Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#9621 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 06 May 2009 - 09:42 PM

^Good luck.

En moj kolega mi je malo sumljiv, v roku enega meseca me je že 2 krat žical za keš, pa mu ga nisem hotela posoditi....pač...moja odločitev. Sedaj si že neke izgovore zmišljuje, po moje je zabredel, ne vem. Je bolj znanec, ampak vseeno. blink.gif

Šla bi na Tržnico. ermm.gif sad.gif

Malo sem 'odsotna' trenutno, mi paše.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#9622 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28008 posts

Posted 06 May 2009 - 10:34 PM

QUOTE(žabica @ 6. 5. 2009 - 22:08) View Post

Bom javila če bom preživela smile.gif

Drzi se Žabica pa javi ja! ;)

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#9623 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 07 May 2009 - 09:27 AM

Ful sem šokirana nad gesto enega profesorja ohmy.gif
Še obstajajo fer ljudje!
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#9624 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 07 May 2009 - 01:20 PM

Preživela thumbup.gif

Bolelo je zelo ko je dal inekcijo, potem je bilo v redu ko je delal, ker je itak bilo omrtvičeno. Sedaj me pa malo boli. Morem imeti en tedn šiva notr. Pa bomo potem vidli kako je narejeno smile.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#9625 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29911 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 May 2009 - 04:12 PM

slabo prenašam to, da skoraj vsi po vrsti ignorirajo moje mejle (še sploh uni iz podružnic po tujini) - ni mi jasna ta logika, da folk odgovarja samo na mejle, ki jim jih pošiljajo šefi (eni še na take ne), glih tko morjo stvari štimat, al ti mejl pošlje šef al pa asistentka. ampak se enim očitno stvari ne dajo dopovedat, men more pa štimat.
pa na živce mi gre, da mamo novega zaposlenega, ki je bil očitna napaka pri izbiri, ker po dveh mesecih v firmi še mejla ni sposoben sam napisat, kaj šele, da bi že samostojno delal stvari, za katere je zadolžen. in tko njegovo delo delajo 4 drugi, on pa glih tko dobiva plačilo. kok me take stvari razpenijo, ej! verymad.gif da ne govorim o tem, da tiste gnide, ki je tega nesposobneža izbrala, ne zanima, da drugi delajo namesto njega, temu bebcu je važno samo to, da je delo opravljeno. kok me ma včasih, da bi streljala.
uh, še dobro, da imamo spovednico! laugh.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#9626 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 07 May 2009 - 04:19 PM

Čez pol ure imam intervju z Japoncem in me je tako strah, da sem že zdaj čisto zmešana biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#9627 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29911 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 May 2009 - 04:21 PM

držim pesti, da bo šlo! hooray.gif ti kar pogumno!
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#9628 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 07 May 2009 - 04:21 PM

Hvala. smile.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#9629 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 07 May 2009 - 04:37 PM

Sem se vdala pod pritiskom in požrla dva Persena. biggrin.gif
  • 0

#9630 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 07 May 2009 - 04:40 PM

Haha to mene spominja na izpitno obdobje, najprej 2 persena in potem ugotovila, da sm too much zaspana in da komi gledam, potem čez eno kavo, ki sem jo kombinirala z redbullom, požirek kave, požirek redbulla, pol pa nism več vedla a bi šla bruhat al kaj bi, sm šla pa sam kakat-driska totalna smile.gif))))
  • 0

#9631 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 07 May 2009 - 08:27 PM

Persen je meni tudi to delal. Pomiril me že, ratam pa tud zaspana.. vem da sem jih enkrat vzela ene tri na vsake par ur... in sem iz živčne razvaline prišla v stanje "jebe se mi za vse", prišla pa je zatem še omotica, driska pa kr nekaj sem se tresla. Kot en đanki. In ga ne jem več.

