Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#9601 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 06 May 2009 - 01:07 PM

Tko sem živčna ker me skrbi da ne bom vsega do konca predelala, da se sploh ne morem skoncentrirat da bi se normalno učila. :S Naj mine sad.gif
  • 0

#9602 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 06 May 2009 - 01:27 PM

Prejle me je klicala redkvica s škisove in mi rekla, da naj pridem in da je ful dobro in waaa. In mene je tako melo, da bi šla, da sem skoraj res, ampak po drugi strani imam ful dela, in če bi šla, bi se zajebala big time. Pomojem bi se zjokala od obupa, če ne bi bla glih na busu laugh.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#9603 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 06 May 2009 - 01:37 PM

Še je čas, da greš. Jaz bi šla takoj, pa se počutim stara. cry.gif

Sem bila pa enih 5 krat tam, najboljši žur mi je bil v celem letu. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#9604 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 06 May 2009 - 01:39 PM

Ne bom šla, faks ima prednost. Sploh takele stvari "če ne narediš, padeš".
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#9605 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 06 May 2009 - 01:46 PM

QUOTE(rea @ 6. 5. 2009 - 0:13) View Post

jz kdr je na hard kr ketonal vzamm, sam na hard mislm da težko premikan čeljust pa da čutm kri od razdražene/razgrizene dlesni, zdj ne vem kok je pr teb?

Identično. biggrin.gif Če jem speštano hrano po uro pa pol. rolleyes.gif

Sem pa dans vzela spet Nalgesin, je malce bolje, čeprav še vedno boli.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#9606 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46126 posts

Posted 06 May 2009 - 01:46 PM

Argh. Še vedno ni kosila, jaz pa lačna, pa še na faks morm. down.gif
  • 0

#9607 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 06 May 2009 - 01:50 PM

bla dobre vole , dokler ni prišel iz službe domov cry.gif cry.gif cry.gif nej gre nazaj kjer je bil. BOLI ME ZA NJEGA!!! verymad.gif verymad.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#9608 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 06 May 2009 - 01:50 PM

QUOTE(Hevea @ 6. 5. 2009 - 14:39) View Post

Ne bom šla, faks ima prednost. Sploh takele stvari "če ne narediš, padeš".

smile.gif Ja, ok, saj sem se malo hecala, hihi.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#9609 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 06 May 2009 - 02:05 PM

Sej jaz bi bila že zdavnaj tam, če ne bi bilo fakin dela, in zdej sem tečna.

Grem pa vsaj zvečer lahko k sajkiču spat.Hiho

• 0

#9610 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 06 May 2009 - 03:56 PM

Meni tako diši krema za roke L'Occitane - češnjev cvet. Mmmmmm. Po piškotih biggrin.gif Al nečem, ne vem, ampak je NJAMI.
  • 0

#9611 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 06 May 2009 - 06:04 PM

Dons sem pomislila, kot da mi bo s Pjem dolgčas v nekem roku postalo rolleyes.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#9612 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 May 2009 - 06:06 PM

Za jajca ali pa vimena bom obesila eno podivjano in primitivno opico, ki si že cel dan besno nabija nek bebasti štanc!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#9613 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 06 May 2009 - 06:21 PM

Dons mi je ena prasica skor z avtom čez nogo zapelala. Ne da se mi opisvat situacije,ampak očitno so nekateri res prpravleni iti preko trupel zavoljo 2 sekund,ki bi jih stala upočasnitev pred prehodom za pešce.
Tok me je razpenla,da me je prjel, da bi ji neki fuknla v avto. Pa zbežala.
  • 0

#9614 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 06 May 2009 - 06:40 PM

QUOTE(Hevea @ 6. 5. 2009 - 14:27) View Post

Prejle me je klicala redkvica s škisove in mi rekla, da naj pridem in da je ful dobro in waaa. In mene je tako melo, da bi šla, da sem skoraj res, ampak po drugi strani imam ful dela, in če bi šla, bi se zajebala big time. Pomojem bi se zjokala od obupa, če ne bi bla glih na busu laugh.gif

Bla na škisovi od 12h do 18h!!! Žal mi je, da sm šla domov, ker se tud js morm učit. Zdej sm pa že tok zaspana, da vprašanje kok bom naredila. Pogrešam mojega fantiča, k bi ga tooook stiskala pa lubčkala tam, pa pomoje more bit zdej res fuuul hudo. Ampak faks je faks ermm.gif
  • 0

#9615 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 06 May 2009 - 06:54 PM

Jutr mam en manjši poseg v bolnici pa me je TAKO STRAH!!! ohmy.gif cry1.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#9616 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 06 May 2009 - 07:09 PM

Držim pesti. Pa napiši kako si preživela.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#9617 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17101 posts

Posted 06 May 2009 - 07:31 PM

QUOTE(ananas @ 6. 5. 2009 - 19:40) View Post

Bla na škisovi od 12h do 18h!!! Žal mi je, da sm šla domov, ker se tud js morm učit. Zdej sm pa že tok zaspana, da vprašanje kok bom naredila. Pogrešam mojega fantiča, k bi ga tooook stiskala pa lubčkala tam, pa pomoje more bit zdej res fuuul hudo. Ampak faks je faks ermm.gif

Lahko kdo malo bolj opiše za kaj je finta te Škisove tržnice. oops.gif Hvala smile.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#9618 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 06 May 2009 - 07:35 PM

žabica, držimo pesti! wink.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#9619 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 06 May 2009 - 07:42 PM

QUOTE(tašika @ 6. 5. 2009 - 20:31) View Post

Lahko kdo malo bolj opiše za kaj je finta te Škisove tržnice. oops.gif Hvala smile.gif

To je študentski žur. Prost vstop v areno dogajanja biggrin.gif Študenstki klubi iz vse slovenije imajo postavljene štante s specialitetam, ki so značilne za določeno regijo, pijačo in ostale stvari. Postavljen je ogromen oder, kjer nastopajo različne skupine od neznanih do znanih. V glavnem, ful je žur. Ful lahko različnih stavri tam delaš- maš tud takšne motivacijske stojnice... Če poznaš Pozdrav poletju, k je konec julija, je ta predvsem za dijake in po ta novem tja hodijo še osnovnošolci. ermm.gif No ta Škisova tržnica je pa zasičena s študenti. Žuuuur
  • 0

#9620 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 06 May 2009 - 09:08 PM

Bom javila če bom preživela smile.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users