Jump to content

Photo

Kateri film, oddajo, serijo... ste gledali danes?

• Please log in to reply
9791 replies to this topic

#9641 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 10 March 2025 - 08:13 AM

Jaz druge sezone ziher ne bom gledala, mi je brezvezna serija.

Na Netflixu sem pogledala dokumentarec od ene avstralske influencerke, ki se je pretvarjala, da ima raka in je nasrala cel svet s svojimi lazmi.
Pa se dokumentarec o Mansonovih umorih, cist bizarno vse skupaj. Nekaj casa nazaj sem gledala Once upon a time in Hollywood (ki mi je bil ful ful hud film) in sem zaradi tega pogledala tega Mansona.
  • 0

#9642 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 10 March 2025 - 08:15 AM

Eh, jaz SG ne bom gledala, ziher ne. Nisem tolk firbčna, kolikor sem slišala o vsebini, pa to ni zame. 

• 0

#9643 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 10 March 2025 - 08:56 AM

Fant je nastmal film Cona interesa iz RTV 365. Men na zacetku ni bilo cist jasno, kaj (kaksen) film gledam (tematika) - pa se mi je potem kmalu posvetilo. Priporocam. Dober je. Pocasen. Nimam kveliko besed za opisat, ker je specificen v smislu teme, ki jo nasavlja - nacizem, a z manj videne perspektive. V smislu, kako je potekalo zivljenje tistoh nekaj priviligiranih middle sized fish nemskih druzin, ki so brez slabe vesti ziveli v tem casu.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#9644 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 10 March 2025 - 09:11 AM

Res ne vem kaksen fuss je glede nasilja, saj je pol manj krvava kot katerikoli Vikingi z eno komaj obstojeco sex sceno.

Jaz sem otrokom dovolila gledat šele v 9 razredu. Gospodočna še to ni hitela, jo je sama pogledala šele letos. 

Enako z GOT, sem šele lani pustila, da ga pogledata oz ga gledamo skupaj.

Je pa res, da jaz sicer malo awkwad, ampak veliko lažje zagovarjam sex scene, tudi če so neobičajne (v smislu to vsi delamo, vsakemu pa paše kaj drugega in dokler se vsi udeleženi strinjajo, ne vidim problema karkoli že delajo), kot pa pretirano nasilje. In pretiranega nasilja (in še psihološko mučno ) mi je v Squed game res bilo, čeprav mi je bila fantastična serija. 

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#9645 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16809 posts

Posted 10 March 2025 - 09:29 AM

Meni je bil edini zadnji del druge sezone boring in za moj obcutek res prevec enega streljanja - lahko bi drugace prisli do istega zakljucka.
Ampak po dveh letih spremljanja dogajanja na bliznjem vzhodu taksne scene gledam brez posebnih tezav. Mislim da me nic vec ne more presenetiti. Zdej ali me ganejo ali ne je pa drugo. Resnicne me, te pa niti slucajno. Igre pac.
Meni so sex scene v resnici bolj disturbing za otroke. Je pa tudi tu nekaj prizorov ki mu jih ne dovolim in v to sigurno paseta zadnja dva dela druge sezone. Prve noce gledati, ker ze vse ve, menda, vsaj kar se iger tice, tako da ocitno je ze vse pregledal tisto uro na teden ko sem v sluzbi in je on pri matki, kjer ima odprt youtube.
Dej, jest sem pri 11 gledala na slo 1 120 dni sodome. Je blo na tv. To je bilo travmaticno. Tam pa res nicesar ne gre zagovarjati z nicemer. Kdo je to dal takrat na javno televizijo, ne vem. Sicer je bilo zvecer. Nikoli vec ga nisem gledala in nikoli vec ga ne bi in to je #1 travmaticnih filmov na mojem spisku, drugi niti blizu ne pridejo.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#9646 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 12 March 2025 - 07:13 PM

Pogledala sem par delov avstralske serije iz leta 2002, Kath and Kim, zelo nezahteven humor, ampak meni so na momente tako smesni, ful mi sede za sprostitev, ker so utrgani vsi skupaj.
  • 0

#9647 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 12 March 2025 - 07:14 PM

Na Netflixu serijo Just one look, sicer poljska, ampak posneta po knjigi Harlana Cobena. Glavna igralka mi je bila precej lepa...

