Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#9681 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18623 posts

Posted 12 May 2009 - 09:21 PM

Smilm se sama seb sad.gif Trga se mi, meša. Nemorem več, prsežem. Ta šola me bo ubila. Bit odličn v 3. letniku je waay bl zajeban k sm misnla da bo. V tem tednu mam 6 stvari, skos se sam učim učim učim. Začel me je jebat zdravje, pa prej NIKOL nisem bla bolana. V vseh 15 letih mogoče 3x. Zdej mam pa skos drisko, boli me glava, boli me trebuh, razna vnetja, nevem sploh kaj. Tok se mi ne da več, nič, ne učit ne vozit ne karkoli. Sam odklopla bi se od vsega in spala počivala nevem neki da nebi rabla skos skrbet a bom a nebom kok se še morm učit kako bo kaj naprej.. Fakof, nočm odrastt, nočm se odločat za faks, nočem zbirat teh glupih točk k mi bojo odločale prhodnost. Nism prpavlena na to cry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#9682 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27555 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 12 May 2009 - 09:47 PM

^Kako te razumem. Jaz zdej pred testi stalno driskam in se zvijam od bolečin v želodcu. Vsak teden imam šest stvari in če ne dobim vsega 5, se lahko poslovim od odličnega uspeha. Samo v četrtek imam test zgodovine, predstavitev KCV in domače branje. ZA seldnje sem se že odločila, da ga ne mislim delat, zabole me res, enostavno nimam časa. mellow.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#9683 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 12 May 2009 - 09:50 PM

Ej, bejb, ne se tok obremenjevat... jst sm se isto k ti v 3. in pol v 4. In ni blo kul. Še zdej mam težave z želodcem, mela sm napade panike, anksioznost... in to zarad šole. Ni vredno, res ne.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#9684 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27555 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 12 May 2009 - 10:00 PM

Ja k*. Sej tudi sama si to fulkrat rečem (ponavadi v trenutkih, ko crkujem zaradi želodca), pa pol vedno zagrebem in se začnem sekirat. Na živce mi gre, ker vem, da sem dovolj sposobna in hočem vsem, ki so kdarkoli izustili kako pripombo v stilu, da sem zabita, dokazat, da jaz lahko.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#9685 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 12 May 2009 - 10:04 PM

Mah sej veš kaj, jaz sem se sekirala kot ne vem kaj za en povprečen srednji uspeh, pa sem sam vesela da sem to dala čez.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#9686 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 12 May 2009 - 10:12 PM

Ma sej jst se morm tud še zdej grebst za 10ke in 9ke, če hočem bit sprejeta na želeno usmeritev, samo se z zadevo spoprijemam drugače. Ker če bi se tuki na faksu tok jokala pa smilla sama sebi, ne bi nikamor pršla. 1. ker je preveč snovi, 2. ker s smiljenjem samo izgubljam čas. Samo je pa res, da sem to spoznala šele po vsem prestanem na gimnaziji. Šele zdej vidim, kok to maturo napihujejo, kot da je ne vem kaj... pa kok te točke neki v višave kujejo, pa jih sploh ni problem doseči. Jst sm mela v 3. prav dober uspeh, v 4. odličen. Maturo sem kr ok pisala in sm mela 91 točk. In meni so govorili v stilu kao ja 80 točk je že ogromno (moj cilj je bil 83) in sm se bala. Če se pa ne bi sekirala, bi pa še kej več pisala, zihr.
Tud na faksu se zdej ful učim, ampak probam bit čim bolj mirna... ker vem, da tako le izboljšam samo situacijo. Sej ne rečem-pride kak moment, ko te zlomi in ko se počutš zguba, ampak večinoma je pa treba zaupat vase in imet motivacijo.

• 0

#9687 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18623 posts

Posted 12 May 2009 - 10:15 PM

QUOTE(Coco* @ 12. 5. 2009 - 23:00) View Post

Ja k*. Sej tudi sama si to fulkrat rečem (ponavadi v trenutkih, ko crkujem zaradi želodca), pa pol vedno zagrebem in se začnem sekirat. Na živce mi gre, ker vem, da sem dovolj sposobna in hočem vsem, ki so kdarkoli izustili kako pripombo v stilu, da sem zabita, dokazat, da jaz lahko.

