Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 20 June 2019 - 07:20 PM
Jaz sicer reees ne maram takega "obsojanja", saj najbrž ne vemo vsega, koliko ima kdo stroškov in koliko porabi.
Posted 20 June 2019 - 08:05 PM
Sej načeloma ti tega ne jamrajo neznanci in približno pa že veš, da če nekdo recimo nima kredite in najemnine za plačevat, jim denar potlej puhti za druge nenujne stvari.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 09 July 2019 - 02:02 PM
Na živce mi gre prekomerna uporaba oznak vegansko/vegeterijansko. Sploh vegeterijansko se mi zdi, da se čisto preveč uporablja in je dobesedno povsod. Na piksni fižola recimo, čakam kdaj bo ta oznaka še na kumari in solati. In predvsem me zmede, ker sta si tako podobni in si želim da bi se bolj razlikovali, da bi že na daleč oz. hitreje človek prebral, da je vegansko. V mislih imam te dve oznaki. Če grem recimo glih v trgovino brez očal se kar zafrkavam.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 09 July 2019 - 02:11 PM
Pri nas je tega manj kot v Nemciji, je slo pa tudi meni na zivce (recimo v Sparu v Slo je tudi ista shema oznacevanja in so ljudje konstantno v dobri veri napacne izdelke kupovali zame). To o fizolu je sicer res, ampak pri nas je bil par let nazaj v prodaji nek izdelek (mislim, da ravno fizol v neki paradiznikovi omaki), ki je vseboval tudi svinjsko mast ali nekaj podobnega in je bila cela zdraha takrat.
Posted 09 July 2019 - 02:14 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 09 July 2019 - 09:16 PM

Posted 23 August 2019 - 09:05 AM
Pablo Picasso
Posted 23 August 2019 - 09:21 AM
hahahaha. Dobra!
Jaz sem zadnjič umrla od smeha, ko je znanka voščila drugi znanki za RD, da ji želi vse, kar objavlja na FB oz. kar bi rada/želela objavit, pa ne more.
Sem pričakovala kakšno zamero, pa ne vem, če je razumela ves sarkazem, ki sem ga jaz. Ali pa ji je samo nastavila ogledalo.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 23 August 2019 - 09:27 AM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 23 August 2019 - 09:49 AM

Pac vse so iste, no, copy paste copy paste, isti obrazi, usta, obrvi, obleke, besedisce; najbolj bizarno pa mi je, ko se ti vzorci in izrazanje prenesejo na 'navadne' ljudi in so kot brainless lutke.
Pablo Picasso
Posted 24 August 2019 - 05:03 PM
Pac vse so iste, no, copy paste copy paste, isti obrazi, usta, obrvi, obleke, besedisce; najbolj bizarno pa mi je, ko se ti vzorci in izrazanje prenesejo na 'navadne' ljudi in so kot brainless lutke.
Res je. Vse skupaj postaja že prav strašljivo.
Pa tudi dejstvo, da so ene izmed oseb z največ sledilci recimo te plastične lutke kot Kim Kardashian in Kylie Jenner (dejansko mi je žal, da sploh vem da obstajajo), ki tudi niso noben zgled, ampak prodajajo samo botoks, plastične žnable in kako se šobit mi je res prav skrb zbujajoče za vse prihajajoče generacije, ker je že zdaj večina deklet čisto spranih s temi ideali.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 24 August 2019 - 05:54 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 07 September 2019 - 06:40 AM

Bill Bullard
Posted 07 September 2019 - 02:13 PM
Posted 08 September 2019 - 07:32 AM
To, da so najcenejše letalske karte ponavadi za najbolj bedne ure (npr. pristanek na letališču tako pozno, da javni prevoz več ne obratuje). Tudi te karte se morajo nekako prodat, ampak zakaj tako bedni urniki in the first place..
Ko sem šel v London, se je izkazalo, da je ceneje iti z redno linijo (British) kot z nizkocenovno kompanijo ravno zaradi voznega reda. Priletel sem na Heathrow, šel na Underground in izstopil par korakov od hotela. Enako nazaj grede. Priletel sem opoldne in imel še kaj od dneva, odletel pa zvečer, torej sem profitiral praktično ves dan.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 08 September 2019 - 07:56 AM
Bill Bullard
Posted 08 September 2019 - 08:09 AM
Ja, takrat sem letel iz Zagreba. Če ne računam parkinga v Zg, je časovno in psihološko ugodneje.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 08 September 2019 - 12:09 PM
Posted 12 September 2019 - 10:51 AM
Moja cimra je napolnila že cel zaboj s temi vrečkami, pa ji še ni potegnilo, da mogoče ne rabi nove za vsak nakup.
Bill Bullard
Posted 12 September 2019 - 11:14 AM
Pablo Picasso
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users