Jump to content

Photo

Gel / pena za umivanje obraza

• Please log in to reply
942 replies to this topic

#941 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23792 posts

Posted 12 November 2025 - 11:12 AM

Ora, koliko je že stara ona?
Če to, da ji samo rečeš, ne deluje, se mi zdi dobra ideja to, kar je Ančka naredila, da ji pokažeš kakšno sliko mozoljaste najstniške kože.:)
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#942 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17963 posts

Posted 12 November 2025 - 11:39 AM

Ali pa mogoce, da ima nek check list v kopalnici kaj mora naredit zvecer. Tus, zobje, obraz (jaz obraz velikokrat kar pod tusem umijem). Napisano ali slicice. I. recimo take stvari pomagajo, da je samostojna. Ce ji ustno dam 3 navodila, je ze prevec. Tako pa lahko sama preveri kaj je ze in kaj se mora.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#943 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28044 posts

Posted 12 November 2025 - 12:00 PM

8 je stara, bolj je to,da se ji mudi. No vceraj mi je rekla potem,da ji te penice niso všeč, čeprav spirajo se pa lažje kot gel. Bova poskusili še z mojim gelom,če ji bo boljše. Je bila pa potem zadovoljna ker je imela tako mehko kožo. Pa sicer je kot lutkica ampak,ko sem jo gledala kako se umiva,sem pa videla,da se ji delajo res ravno tam,kjer ne umije. Vseeno precej prešvica in ocitno so to res nečistoče. Tako da jo je ta beseda potem kar spodbudila. Skratka rabila bo neko rutino.

Za deodorant sva poskusile s sličicami itd. pa je pomagalo edino ko je sama sebe zavohala 🤣
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users