ISTO. Vem da lahko in sem tok blizu in se mi zdi tok bedno da bi zdej obupala, sploh pol k pomislm da itak bi bla potem isto pravdobra k en k se je pač z eno dvojko pa pol trojk pršlepu čez, ampak nakonc bo isto- če ma on povprečje 3.5 jz pa 4.4 bova lepo mela isti uspeh. Pa nočem tega zard familije alpa kogarkoli, sej sem bla lani pravdobra (pametnejša odločtev, pomoje rolleyes.gif ), pa so bli vsi čist veseli, vseen. Ampak če vem da loh pa sem tok blizu.. Mah, pa sej se že ponavljam. Krneki uglaunem. Nej se jebejo usi ermm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#9688 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 12 May 2009 - 10:35 PM

In zakaj se pol tok ženete? I mean, zarad tistih dveh pik več al pa nekomu neki dokazovat na račun svojega zdravja, mislm kr neki. Isto mi gre ena sošolka na kurac k se tok grebe, da bo odlična, a gre na faks brez omejitve.
  • 0

#9689 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 May 2009 - 11:25 PM

Jaz si dopovedujem, da mi je vseeno za ocene, itak bom pravdobra, pa tut če zajebem vse kar še lahko. laugh.gif Ampak se vseeno ženem in bom danes celo noč gor, da bom to geografijo dobro pisala. Ker nočem potem gledat trojk v spričevalu.
  • 0
Viens, reste ici!

#9690 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 13 May 2009 - 05:03 AM

Včeraj na orkestru zagrabim tehnični svinčnik in res močno in z zaletom pritisnem za izpust mince - seveda na napačni strani cry.gif . Ok, takrat je šlo, pa se zdele zbudim in me takoo hudičevo boli blazinica, ker je šla minca ful not. Ne vem, kako bom igrala ermm.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#9691 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46128 posts

Posted 13 May 2009 - 11:18 AM

Punce, na faksu in v službi vas nihče ne bo vprašal koliko si imel geografijo/matematiko/zgodovino/kemijo/etc. v srednjišoli zaključeno. Ne splača se sekirat in se živcirat in zapravljat zdravja za te stvari.

QUOTE(Ana @ 10. 5. 2009 - 23:21) View Post

Mene tak meče, fak! Kot, da bi komaj zdaj prišla v puberteto.
Aham. Same here.
  • 0

#9692 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18623 posts

Posted 13 May 2009 - 01:32 PM

QUOTE(Plain Jane @ 12. 5. 2009 - 23:35) View Post

In zakaj se pol tok ženete? I mean, zarad tistih dveh pik več al pa nekomu neki dokazovat na račun svojega zdravja, mislm kr neki. Isto mi gre ena sošolka na kurac k se tok grebe, da bo odlična, a gre na faks brez omejitve.

Ja sej jst grem tut na faks brez omejitve, oz. uspeh šteje samo 10%. Ampak mi pač gre za to da sem took blizu da nočem kr obupat. Pač morem zdej teste pisat 5 ane. Lani ni blo tko, lani bi mogla pa res ful popravljat zviševt itd in se mi pač ni dal. Nevem, pač sem navajena še iz oš da sem odlična in mi je glupo da nebi mela če vem da sem sposobna. Pa letos mam samo dve trojki (ne zaključene, ampak tko nasploh) in mi je bedno nakoncu vse zaj*. Krneki no.
  • 0

After all this time?

Always.

#9693 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 13 May 2009 - 02:17 PM

ja no, pol se pa nauči, sprobaj, potrudi in mogoče ti rata. če ti pa ne, pa ne bo konec sveta, sploh če greš na faks, kjer šteje vse drugo kot uspeh. brez veze, škoda živcev, ne rečem, da bi se mogla grebst za medicino.
kot je kalypso rekla, na faksu te potem nihče več ne praša.

