Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#9661 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24577 posts

Posted 06 December 2019 - 01:15 PM

Matilda je zadnjič izpostavila gole gležnje, jaz bom pa te plakate s spodnjim perilo ... ne kot na živce, ampak bolj WTF

Kaj za boga sredi zime delajo plakati s spodnjim perilom. Razumela bi v vseh drugih obdobjih, sploh poleti kopalke. Ampak se mi zdi, da perilo je pa izključno samo pozimi in si ne morem pomagat; mene na smrt zebe, ko gledam tiste gole punce na plakatih in mi res na misel ne pride, da bi šla zaradi njih kupovat spodnje perilo.

Mogoče so pa res čez celo leto in jih jaz vedno samo pozimi opazim :D

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#9662 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85989 posts

Posted 06 December 2019 - 01:38 PM

Ker se perilo kupuje za darila. :D Saj so plakati tudi čez leto, jih je pa zdaj res več.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#9663 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27460 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 06 December 2019 - 02:04 PM

Ja, logicno, bolj jih opazis, ker smo vsi zadekani. :D Pa tocno vem, katerega mislis. :D Poleti so tudi, je pa vec plakatov za kopalke kot za perilo, ker je takrat glavna sezona.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#9664 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17626 posts

Posted 06 December 2019 - 02:19 PM

Sarah Jessica Parker v rdeci pizami in perilu? 😁
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#9665 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27460 posts

Posted 06 December 2019 - 02:22 PM

Ne, sem ciljala na Lisco, SJP je se pokrita. :lol:
  • 0
Pablo Picasso

#9666 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85989 posts

Posted 02 January 2020 - 04:55 PM

Jamranje mam, kako jim je tezko z otroki, hkrati pa jih imajo 80 % casa v varstvu, preostali cas pa partnerja doma. Res me pogrejejo.
  • 0

― V. Van Gogh

#9667 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25924 posts

Posted 06 January 2020 - 02:14 PM

Navodila za uporabo, ki pridejo z aparati. Tocno vidis, koliko je enega nesmiselnega copy-paste teksta (pri susilnem stroju info o pralnem) in koliko nekega scitenja znamke pred odgovornostjo ('drzite se pralnih navodil na vsitih etiketah'), medtem ko niti enkrat nikjer ni omenjeno, kako se njihov sistem programov sklada z informacijami na etiketah. Tudi terminologija je all over the place (nizka, srednjevisoka in visoka temperatura ob piktogramih, pri dveh od programov pa recimo pise 'hladen zrak', 'topel zrak'. Bog ne daj, da bi kje omenili kaksno informacijo, ki si jo lahko manj subjektivno razlozis, in podali kaj v stopinjah celzija.

Sem jim pisala, ce me lahko razsvetlijo glede manjkajocih informacij, pa mi odpise svetovalka, da bi moralo bit vse v navodilih. Ja, moralo ze, ampak ni. Sem ji napisala, da sem sla 3x cez komplet knjizico in se vedno ne vem, na kateri program dat pralne plenicke, in odgovori, da bo sla pogledat v navodila zame. Good luck with that.  
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#9668 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32333 posts

Posted 06 January 2020 - 02:28 PM

Haha, sem se spomnila na svojo sestro, kako so jo pred kratkim razkurili z enim takim prevodom in navodili, ker ji nek aparat še delal ni tako, kot bi moral in jim je potem vztrajno težila, kako je to nesprejemljivo.
  • 0

#9669 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25924 posts

Posted 06 January 2020 - 02:50 PM

Ja, no! Moj del je ta, da izberem aparat, ga plačam in preberem navodilo, njihov pa, da aparat naredijo po nekih specifikacijah in da mi znajo povedat, kako deluje in kako ga naj (pravilno) uporabljam. Ne pa da je vse nekaj na pol, da moraš ugibat, potem ko pa narediš po svoje in nekaj uničiš, ti pa nobena garancija ne pomaga. Daj mi črno na belo in konec. Za tak denar pa sploh. Mami je rekla, da bi lahko se na dom prisli demonstracijo narest vsaj pred prvo uporabo :lol1:

