Kateri film, oddajo, serijo... ste gledali danes?
Posted 10 March 2025 - 08:13 AM
Na Netflixu sem pogledala dokumentarec od ene avstralske influencerke, ki se je pretvarjala, da ima raka in je nasrala cel svet s svojimi lazmi.
Pa se dokumentarec o Mansonovih umorih, cist bizarno vse skupaj. Nekaj casa nazaj sem gledala Once upon a time in Hollywood (ki mi je bil ful ful hud film) in sem zaradi tega pogledala tega Mansona.
Posted 10 March 2025 - 08:15 AM
Eh, jaz SG ne bom gledala, ziher ne. Nisem tolk firbčna, kolikor sem slišala o vsebini, pa to ni zame.
Posted 10 March 2025 - 08:56 AM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 10 March 2025 - 09:11 AM
Res ne vem kaksen fuss je glede nasilja, saj je pol manj krvava kot katerikoli Vikingi z eno komaj obstojeco sex sceno.
Jaz sem otrokom dovolila gledat šele v 9 razredu. Gospodočna še to ni hitela, jo je sama pogledala šele letos.
Enako z GOT, sem šele lani pustila, da ga pogledata oz ga gledamo skupaj.
Je pa res, da jaz sicer malo awkwad, ampak veliko lažje zagovarjam sex scene, tudi če so neobičajne (v smislu to vsi delamo, vsakemu pa paše kaj drugega in dokler se vsi udeleženi strinjajo, ne vidim problema karkoli že delajo), kot pa pretirano nasilje. In pretiranega nasilja (in še psihološko mučno ) mi je v Squed game res bilo, čeprav mi je bila fantastična serija.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 10 March 2025 - 09:29 AM
Ampak po dveh letih spremljanja dogajanja na bliznjem vzhodu taksne scene gledam brez posebnih tezav. Mislim da me nic vec ne more presenetiti. Zdej ali me ganejo ali ne je pa drugo. Resnicne me, te pa niti slucajno. Igre pac.
Meni so sex scene v resnici bolj disturbing za otroke. Je pa tudi tu nekaj prizorov ki mu jih ne dovolim in v to sigurno paseta zadnja dva dela druge sezone. Prve noce gledati, ker ze vse ve, menda, vsaj kar se iger tice, tako da ocitno je ze vse pregledal tisto uro na teden ko sem v sluzbi in je on pri matki, kjer ima odprt youtube.
Dej, jest sem pri 11 gledala na slo 1 120 dni sodome. Je blo na tv. To je bilo travmaticno. Tam pa res nicesar ne gre zagovarjati z nicemer. Kdo je to dal takrat na javno televizijo, ne vem. Sicer je bilo zvecer. Nikoli vec ga nisem gledala in nikoli vec ga ne bi in to je #1 travmaticnih filmov na mojem spisku, drugi niti blizu ne pridejo.
Posted 12 March 2025 - 07:13 PM
Posted 12 March 2025 - 07:14 PM
Pred dnevi sem pa slučajno naletela na film Love, Rosie, ki sem ga tudi že nekaj časa želela pogledat.
Posted 13 March 2025 - 01:40 PM
After life sva včeraj začela gledat, zakon.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 13 March 2025 - 02:10 PM
ta je res dobra. Že sama tema je bila meni zelo dobro predstavljena; ko je pa dodan še dober britanski humor, je pa sploh odlična kombinacija.
Put A Kilt On It!
Posted 13 March 2025 - 02:13 PM
Posted 13 March 2025 - 11:00 PM
Posted 14 March 2025 - 07:47 AM
To spremeni vse - Dokumentarni film razkriva desetletja trajajočo diskriminacijo žensk v Hollywoodu tako pred kamero kot za njo.
Meni je bil super, čeprav mi kakšne stvari / dejstva niso najbolj logične (ampak če je kljub temu vse to res, adijo pamet) .
Spet bom kakšen teden jezna na vse moške
Put A Kilt On It!
Posted 14 March 2025 - 09:18 AM
Od sodelavca zena je zato umrla, ker je verjela raznim gurujem. Ne tej influenserki, ampak temu, da kemoterapija ubija. Imela je povsem ozdravljivega raka dojke, ki so ga nasli zelo zgodaj, a je zavrnila vso klasicno medicino, umrla, in pustila za sabo tri otroke pod 10 let.
Posted 15 March 2025 - 08:09 AM
Včeraj sem se slučajno ustavila na začetku filma Blizu, na slo2. Ful čustven film, o dveh odraščajočih fantih. Ful ful priporočam, mene je zabetoniral na kavč. Nočem več napisat o vsebini, da ne pokvarim, če bo katera gledala.
Posted 15 March 2025 - 08:35 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 15 March 2025 - 08:46 AM
Original ja, iz leta 2022, belgijski. Vidim, da sem totalno za luno, bil je nominiran za vse živo. Ful mi je užitek gledat filme z ne-holivudskimi igralci.
Res je lep film. Jaz sem podobno trpela zraven kot pri Tiho dekle.
Posted 15 March 2025 - 08:54 AM
https://m.imdb.com/title/tt14641542/
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 15 March 2025 - 08:57 AM
Nisem ne. Hvala za priporočilo, a je bil na rtvslo? Jaz imam samo netflix.
Posted 15 March 2025 - 12:52 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 16 March 2025 - 10:23 PM
Ful mi je užitek gledat filme z ne-holivudskimi igralci.
Res je lep film. Jaz sem podobno trpela zraven kot pri Tiho dekle.
Enako. Samo zadnje čase mi ni preveč za trpeti z liki, tako da se izogibam težkih filmov.
Running point na Netflixu.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users