Sem pa razmišljala kako radi dajejo/dajemo ljudje prijatelje, znance.. skratka ljudi, ki jih poznamo v neke kalupe v smislu ona je taka pa taka. Eh, ona pa tega že nikoli ne bi naredila. Veste kaj mislim, ne.
Saj normalno, da imamo določene predstave o drugih ljudeh, sam ta predpostavka da jaz pa NIKOLI ne bi to nardila, da TAKA pa jaz nisem... to me pa grhheedfr... ne najdem besed. Posebej, ker gre za negativni ton, da nečesa pa ti nisi zmožen/sposoben... No, kaj sem hotela reči... Ja, da mi je v neznansko veselje točno to potem naredit in počenjat ter dokazat nasprotno in vsem zlobam zapret ali pa od presenečenja odpret usta! Morda tud sama kdaj s kančkom zlobice v sebi, čeravno niti ne gre vedno za zlobo. Bolj za tisti občutek zmagoslavja, ko presekaš tisto njihovo narobe, zaplankano miselnost.

• 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#9632 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 07 May 2009 - 08:41 PM

Ja ej ljudje se spreminjajo. Ene spremembe pridejo po parih letih, oz. se pač v tem času pod pritiskom enega dogajanja v duševnosti pa pod vplivi iz okolja dokončno razvijejo, ene spremembe pa pridejo precej na hitro.
Meni se je slično zgodilo da sem pri eni kolegici "kar iz lepa" odkrila eno tako drugo stran bi skoraj rekla... Pa najprej niti nisem verjela, al sem pa mislila da je kaka faza, da ma mogoče na kakem področju težave, je pod pritiskom, pa da pol kje ven butne. Samo so se te muhice kar obdržale in zdaj težko verjamem da gre za isto osebo kot je bila na začetku. Pa to v roku parih mesecev.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#9633 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 07 May 2009 - 11:48 PM

Že, to da se vsi spreminjamo je meni clearly jasno. Pa zgleda, da to vsi nekako podzavestno sprejmemo, zavestno pa... ne vem. Kot si sama rekla, ti si imela "fiksno predstavo" o svoji kolegici, kakšna da je. Tekom sprememb pa si s težavo spremljala njeno drugačnost in še zdaj najbrž...predvidevam.

Vse to pa samo zato, ker se ne moremo ločit od te naše predstave, ki jo imamo v glavi, da bi nekdo, ki je takšen in takšen (mislimo mi) moral bit in tudi zagotovo je tak pa tak... in če ta oseba izstopi iz tega umišljenega okvirja, kar ne moremo da verjamemo, ker se to pač ne sklada s tem, kar si mislimo o njej. Mah... kako smo smešni.

Napeljalo pa me je v to razmišljanje, ker sem po pomoti slišala nekoga reči nekomu drugemu... kako jaz tega ne bi! In ja.. šlo se je točno zame ! Ahrhfhhghjhjhkk

Seveda da bi !!! Zakaj pa že ne bi??!!! Pa tudi že sem! In.. še bom!!
Prav rada presenečam...smile.gif

• 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#9634 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17101 posts

Posted 08 May 2009 - 02:08 PM

Jooooooooo, zaj bi fotra najraje trešla z ciglom po glavi, pobrala cote pa šla. rpg.gif sniper.gif wallbash.gif mad.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#9635 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 08 May 2009 - 03:52 PM

QUOTE(tašika @ 8. 5. 2009 - 15:08) View Post

Jooooooooo, zaj bi fotra najraje trešla z ciglom po glavi, pobrala cote pa šla. rpg.gif sniper.gif wallbash.gif mad.gif

Hvala enako!!!!
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#9636 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 08 May 2009 - 06:34 PM

glava me boli.
pa nevem al zarad čikov al alkohola ? ermm.gif

alpa zarad zaljublenosti. wub.gif
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

#9637 kokoška

kokoška

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 458 posts

Posted 08 May 2009 - 09:43 PM

Najraje bi se z glavo v zid, pol še nekoga, pa pol še sebe parkrat!!!!!!!!!!!!!
  • 0

#9638 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 09 May 2009 - 06:44 AM

Zakaj zaboga sem spet sanjala, da sva z bivšim spet skupaj?! cry.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#9639 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26167 posts

Posted 09 May 2009 - 07:02 AM

Živčna sem, ker grem na prvi turnir... Wish me luck!
  • 0

#9640 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 09 May 2009 - 09:55 AM

Vse srečo Ancka! Razturajte! wink.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users