Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#941 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 09 August 2007 - 06:17 PM

Neyka, jaz roke nimam ne vem kako zahtevne in niti ne uporabljam krem za roke, tako da ti res ne bi znala povedat nič tehtnega, sori biggrin.gif Edino za vonj ti lahko povem, meni ni všeč. Je pa tudi prodajalka rekla sama od sebe, da bo to en bolj tak specifičen vonj. laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#942 Neyka

Neyka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 10 August 2007 - 08:21 AM

Mah ja sej se mi je zdelo. Organske dišave so mi itak čisto zanič. Večina je neobstojnih in neintenzivnih tako, da je ful težko narediti bio proizvod, ki celo diši, razen če notri zmešajo precej eteričnega olja kake sivke ali podobnega.
Zato pa nimam nič proti umetnim dišavam. Kar se mene tiče bi moralo biti več proizvodov z bio setavinami naprimer s certifikatom Eco Cert ampak z dodanimi umetnimi dišavami.
Tako bi dobil izdelke s kvalitetnimi naravnimi sestavinami, ki bi še dišali. Mene potem umetne dišave sploh ne bi motile... (No sej me že sedaj ne)

QUOTE(laLa° @ 9. 8. 2007 - 17:18) View Post

To je bilo, 100%. Vem, ker naju je z mamo trgovka po zapestju pošrpicala pa sma smrdeli po paradižniku. biggrin.gif 100% sem, da je bil parfum. =)

Danes popoldne grem v L'Occitane ker me res zanima najbolj neumna pogruntavščina na svetu, če res obstaja laugh.gif

Poročam...
  • 0
Hey girls I lost myself! Anyone found me?
I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.

#943 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 10 August 2007 - 09:54 AM

Ja idi biggrin.gif Taka malo bolj ovalna flaška je, taka bolj debela biggrin.gif
  • 0

#944 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 11 August 2007 - 07:24 PM

sem danes vprašala in nova kolekcija oliva s paradajzom pride naslednji četrtek, 16.8.. smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#945 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 August 2007 - 10:22 PM

Včeraj sem v CityParku povohala kremo za roke iz te olivno-paradajzne linije in mi vonj ni bil niti malo všeč.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#946 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 13 August 2007 - 03:27 PM

Eno vprašanje: a je katera uporabljala izdelke za mastno/mešano kožo?

(btw: od dons naprej sem ponosna lastnica parfuma Beli čaj in sm zaljubljena v vonj...)
  • 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#947 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 13 August 2007 - 03:43 PM

Žeula, katere izdelke točno misliš? Jaz mam zdaj doma Sivkin mat laosjon, ki je namenjen mešani/mastni koži in mi je zlo fajn. Res se takoj vpije in zelo dobro matira. Tudi diši lepo, sivka pač. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#948 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 13 August 2007 - 08:19 PM

Dobila sem tale testerček: IPB Image.
Pomoje je to tale krema: IPB Image

In še tega: IPB Image

• 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#949 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 13 August 2007 - 08:41 PM

Ja ampak tole ni za mastno kožo. Prva kremca je meni bla kar fajn in čeprav imam mešano kožo, mi ni bila premastna. Je pa žal rahlo komedogena.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#950 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 13 August 2007 - 08:52 PM

Za mastno kožo je najbolj primerna sivkina linija.
  • 0

#951 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 14 August 2007 - 01:28 PM

Ja, lala ma prav. Sem pa jst mela tud tale precious fluid (immortelle kolekcijo) in tud ni biu slab. Ni mi zmastil kože, je tak dost lahek, sam vrjetno je ful drag. huh.gif

• 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#952 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 14 August 2007 - 01:31 PM

Immortele kolekcija je menda najdražja, ja.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#953 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 15 August 2007 - 08:18 PM

^^ True. rolleyes.gif
  • 0

#954 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 16 August 2007 - 09:34 AM

Mhm, se strinjam, sem imela eno mini kremico za kožo okrog oči pa je bila ful overpriced, pa še ni bilo nekega vidnega učinka.
  • 0

#955 Neyka

Neyka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 16 August 2007 - 01:10 PM

QUOTE(Freya_ @ 16. 8. 2007 - 10:34) View Post

Mhm, se strinjam, sem imela eno mini kremico za kožo okrog oči pa je bila ful overpriced, pa še ni bilo nekega vidnega učinka.

Halo blink.gif Pri 17-ih letih? laugh.gif Kakšen učinek natančno si pa pričakovala?

Kolk stara bi pa rada izgledala če mi zaupaš? smile.gif
  • 0
Hey girls I lost myself! Anyone found me?
I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.

#956 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 16 August 2007 - 01:27 PM

Jaz tudi mislim, da je marsikatera tu še premlada za takšno kozmetiko - kremice za okoli oči itd... V bistvu pri 17 kremica itak ne bo mela nobenega učinka, ker gubic ni, česa drugega kot "boj proti gubicam" pa tam itak ne moreš pričakovat.
  • 0

#957 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 16 August 2007 - 01:30 PM

men je ene testerje za okol oči kr sama dala, k sm kupla sivkin losjon pa karitejevo kremo ... je mislna de jih mam tm ene 25, jst sm bla pa maja komi 20 laugh.gif
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#958 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 August 2007 - 04:08 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 16. 8. 2007 - 14:27) View Post
Jaz tudi mislim, da je marsikatera tu še premlada za takšno kozmetiko - kremice za okoli oči itd... V bistvu pri 17 kremica itak ne bo mela nobenega učinka, ker gubic ni, česa drugega kot "boj proti gubicam" pa tam itak ne moreš pričakovat.

Sicer ne vem, kaki učinek točno je Freya_ pričakovala, ampak po mojem mnenju lahko pri 17ih uporabljaš že kakšne tovrstne kreme za okoli oči - saj ptički na vejah čivkajo, da ti gub ne bodo zradirale (v kolikor jih imaš), ampak ti lahko lepo zgladijo kožo, lahko izdatneje nahranijo - veliko ljudi ima kožo okoli oči bolj občutljivo, bolj suho. Pa tudi prav nič ne škodi, če že zgodaj začneš z AOK nego.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#959 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17618 posts

Posted 16 August 2007 - 04:21 PM

QUOTE(laLa° @ 9. 8. 2007 - 16:41) View Post
Jaz sm probala tale parfum (olive&tomano) Meni je za bruhat. Vonj je taki, kot da bi nabiral paradižnik, potem pa si nebi rok umil. Nevem, jaz voham samo paradižnih. bruh.gif

Meni je pa nekaj prav hecno ... L'Occitane je dal ven že olivno paradajzen vonj; laugh.gif

Čakam dan, ko bodo dali ven čokoladno kolekcijo ... (naj me nihče resno ne vzame, da ne bo kdo mislil, da obstaja kaj laugh.gif a morda jim nekoč vendarle priklenka ... )

Edit: fulful mi je všeč, da ima ta linija ECO CERT certifikat, keep going! thumbup.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#960 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 August 2007 - 04:42 PM

QUOTE(MateYa @ 16. 8. 2007 - 17:21) View Post
Edit: fulful mi je všeč, da ima ta linija ECO CERT certifikat, keep going! thumbup.gif

Ja saj. Stvari so ponavadi takšne, da če majo prvo, nimajo drugega... oz. če imajo drugo, nimajo prvega. Ta linija ima tale certifikat, ampak kaj, ko je vonj neprebavljiv. Ostale linije tega certifikata nimajo, pa so skorajda vse omamno dišeče. Skos nekaj fali. =)
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users