škoda vse energije in sekiranja. probaj, če gre, drugače pa pač ne. samo v glavi si morš to pošlihtat pa bo... govorim iz lastnih izkušenj, ker sem marsikaj nardila napak.

• 0

#9694 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 13 May 2009 - 04:43 PM

Danes sem videla kako so ljudje pripravljeni pomagati drugi = NISO PRIPRAVLJENI!!!

Se pelemo z mami domov in se nama zapiči 4 cm žebelj (malo za gradbiščem) OMG ohmy.gif ohmy.gif . In seveda treba za menjati gumo. Dobro da sem zadnič gledala kako se menja guma. in nama je kar hitro uspelo zamenjati. Ampak ljudje- to so tako gledali kot da prvič vidijo dve ženski menjavati gumo, in potem se še najde nekdo ki potrobi-haloo. Ne vem mislila sem da je še kaj ljudi ki pač pomagajo, ali pač jaz nisem imela sreče??

p.s tistim delavcem bi pa ta žebelj v rit porinla verymad.gif verymad.gif verymad.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#9695 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 13 May 2009 - 05:56 PM

Ej jst ti ne bi znala pomagat. Men če bi bla guma fuč bi prec servis klicala.

Moja spoved: sovražim to da
1. ko se mi malo spremeni bioritem ne morem srat normalno
2. ko se zjutraj prej vstanem mi to fejst butne na prebavo in sem cel dan volčje pogoltno požrešna (zajtrk my ass!)
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#9696 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 13 May 2009 - 07:57 PM

@Nincha
Oprosti, ampak tole je men debilizem brez primere. I'm off.

TOK sem dobre volje, res! Upam, da se vse uresniči.
  • 0

#9697 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 13 May 2009 - 08:36 PM

QUOTE(Nincha @ 13. 5. 2009 - 14:32) View Post

Ja sej jst grem tut na faks brez omejitve, oz. uspeh šteje samo 10%. Ampak mi pač gre za to da sem took blizu da nočem kr obupat. Pač morem zdej teste pisat 5 ane. Lani ni blo tko, lani bi mogla pa res ful popravljat zviševt itd in se mi pač ni dal. Nevem, pač sem navajena še iz oš da sem odlična in mi je glupo da nebi mela če vem da sem sposobna. Pa letos mam samo dve trojki (ne zaključene, ampak tko nasploh) in mi je bedno nakoncu vse zaj*. Krneki no.[/size]

Ja sej je useen, če nimaš omejitve. Lohka pač zarad osebnega zadovoljstva hočeš met 5. Moja sošolka gre na ekonomijo in ni omejitve ampak ona vseen hoče bit odlična, hoče met čimveč petk zarad osebnega zadovoljstva. Nekateri pa pač mamo načelo: sam da je 3. laugh.gif oops.gif

Zadnje čase mam tok sreče in se tok dobr počutm, da se bojim, da je že mal preveč in bo vsega kmalu konec. ermm.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#9698 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 13 May 2009 - 08:56 PM

Če se boste tolk sekirale zarad ocen že v srednji šoli pol boste zlo boge na faksu, kjer ni vedno znanje tisto, ki odloča o oceni.
  • 0

• Guests

Posted 13 May 2009 - 09:10 PM

No, ampak ko prideš na faks ti pa hudičevo prov pride, da se znaš usest pa naučit stvari. Pa kdaj kaj žrtvovat za to, ker je treba študirat.
Jaz po svoje razumem... sem se tudi sama velikrat gonila za tisti odlični uspeh. Sicer bolj zarad štipendije kot česa drugega, ampak okej. smile.gif Ampak na pol prelomit se pa tut ni treba za tiste petke.
  • 0

#9700 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 13 May 2009 - 09:20 PM

Hm. Jutri sprašuje slovo. Ja, spomni se zadnji dan. rolleyes.gif Cel dan mi je blo slabo za znoret, kar pomeni da se nisem nič učila. Zdej pa ne vem kaj čem. Menda mi ne bo dala nms, če ne bom mela ustne. Pa ne tik pred maturo... ohmy.gif Ma čudna je, da nas gre sploh zadnji dan spraševat! mad.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users