Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#941 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 25 October 2006 - 10:15 AM

Kdor je te informacije delil bi se iskreno zahvalila in rekla naj se tako napreduje.Naj vedno povem pol mesca prej ko bo v akciji biggrin.gif Jaz sem si ze ob 9ih narocila in dobim v petek ali soboto.
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#942 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 October 2006 - 01:04 PM

QUOTE(-supergirl- @ 25. 10. 2006 - 10:45) View Post
no, v bistvu sem jaz z vami delila insaiderske informacije!!! mislim, da mora zahvala iti k meni! (hec!)

Že ti postavljamo tempelj, kjer te bomo častili. IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#943 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5826 posts

Posted 25 October 2006 - 01:10 PM

hvala! to rabim!!!! (tole me je sedaj spravilo v smeh, kar je točno tisto kar rabim!)
  • 0

#944 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 October 2006 - 01:13 PM

Haha, no, me veseli.
Ti si tudi veliko punc (vključno z mano) spravila v smeh s tole superfakingkul informacijo! woot.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#945 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29809 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 25 October 2006 - 06:42 PM

QUOTE(-supergirl- @ 25. 10. 2006 - 10:45) View Post

no, v bistvu sem jaz z vami delila insaiderske informacije!!! mislim, da mora zahvala iti k meni! (hec!)

oprosti! iz srca se ti zahvaljujem! worship.gif worship.gif kiss1.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#946 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19998 posts

Posted 26 October 2006 - 05:54 AM

eto, sm še sestro prepričala, da si bo tole nabavla, ma popolnoma uničene lase zarad barvanja, si zdej naravne pušča .. sad.gif
tko da greva nasledn teden obe smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#947 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 26 October 2006 - 05:56 PM

ej a je kera ze narocila tale paket v ljubljano? kolk pride postnina? a to kr postarju dam dnar al kako? js sm cist zmedena
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#948 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 October 2006 - 06:18 PM

QUOTE(*pikica* @ 26. 10. 2006 - 18:56) View Post
ej a je kera ze narocila tale paket v ljubljano? kolk pride postnina? a to kr postarju dam dnar al kako? js sm cist zmedena

Zakaj pa v Lj - mislim, zakaj prav za tole lokacijo sprašuješ? Kamorkoli po Sloveniji naročiš, tja ti pač pošljejo - ali v Lj ali pa v Godenince. Pošnina je mislim da okoli 500 sit. Ja plačaš po povzetju, kot vsako drugo pošiljko. Ali poštarju... če te pa ni doma, pa kasneje na pošti, ko si greš po paketič
  • 0

#949 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 26 October 2006 - 06:28 PM

aja, jah nevem, sm misla da se cene razlikujejo glede na lokacijo hmm.gif torej je okol 500 aha. sm ze misla da me bojo nategnal thumbup.gif a dam denar v kksno kuverto al mu kr u roke skesiram? js to prvic delam, tko da res nevem kako to gre! hvala Jenna!
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#950 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 26 October 2006 - 06:31 PM

V kuverto! laugh.gif biggrin.gif laugh.gif Direkt njemu daj v roke, on ti bo povedal znesek in mu plačaš ... kot bi v trgovini plačevala. wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#951 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 26 October 2006 - 06:45 PM

aha okej, hvala, zdej mi je use jasno biggrin.gif
  • 0

#952 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 26 October 2006 - 07:01 PM

QUOTE(*pikica* @ 26. 10. 2006 - 19:28) View Post
a dam denar v kksno kuverto al mu kr u roke skesiram? js to prvic delam, tko da res nevem kako to gre! hvala Jenna!

U kuverto!! laugh.gif

Bo bogi mislim, da imaš noter še kaj ilegalnega, al da ga podkupuješ thumbup.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#953 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 26 October 2006 - 07:19 PM

No vceraj sem jih zjutraj poklicala in mi je zenska rekla (btw bila je superduper prijazna) da bom dobila cimprej.In danes je ze bil pred vrati z Tigijevim paketom.Sem strasno zadovoljna.Od zdaj naprej vse akcije kupim prek tiste zenskice.

A je se kaj pametnega v akciji za november?biggrin.gif
  • 0

#954 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19998 posts

Posted 26 October 2006 - 07:58 PM

dele ste me pa navdušle, me kr mika, da bi še jz tkole po telefonu naročila biggrin.gif , pa mičken prej dobila

..in mene tud zanima, se še kj splača glede cene in kvalitete uzet v novembrski akciji ? smile.gif
  • 0

#955 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5826 posts

Posted 26 October 2006 - 08:20 PM

novemberske akcije bodo znane novembra! za tole smo zvedele čisto slučajno, ker niso imeli dumb blonde kompleta in so pač poslovni in prijazni in so o&h komplet ponudili. počasi in vse bomo izvedeli! (verjetno pa kar nekaj časa ne bo več takšne fenomenalne ponudbe, ker ni računice, da bi se finančno izšlo brez izgube imeti takšne akcije vsak mesec!)
  • 0

#956 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 26 October 2006 - 08:27 PM

Supergirl, oni že vejo kaj delajo!!
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#957 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 26 October 2006 - 10:00 PM

Ko bi lahko imela se Dumb Blond...ah cry.gif
  • 0

#958 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 26 October 2006 - 10:11 PM

Jaz bi tudi. cry.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#959 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17651 posts

Posted 27 October 2006 - 01:43 PM

Pa super je, da dobiš paket že kar naslednji dan, če hočeš smile.gif ...Krasno. Jst sem seveda že naročila, ampak dobim šele v četrtek, k smo se zmenli za takrat. smile.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#960 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19998 posts

Posted 27 October 2006 - 01:57 PM

jz bom šla vrjetn u četrtek u en od salonov iskat smile.gif
me zanima, a se splača kupt dva paketka, a se bo to prej "pokvarl", predn bi porabla use ?
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users