Posted 06 January 2020 - 02:14 PM
Navodila za uporabo, ki pridejo z aparati. Tocno vidis, koliko je enega nesmiselnega copy-paste teksta (pri susilnem stroju info o pralnem) in koliko nekega scitenja znamke pred odgovornostjo ('drzite se pralnih navodil na vsitih etiketah'), medtem ko niti enkrat nikjer ni omenjeno, kako se njihov sistem programov sklada z informacijami na etiketah. Tudi terminologija je all over the place (nizka, srednjevisoka in visoka temperatura ob piktogramih, pri dveh od programov pa recimo pise 'hladen zrak', 'topel zrak'. Bog ne daj, da bi kje omenili kaksno informacijo, ki si jo lahko manj subjektivno razlozis, in podali kaj v stopinjah celzija.
Sem jim pisala, ce me lahko razsvetlijo glede manjkajocih informacij, pa mi odpise svetovalka, da bi moralo bit vse v navodilih. Ja, moralo ze, ampak ni. Sem ji napisala, da sem sla 3x cez komplet knjizico in se vedno ne vem, na kateri program dat pralne plenicke, in odgovori, da bo sla pogledat v navodila zame. Good luck with that.
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda