Jump to content

Photo

Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike

• Please log in to reply
2878 replies to this topic

• Guests

Posted 13 June 2009 - 05:59 PM

Ok, kaj takega pa še ne...
Danes sva šla s fantom v Supernovo v Ljubljani in nama je zapasal sladoled. Navado imava vzet skupaj tri kepice, ker nama je to ravno prav, če si hočeva malo privoščit. Šla sva v tisto kavarno v pritličju, zraven Accesories. Naročiva tri kepice in kelnar nama reče, da lahko vzameva samo 2 al pa 4. WTF? huh.gif Prvič slišim, da bi lahko naročil samo sodo število kepic sladoleda. Idiotizem! verymad.gif Na koncu sva rekla, da potem pa nič, in sva šla. Sploh ne morem verjet.
  • 0

#942 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 June 2009 - 06:03 PM

To v tisti kavarni nasproti Mercatorja, kjer imajo najboljšo Segafredo kofe?
To je pa res, hm ... a so vsaj kaj pojasnili, zakaj je temu tako? IPB Image
Fant si je enkrat tu kupil sladoled, ampak 2 kepici, LOL.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

• Guests

Posted 13 June 2009 - 06:06 PM

Ja, tista kavarna. Mislim, meni ni nič jasno. Zdaj mi je prav žal, da nisem vprašala. Ker tam pri vitrini, ko imajo sladoled zraven, lepo piše... cena za en okus ali dva. Pri mizah se grejo pa očitno neko jako ekskluzivo. Bedarija.
  • 0

#944 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 June 2009 - 06:15 PM

Idita še enkrat in si naročita 3 kepice. ;-)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

• Guests

Posted 13 June 2009 - 06:25 PM

Če bi hotla vsak tri, bi nama potem moral rečt... ne morem vama dat vsakemu tri, lahko vama jih dam pa skupaj šest? smile.gif
  • 0

#946 Melaina

Melaina

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 258 posts

Posted 13 June 2009 - 06:25 PM

zato ker kelnarce ne znajo tolk matematike ( liha števila pa to)
  • 0

#947 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 June 2009 - 06:27 PM

QUOTE(PurePoison @ 13. 6. 2009 - 19:25) View Post

Če bi hotla vsak tri, bi nama potem moral rečt... ne morem vama dat vsakemu tri, lahko vama jih dam pa skupaj šest? smile.gif

Ne, samo en si naj naroči 3, a ne ... če praviš, da glih tri ne moreš dobit.

• 0

• Guests

Posted 13 June 2009 - 06:35 PM

Ajaaa, misliš pri vitrini? Anyway... na koncu jim iz principa nisva hotela delat profita, ker to pa res ni nič!
  • 0

#949 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 June 2009 - 07:10 PM

Mene bi blaaazno zanimala razlaga za to mega pravilo.

• 0

#950 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 13 June 2009 - 07:20 PM

Majmuni.

Najbrž imajo posebej v rač. za porcijo, pa udarijo porcija, in vsebuje 3 kepice. Lahko bi 3 krat po eni tolkli, ne vem, kot pa da izgubljajo stranke. ermm.gif

edit: narobe sem štekala.

HAHAHAHAA

butl.gif lart.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#951 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 June 2009 - 07:32 PM

IPB Image

• 0

#952 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 13 June 2009 - 08:50 PM

Pomoje je pa un mislu da hočeta 3 kepice v dva lončka oz. za dva in da ne more dat 1,5 kepice v en lonček ali kornet, pa 1,5 v drug, ker tam izrecno nočejo dat pol pol. Verjetno mu je blo res čudno, da bi vsak po 3 pojedla biggrin.gif
  • 0

#953 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 13 June 2009 - 08:54 PM

QUOTE(lejck @ 13. 6. 2009 - 21:50) View Post

Verjetno mu je blo res čudno, da bi vsak po 3 pojedla biggrin.gif

Men se pa zdi to taka klasična porcija. Jaz se še iz otroštva spomnim, da smo velikokrat hodli na sladoled, pa so odrasli vedno vzeli 3 kepice, otroci pa 2. Meni se redko zlušta sladoleda, ampak ko se mi ga, pa se mi ga ful. Takrat mi je pol mal brezveze naročit eno kepico, razen če imejo kje res muchos velike. Recimo nekje v MB (ne vem kak se reče tongue.gif) dajo res velike, pa jaz vedno rečem pol-pol in dobim ogromno kepo. smile.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