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#9670 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27718 posts

Posted 06 January 2020 - 03:23 PM

Joj, se strinjam, Anouk, jaz tudi obolevam ob tovrstnih tekstih. Sami sebi v namen. >.<
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#9671 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 08 January 2020 - 01:57 PM

Poštarji, ki se obesijo na zvonec in itak pridejo ravno takrat ko L spi, zdaj sem ga prav ozmerjala če je težko 1x pozvonit 🤬

Itak jo je zbudil po pol ure spanca, jajca bi mu odtrgala
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#9672 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18468 posts

Posted 14 January 2020 - 12:11 PM

Na mobilno številko me kličejo provajderji raznih uslug. Kot zacoprano vsa ta realna ekonomija dela od 8h do 16h, ali celo samo do 14h. :mad2:

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#9673 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27460 posts

Posted 19 January 2020 - 02:24 PM

Rože in šavje na tortah.
  • 0
Pablo Picasso

#9674 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 19 January 2020 - 03:09 PM

To se je pa zdaj res razpaslo ja. :D

Meni gre pa na živce, da se je ta trend z rožami v stanovanju začel. #plantladyisthenewcatlady 

Imam rada rože, ampak ne ogromnih količin in da imaš res potem celo džunglo. Tako neurejeno deluje. Seveda plantladies ne pozabijo to povsod na družbenih omrežij delit zato mi je pa začelo it na živce. 

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#9675 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85989 posts

Posted 19 January 2020 - 03:47 PM

Meni je smešno, ne gre mi pa na živce. Ženske, obsedene z lončnicami, so mi prav blesave.

• 0

― V. Van Gogh

#9676 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 19 January 2020 - 03:55 PM

Ženske, obsedene z lončnicami, so mi prav blesave.

Se strinjam. Meni je bilo na začetku tudi smešno, zdaj se jih je pa že preveč nabralo pa par jih imam še okrog mene.  :cry:

Plantmums: https://www.instagra.../p/BxVMAvVhWvv/

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#9677 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27460 posts

Posted 19 January 2020 - 04:35 PM

Jaaa. Res je nov trend. Jaz jih imam rada, se mi zdi, da v prostoru ustvarijo obcutek domacnosti, ampak ni treba pretiravati. :oops: Bivsa cimra je v dnevni imela dzunglo, ko sem se odselila, si je dala duska v vseh sobah. :D Meni je v takih prostorih neprijetno, ker imam obcutek, da se v vsem tem zelenju nekaj skriva.

• 0
Pablo Picasso

#9678 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27718 posts

Posted 19 January 2020 - 09:42 PM

Meni je v takih prostorih neprijetno, ker imam obcutek, da se v vsem tem zelenju nekaj skriva.

:D
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#9679 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27460 posts

Posted 20 January 2020 - 08:29 AM

Uh, se ena, zadnje case me zivcira veliko stvari. :D :oops:

LJUDJE, KI HODIJO V SLUZBO IN VSEPOVSOD NA POLNO BOLNI IN STRESAJO SVOJE BACILE NAOKOLI. Ne, svet se ne bo nehal vrtet, ce te en dan ne bo, itak nisi mega produktiven plus ne siris okuzbe dalje. Res me to razkuri, potem pa se kasljajo in kihajo in brisejo nos in slatajo vse okoli. Kdaj se bomo kaj pametnega naucili od Azijcev in nosenja maske, ko si kuzen???
  • 0
Pablo Picasso

#9680 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 20 January 2020 - 08:38 AM

Jaz sem zadnjic 2x cihnila na raportu je bil ze problem (drugace nosim masko in se razkuzujem). Prej 1x sem pa komaj zivela pa se nibenemu nisem zdela bolna. Tako da s tega vidika mene jezi, da se folku jebe ce si yi na pol mrtev, samo da ne zgledas kuzen :D
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users