tako več dalje ne gre.Ves svoj prosti čas sem namenila samo njemu in si nisem vzela časa za prijateljice in sedaj to obžalujem.On je pa počel kar se mu je zazdelo.In potem mi še reče,da on ni kriv za tisto kar se je zgodilo.Fak,saj si pa zraven bil,tako da ne ti meni da nisi nič kriv. mad2.gif
  • 0

#9713 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 14 May 2009 - 06:24 PM

Panika me grabi. Sto stvari je pred mano. Ne vem kako si naj razporedim roke, da bom mela dovolj časa za vse in da bom naredila izpite. To načrtovanje mi gre najbolj na živce, ker se ti lahko vse tako fletno podre kot hišica iz kart. Najbolj me je strah, da bom ruknila kolokvije, ker potem ne morm it na izpite + vse se mi zamakne v tri krasne.

Če mi bo vse ratal tako kot sm si nekak zamislila, bom mogoče 17 julija konec s 3. letnikom. Samo pr men se lahko marsikaj zgodi. V dveh letih se mi načrt še nikoli ni popolnoma izšel, pa tud če je bil popolnoma izvedljiv. Ne vem zakaj imam v glavi, da morm imet avgust in september letos fraj. Letos se bom res borila do konca za te počitnice. No ajd, en izpit če mi ostane- kul mega žur špon.
Ampak si vseen tako želim, da mi rataaaaaa
  • 0

#9714 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 May 2009 - 09:03 PM

Babi sem zahinavla
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#9715 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 14 May 2009 - 10:11 PM

QUOTE(ananas @ 14. 5. 2009 - 19:24) View Post

Panika me grabi. Sto stvari je pred mano. Ne vem kako si naj razporedim roke, da bom mela dovolj časa za vse in da bom naredila izpite. To načrtovanje mi gre najbolj na živce, ker se ti lahko vse tako fletno podre kot hišica iz kart. Najbolj me je strah, da bom ruknila kolokvije, ker potem ne morm it na izpite + vse se mi zamakne v tri krasne.

Točno to mene skrbi. Res isto.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#9716 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17103 posts

Posted 14 May 2009 - 10:52 PM

Se pridružujem ananas in Princeski. Res nebi rada, da mi avgusta in septembra ostane še gora izpitov, in bom potem živčkala, če pridem naprej al ne.

QUOTE(Kalypso @ 14. 5. 2009 - 10:45) View Post

Ne da se mi na en simpozij. Bljah.

Je bil zakaj, ali dolgčas?
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#9717 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17103 posts

Posted 15 May 2009 - 12:35 PM

Ful sem se veselila današnjega popoldneva, kr je 10. obletnica srednje šole in smo ble z kolegicami zmenjene, da valda da gremo. 4 babe, just like in the old days. Ampak seveda so zaj vse neko pizdo stisnile. Ena neke jamra, da nebi bla dolgo, kr se more ju3 zgodaj vstat, kr gre nekam, druga si je prst poškodovala pa jo boli, ... mad.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#9718 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 15 May 2009 - 02:15 PM

Prebluzila polovico dneva. Zdej se grem pa res učit :S
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#9719 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 15 May 2009 - 03:05 PM

Uf, kako bi nekomu ušesa napela!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

IPB Image
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

• Guests

Posted 15 May 2009 - 03:18 PM

Žalostna sem. cry.gif cry.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users