Kateri film, oddajo, serijo... ste gledali danes?
Posted 23 March 2025 - 07:17 PM
😅
Posted 23 March 2025 - 07:28 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 23 March 2025 - 07:32 PM
Kina pa sploh ne maram, mi je preglasno.
Posted 24 March 2025 - 08:14 AM
Lunana sem šla jaz v kino gledat. Mi je bil všeč. Sploh prikaz sreče v malih stvareh. Rada imam take filme
Anatomija padca - meni odličen film. Ona mi je tako dobro odigrala.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 24 March 2025 - 08:53 AM
Stardust
Abbott Elementary par delov
Posted 24 March 2025 - 11:48 AM

Posted 24 March 2025 - 12:31 PM
a ne... On igra Gladiatorja, zdej v tem zadnjem filmu pač. Najprej sta se mi v tej seriji zdela taka pusta, celo malo nenavadna izbira igralcev se mi je zdela, potem pa sem bila z vsakim delom bolj navdušena.
Posted 24 March 2025 - 01:03 PM
Planet, pripročam After sun.
All of us stranger moram še nujno pogledat.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 March 2025 - 07:35 PM
A res, on igra, si ga ne predstavljam. : ) Enako glede izbire igralcev.
Posted 25 March 2025 - 09:40 AM
Adolescence, odlična. Edino zadnji del me ni pretirano navdušil.
[Napoleon]
Posted 25 March 2025 - 10:38 AM
Posted 25 March 2025 - 11:59 AM
Meni je pa ta zadnji del ful všeč.Če bi gledal najprej zadnji del, razen nekaj namigov, gledaš povprečno klasično, pretežno patriarhalno družino. Njihov pogovor v avtu mi je bil izjemno simpatičen.
Njihov vsakodnevni spopad in odločenost, da vzamejo vsak dan na novo in kako jim zunanji svet in njihovo spopadanje s tem ne dopušča. Zadnji del pa zelo žalosten. Si ne predstavljam s kakšno krivdo živijo starši takšnih otrok.
Zdi se mi odlična odločitev, da se s samim zločinom niso toliko ukvarjali. Jasno so pokazali kdo je storilec. Zakaj je do tega prišlo in kdo vse nosi del odgovornosti pa prepuščajo v sodbo gledalcu.
Upam, da ne bo druge sezone.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 25 March 2025 - 11:21 PM
Pa Masterchefa redno gledava.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 27 March 2025 - 07:48 AM
The only living boy in New York (naši so na RTV dali en butast naslov) - presenetil me je z dobro, ne tipično zgodbo, istočasno pa še z igralsko zasebo.
Kate Backinsale je tu še noro lepa, ta "mal" mi je bil pa tudi iz nekega razloga zelo všeč. Brosnan in Bridges sta pa itak razred zase, tudi ko sta "stara ko zemlja"
Put A Kilt On It!
Posted 27 March 2025 - 07:52 AM
Posted 27 March 2025 - 08:23 AM
Moj oče, najine punce in jaz - samo še en dan je na razpolago
Put A Kilt On It!
Posted 27 March 2025 - 08:25 AM
Posted 27 March 2025 - 09:19 AM
Posted 27 March 2025 - 01:58 PM
Posted 27 March 2025 - 10:21 PM
Meni je pa ta zadnji del ful všeč.Če bi gledal najprej zadnji del, razen nekaj namigov, gledaš povprečno klasično, pretežno patriarhalno družino. Njihov pogovor v avtu mi je bil izjemno simpatičen.
Njihov vsakodnevni spopad in odločenost, da vzamejo vsak dan na novo in kako jim zunanji svet in njihovo spopadanje s tem ne dopušča. Zadnji del pa zelo žalosten. Si ne predstavljam s kakšno krivdo živijo starši takšnih otrok.
Zdi se mi odlična odločitev, da se s samim zločinom niso toliko ukvarjali. Jasno so pokazali kdo je storilec. Zakaj je do tega prišlo in kdo vse nosi del odgovornosti pa prepuščajo v sodbo gledalcu.
Upam, da ne bo druge sezone.
Podpis pod tole. Sem jokala ob koncu, me je ful pretresel.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users