Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36378 replies to this topic

#9701 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18421 posts

Posted 01 September 2008 - 09:57 PM

QUOTE(Princeska @ 1. 9. 2008 - 12:07) View Post

Prijateljica, ki naj bi bila moja najboljša, mi ni voščila za rojstni dan. Dans dobim sms v povezavi s čisto drugo stvarjo-neki za en piknik. Kaj naj naredim; naj ji omenim ali naj bom tiho? Sej vem, da je glupo, sam meni je ful bedno, da sem dobila tam 30 voščil, njenega, ki mi je pa med najbolj pomembnimi, pa ne.... Take stvari mi ful pomenijo.

Meni lansko leto niso čestitale tri osebe, ki mi ogromno pomenijo in se poznamo že celo življenje. Najbolj bedno je bilo pa to, da so bili skupaj na morju pa se niti eden od njih ni mogu spomnt na moj RD (med njimi tudi moj lastni brat). Žalostno je, da sem cel dan pričakovala njihov klic/sms, prenašala okoli mobitel in spraševala mami, če misli, da so pozabili name. Izkazalo se je, da so cry.gif
Če tako nanese, jim to še danes omenim.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#9702 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 01 September 2008 - 10:04 PM

meni se je tudi to letos žal zgodilo. 3 dobre prijateljice. pričakovala sem samo kak sms. ampak to ljudje očitno res pozabjo. ena od njih me je na ta dan celo klicala, če vem, kje je ena trgovina. no ja, bom že prežvela, sam je pa res brezvezn občutk
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#9703 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28041 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 01 September 2008 - 10:22 PM

O, ja, to je ful beden občutek, ampak po drugi strani .. take stvari komot uidejo iz glave, meni se je že dosti krat zgodilo, da sem pozabila komu tako voščit. Enkrat sem se spomnila na prijateljičin RD kak teden prej in se vsak dan znova opominjala, da manjka še toliko pa toliko dni, na koncu pa sem čisto pozabila.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#9704 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 02 September 2008 - 06:45 AM

Meni tudi letos 3 prijatelji niso voščili, potem v roku enega tedna sta se 2 spomnili, en mi pa še zdaj ni, oziroma ko sem mu povedala, da mi ni bilo prav (to sem tako na pol v šali rekla), je rekel: jaz sploh ne voščujem več za RD, še za mamo ne vem kdaj ga ma. Mah veš kaj......bizgec. FY evil.gif

Freya_ - veliko sreče, upam, da ti ne dajo za parkirati vzvratno. smile.gif

Drugače jaz to naredim tako, da zapeljem kakšna 2 avta naprej od prostega parkirnega mesta in nato počasi peljem vzvratno in rahlo zavijam volan, ter zelo gledam v DESNO ogledalo, da vidim koliko prostora še imam na levi. Potem zapeljem noter, včasih moram še malo popraviti....in to je to. Je pa težko tako pisati....naj ti kdo pokaže v praksi, starši, frend, dunno. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#9705 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5897 posts

Posted 02 September 2008 - 08:04 AM

malo OT (ker nisem vedela kam dat):

[/size]

[size="1"]Freya_, tebe sem pa v petek videla!

• 0

#9706 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4735 posts

Posted 02 September 2008 - 09:28 AM

A mi lahko kdo razloži finto Mastercard secure code?

Zdajle sem hotla nekaj rezervirat in mi je to javlo. A morem it po tisti čitalec v banko? Ali potem ta čitalec velja oz deluje za vsako kartico al samo za eno?
  • 0

#9707 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26370 posts

Posted 02 September 2008 - 09:31 AM

ne ne,

na zadnji strani (tam ko si podpisana) je napisanih 7 številk. To je ta "secure code".
  • 0

#9708 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4735 posts

Posted 02 September 2008 - 09:34 AM

Sem pa mela dano pomoč in mi je tam nek čitalec omenjalo da ga rabim. Jaz sem že čisto zmešana sad.gif

• 0

#9709 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26370 posts

Posted 02 September 2008 - 09:37 AM

huh.gif Probi vpisat tisto šifro tja not... Jaz prvič slišim karkoli o čitalcih. V najslabšem primeru pokliči na banko pa ti bodo oni povedali kako in kaj.
  • 0

#9710 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 September 2008 - 09:42 AM

Secure Code je tisto kar ti čitalec ven izpiše, vsaj ko sem jaz nazadnje to delala je bilo tako.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#9711 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26370 posts

Posted 02 September 2008 - 09:42 AM

pa ti vsakič drugo ven izpiše ali je vedno enaka?
  • 0

#9712 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 September 2008 - 09:49 AM

Vsakič drugačno, itak. wink.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#9713 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26370 posts

Posted 02 September 2008 - 09:57 AM

Ma ne sej je logično smile.gif Samo zato sprašujem, ker nisem še nikoli slišala za to zadevo. Jaz sem vedno vpisala uno kodo z zadnje strani. Je pa res, da nisem tega velikokrat počela biggrin.gif
  • 0

#9714 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 September 2008 - 10:01 AM

Meni pa ni prijela tista zadaj, sem tudi poskusila, ker najprej mi ni bilo jasno kaj hočejo. smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#9715 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4735 posts

Posted 02 September 2008 - 10:13 AM

Sem že nazaj iz banke...jup čitalec je potreben. Držite zdaj pesti da mi rata biggrin.gif
  • 0

#9716 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26370 posts

Posted 02 September 2008 - 10:15 AM

A za ta čitalec je potrebno kej plačat?
  • 0

#9717 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 02 September 2008 - 10:37 AM

a pozna kdo kakšno fajn trgovino prek neta z naprimer nakitom alpa oblekami, če mamo sploh kaj ?
samo ne mi z quelle pa neckremann, ker mamo že doma dost katalogov od tega sranja. -.-
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

#9718 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 September 2008 - 10:53 AM

Kako lahko na Facebooku dobim nazaj svoje živalice ki sem jih nekaj dni zanemarila in mi jih je ena x punca posvojila? cry.gif cry.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#9719 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4735 posts

Posted 02 September 2008 - 11:17 AM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 2. 9. 2008 - 11:15) View Post

A za ta čitalec je potrebno kej plačat?

Ja v novi KBM stane 10€ pa še nekaj centov. Ful fajn zadeva, ker ti tvoja banka vmes stopi med tabo in kupcem in zahteva verifikacijo. Not v čitalec pa vneseš številko poziva ki ti je na računu dan in ti čitalec po tem ko vneseš svoj pin da to varnostno kodo.

Pri ryanairu pa tega nisem potrebovala ampak le to trimestno kodo vzadaj na kartici.
  • 0

#9720 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 02 September 2008 - 11:20 AM

QUOTE(Sarah @ 2. 9. 2008 - 11:53) View Post

Kako lahko na Facebooku dobim nazaj svoje živalice ki sem jih nekaj dni zanemarila in mi jih je ena x punca posvojila? cry.gif cry.gif
Poiskat jih boš mogla. Mogoče si celo dobila obvestilo, kdo ti jih je posvojil. Ne vem ti kaj več povedat, ker nimam več aplikacije. Pomanjkanje časa.
V bodoče, če te par dni ne bo, si lahko plačaš varuško, ki bo skrbela za njih, da ne bodo več lačne.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users