Katero oblačilo/modni dodatek ste nazadnje kupili?
Posted 06 December 2011 - 04:07 PM

Posted 06 December 2011 - 04:44 PM
To je moj njihov prvi, ampak že na oko, otip in probo, mi deluje zelo kvaliteten in kot praviš, prijeten. Tudi sp.
hlače. Se mi zdi, da je kvaliteta tam nekje pri S. Oliverju, kar je že nadpovprečje po mojih izkušnjah. Intimissimi
se lahko skrije pred S. Oliverjem.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 06 December 2011 - 05:36 PM
Je pa podložen, ane?
Sem gledala malo na strani, en komplet mi je ful všeč, ampak je 65 €, s suspenderjem pa 100. :s
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 06 December 2011 - 05:54 PM
Ni podložen, ampak oblikovan.
Kateri komplet? Ja, to pa je že konkretna cena. Jaz sem za modrček dala tukaj 25€, za sp. hlače pa 14€.
Sem pa jaz imela neke probleme s to stranjo glede naročevanja pred časom, ni hotelo poslati v SLO. Sem kupila
v eni Skiny trgovini tu v SLO.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 06 December 2011 - 06:45 PM
Bivši fant je pred ene tremi leti nekaj naročeval, brez problema poslali, poštnina je mislim da bila 5€.
Potem je kasneje še hotel, pa ni nikakor šlo. Tudi meni ne. Bi bila drugače že vredu opremljena.
Zelo lep kompletič, ni kaj.
Hvala za info, na mojo veliko žalost me še tako hitro tam ne bodo videli.
Posted 08 December 2011 - 01:19 PM
Dobila temno zelen volnen Benetton pulover.

― V. Van Gogh
Posted 08 December 2011 - 01:22 PM

Pokaži ga, ob priliki.

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 08 December 2011 - 01:51 PM
Ne, ful manj kot Lindexov, čudno.
Bom. -)
― V. Van Gogh
Posted 08 December 2011 - 01:57 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 08 December 2011 - 02:37 PM

― V. Van Gogh
Posted 08 December 2011 - 02:38 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 08 December 2011 - 02:40 PM
Ja, saj mi je bilo čudno. Fluffy bi pomoje znorela v puloverju iz 100 % volne.
― V. Van Gogh
Posted 08 December 2011 - 02:46 PM
Adriane, sem se pozanimala pri strokovnjakih glede tiste volne - če je bila pravilno obdelana z vsemi mogočimi postopki, zna biti, da bo plašč zdržal tudi do 15 let, ne da bi izgubil dimenzijsko stabilnost.

Pablo Picasso
Posted 08 December 2011 - 03:28 PM
Vem, da ne pikajo vsi, mislila sem predvsem zato, ker je volna ful topla.
― V. Van Gogh
Posted 08 December 2011 - 03:42 PM
Sarah

In ja, 100% volna je zame mučilna naprava!
Posted 08 December 2011 - 08:22 PM
Posted 10 December 2011 - 05:19 PM
crni gleznarji, Deichman
[Napoleon]
Posted 11 December 2011 - 11:04 AM

Sicer sem želela katero drugo barvo (rdečega, črnega, belega, čipkastega,...), pa je bila še samo ta številka. Če bodo še dobili, bom šla menjat. Push up pa je res najboljši kar sem jih imela, sploh mi ni jasno zakaj sem si kupovala tiste Lasenzine za 26€

2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users