Pred dnevi sem pa slučajno naletela na film Love, Rosie, ki sem ga tudi že nekaj časa želela pogledat.
  • 0

#9648 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 13 March 2025 - 01:40 PM

After life sva včeraj začela gledat, zakon. :) 

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#9649 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 13 March 2025 - 02:10 PM

ta je res dobra. Že sama tema je bila meni zelo dobro predstavljena; ko je pa dodan še dober britanski humor, je pa sploh odlična kombinacija.

• 0

Put A Kilt On It!

#9650 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 13 March 2025 - 02:13 PM

Meni je bila tudi fina, zmotilo me je le, ker niso speljali zgodbe tiste punce iz pisarne, kar izginila je.
  • 0

#9651 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 13 March 2025 - 11:00 PM

Normalni ljudje 10/12.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#9652 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 14 March 2025 - 07:47 AM

To spremeni vse - Dokumentarni film razkriva desetletja trajajočo diskriminacijo žensk v Hollywoodu tako pred kamero kot za njo.

Meni je bil super, čeprav mi kakšne stvari / dejstva niso najbolj logične (ampak če je kljub temu vse to res, adijo pamet) .

Spet bom kakšen teden jezna na vse moške  :ph34r:

• 0

Put A Kilt On It!

#9653 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16809 posts

Posted 14 March 2025 - 09:18 AM

Dokumentarec o Belle Gibson

Od sodelavca zena je zato umrla, ker je verjela raznim gurujem. Ne tej influenserki, ampak temu, da kemoterapija ubija. Imela je povsem ozdravljivega raka dojke, ki so ga nasli zelo zgodaj, a je zavrnila vso klasicno medicino, umrla, in pustila za sabo tri otroke pod 10 let.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#9654 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 15 March 2025 - 08:09 AM

Včeraj sem se slučajno ustavila na začetku filma Blizu, na slo2. Ful čustven film, o dveh odraščajočih fantih. Ful ful priporočam, mene je zabetoniral na kavč. Nočem več napisat o vsebini, da ne pokvarim, če bo katera gledala.

• 0

#9655 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 15 March 2025 - 08:35 AM

Close je original naslov, ane? Menda je heartbreaking. Eno knjigico sva tudi z I. brale podobno. Prva ljubezen. Ni tako tezka kot film, ampak je tudi zalostna. Bom pogledala.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#9656 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 15 March 2025 - 08:46 AM

Original ja, iz leta 2022, belgijski. Vidim, da sem totalno za luno, bil je nominiran za vse živo. Ful mi je užitek gledat filme z ne-holivudskimi igralci.

Res je lep film. Jaz sem podobno trpela zraven kot pri Tiho dekle. 

• 0

#9657 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 15 March 2025 - 08:54 AM

A tega si ze gledala? Iz istega leta, tudi nagrajen, kompleksen. Italijanski.
https://m.imdb.com/title/tt14641542/
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#9658 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 15 March 2025 - 08:57 AM

Nisem ne. Hvala za priporočilo, a je bil na rtvslo? Jaz imam samo netflix.

• 0

#9659 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17604 posts

Posted 15 March 2025 - 12:52 PM

Close je heartbreaking, ja.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#9660 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 16 March 2025 - 10:23 PM

Ful mi je užitek gledat filme z ne-holivudskimi igralci.
Res je lep film. Jaz sem podobno trpela zraven kot pri Tiho dekle. 

Enako. Samo zadnje čase mi ni preveč za trpeti z liki, tako da se izogibam težkih filmov.

Running point na Netflixu.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users