Fakin' guzva na bazenu. Ko bi se sel po dolgem dnevu sprostit in plavat razdalje na edini olimpijski bazen v blizini ... in ko se isto odloci se 80 drugih ljudi. Ker zakaj pa bi imeli kaksno omejitev glede stevila? Vztrajala sem kake pol ure, potem pa nisem vec zdrzala, da me na vsaki dolzini vsaj 2x kdo brcne ali se me kako drugace dotakne. Da ne omenjam tistih, ki "plavajo" po trije v vrsti ali samo lebdijo nekje na sredini bazena, brez da bi se sploh trudili premikati proti enemu ali drugemu koncu. Sem s kolesom na poti domov naredila ekstra krog, da sem se vsaj malo sprostila.

Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 20 January 2020 - 08:32 PM
Posted 21 January 2020 - 09:31 PM
Uh, se ena, zadnje case me zivcira veliko stvari.
![]()
LJUDJE, KI HODIJO V SLUZBO IN VSEPOVSOD NA POLNO BOLNI IN STRESAJO SVOJE BACILE NAOKOLI. Ne, svet se ne bo nehal vrtet, ce te en dan ne bo, itak nisi mega produktiven plus ne siris okuzbe dalje. Res me to razkuri, potem pa se kasljajo in kihajo in brisejo nos in slatajo vse okoli. Kdaj se bomo kaj pametnega naucili od Azijcev in nosenja maske, ko si kuzen???
Jup, moj tast je bil prejšnji teden zelo bolan in je raje šel v službo in spal v avtu kot da bi bil doma, bolano.
Vem da boste vprašale, hišnik je in bi se sigurno svet podrl če ga tisti petek ne bi bila v službo

Posted 21 January 2020 - 09:42 PM

Posted 21 January 2020 - 09:54 PM
Posted 21 January 2020 - 10:50 PM
Jaz sem zadnjic 2x cihnila na raportu je bil ze problem (drugace nosim masko in se razkuzujem). Prej 1x sem pa komaj zivela pa se nibenemu nisem zdela bolna. Tako da s tega vidika mene jezi, da se folku jebe ce si yi na pol mrtev, samo da ne zgledas kuzen
Jah, kolikor egoistično zveni, dokler obstaja možnost, da se jaz česa okužim, se me take situacije bolj dotaknejo in pogrejejo. To sicer ne pomeni, da mi je vseeno, če je nekdo bolan, komaj stoji, ipd., jaz pa se obnašam, kot da ni nič - daleč od tega, ampak če si kužen stay away ali bodi vsaj toliko uvideven do drugih in si daj masko na faco, simple as that.
Jup, moj tast je bil prejšnji teden zelo bolan in je raje šel v službo in spal v avtu kot da bi bil doma, bolano.
Vem da boste vprašale, hišnik je in bi se sigurno svet podrl če ga tisti petek ne bi bila v službo
Mislim... no comment, res. V moji pisarni sem trenutno edina, ki ne kašlja, kiha, smrka, hrope in itak da me bo takoj, ko se mi malo poruši ravnovesje, sesulo, ker ne glede na to, da si jaz stalno umivam roke, si jih drugi pač ne. Se spomnim, kako sem enkrat prišla prehlajena v službo na severu in so me napizdili, kaj delam tam in poslali domov, se mi je zdelo čudno, ker sem itak bila zelo slovenska, v službo se gre ne glede na vse ane, ampak so me takoj prevzgojili. In edino prav, dokler se ne pozdraviš, ostaneš doma, ne pa da prešlataš vse naokoli in razširiš bolezen med n drugih ljudi.
Pablo Picasso
Posted 23 January 2020 - 09:51 AM
Posted 24 February 2020 - 12:45 PM
Panika v zvezi s corona virusom.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 February 2020 - 01:17 PM
Panika v zvezi s corona virusom.
se podpišem
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 24 February 2020 - 01:27 PM
Posted 24 February 2020 - 03:00 PM
Prikimavam.Panika v zvezi s corona virusom.
Posted 11 March 2020 - 12:29 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 11 March 2020 - 12:37 PM
Posted 11 March 2020 - 12:40 PM
Oba - pošta in Petrol zaračunavata.
Matilda, na OMV ne rabiš plačat...če imaš možnost, jih preusmeri tja (vsaj za GLS to govorim).
Jaz vztrajam pri tem, da dostavijo ali v paketomat ali pa na OMV.
Posted 11 March 2020 - 12:47 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 11 March 2020 - 01:23 PM
Posted 11 March 2020 - 02:16 PM
Oba - pošta in Petrol zaračunavata.
Matilda, na OMV ne rabiš plačat...če imaš možnost, jih preusmeri tja (vsaj za GLS to govorim).
Jaz vztrajam pri tem, da dostavijo ali v paketomat ali pa na OMV.
A si ziher, da na OMV ne zaracunavajo, ravnokar sem dobila sms od GLS:
V primeru prevzema na BS PETROL, BS OMV, Trafika 3DVA vam dodatno zaracunajo storitev vrocanja paketa 0,45 EUR in storitev obdelave odkupnine 1,05 EUR na paket.
Bill Bullard
Posted 11 March 2020 - 02:26 PM
30.1. sem imela nazadnje dostavo od GLS. Pisalo je nekako tako:
Danes vam bomo dostavili paket tapata od tampatam predvidoma takrat pa takrat. Odkupnina je toliko in toliko. Možno je plačilo tudi s kartico. Če vas v času dostave ne bo na naslovu pokličite kurirja ali GLS za pomoč in se dogovrite za prevzem v Paketomatu ali Paketni trgovini. V primeru prevzema na BS PETROL vam dodatno zaračunajo storitev vročanja paketa 0,45€ in storitev obdelave odkupnine 1,05€ na paket. Lep pozdrav, GLS
Možno, da so od takrat kaj spreminjali ali pa imajo v različnih krajih različne pogodbe sklenjene?
Posted 11 March 2020 - 02:30 PM
Verjetno res. Pri nas pustijo v paketomatu, če te ni doma in se ne dogovoriš za ponovno dostavo, kar je zastonj.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 15 March 2020 - 09:00 PM

Posted 15 March 2020 - 09:44 PM
Joj, ja!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users