• Guests

Posted 13 June 2009 - 09:22 PM

Ampak sej nisva hotla vsak treh. Hotela sva skupaj tri. In sva lepo rekla, da bi skupaj v en lonček tri kepice... pa ni šlo. Eh, kam gre ta svet. smile.gif
  • 0

#955 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 13 June 2009 - 10:29 PM

Eh, podobno je bilo enkrat v Čolnarni, ker sem hotla v sladoledni kupi namesto jagodnega sladoleda vanilijevga pa je model reku, da to pa ne. blink.gif
  • 0

#956 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 15 June 2009 - 06:58 PM

QUOTE(Plain Jane @ 11. 6. 2009 - 16:22) View Post

Men se danes mal ne da kuhat, pa bi naročil na dom. Kje ve ponavadi naročate? Pa ne bi pice. Kakšne izkušnje z mehiško?
http://www.mexico1867.com/home.html

No, smo zdele. Poročam.
Že po telefonu je bila punca ful prijazna, ker sem se zmrdovala, da nočem bučk, melancanov in gobic. laugh.gif
  • 0

#957 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 10 July 2009 - 05:24 PM

Govinda, v šiški, vegi restavracija

Jesti sem šla na bone, ampak mislim da četudi ješ na normalno dobiš isto hrano ker je samopostrežno.

Torej za bon dobiš juho, solato, glavno jed in sladico.
Juha je bila paradižnikova, bolj bleda in v momentu me je spomnila na šolska kosila down.gif Zihr ne svež paradajz, bolj spominja na razredčen sladkast paradižnikov koncentrat.

Solata pač kot solata, se izkaže da še najboljši del celega kosila.

Glavne jedi pa...katastrofa.
Vzela sem brokoli v neki omaki, neki s cvetačo in nekaj indijskega-še danes ne vem ali je bila razkuhana leča ali razkuhan riž hmm.gif
Brokolij e bil v neki ogabno začinjeno omaki, sem mislila kar ven pljunit, cvetača je bila verjetno nekaj ur predenj sem jo dobila boljša tako pa je bila popolnoma izsušena.
Najbolj me je razočarala indijska jed, saj sem računala na boljšo hrano, ker imajo neke ppvezave s hara krišno centrom.
V glavnem, kot rečeno razkuhano nekaj pač, z nekaj zelenjave kao indijsko začinjeno- nekaj malega currya, kurkume ki je itak bolj ali manj barvilo in malo soli.

Sladica je bila veganska, to zame že pomeni neokusna, pač nek suh biskvit z nekim želejem. Jaki. Domov sem šla lačna, ker sem pustila praktično vse.

Obisk močno odsvetujem!
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#958 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 10 July 2009 - 06:19 PM

QUOTE(Frčica @ 10. 7. 2009 - 18:24) View Post

Govinda

laugh.gif lol1.gif
  • 0

#959 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 10 July 2009 - 06:44 PM

huh.gif Kaj pa je smešen? A sem narobe napisala?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#960 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 03 October 2009 - 04:03 PM

QUOTE(Adriane @ 24. 4. 2009 - 16:06) View Post

+/- juhe si nisem setavljala, ker me moti mešanje mesnih in nemesnih jedi v isti vodi. Že pripravljena brezmesna juha pa je vsekakor boljša kot v DaBudi ali restavraciji na Rimski, kjer dobiš v čisti vodi glih dva graha, tri rezine korenja in ne malo zele (ali kaj za boga je blo tisto)

Tud jz sm misnla da ne bo nič z mojo juho tam, ker ne jem juhe v kateri se kuha kaj mesnega, no in smo to pač tko rešl, da mi je dala zelenjavno juho brez mesne osnove,
potem mi je pa tiste ekstra dodatke ki so tam pred tabo ( ko jih običajno vrže za par sekund v krop kjer se kuha tud meso ) selekcionirala tako, da mi je izbrala samo stvari za katere ni potrebno namakanje v krop
in jih lahko daš direkt samo v zelenjavno juho ( brokoli, cvetača, tofu, kalčli, koruza, še par zelenjave )
pač gobe in še kakšna zelenjava more bit vržena v krop, zat smo te stvari spustil!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users