L'occitane
Posted 09 August 2007 - 06:17 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 10 August 2007 - 08:21 AM
Zato pa nimam nič proti umetnim dišavam. Kar se mene tiče bi moralo biti več proizvodov z bio setavinami naprimer s certifikatom Eco Cert ampak z dodanimi umetnimi dišavami.
Tako bi dobil izdelke s kvalitetnimi naravnimi sestavinami, ki bi še dišali. Mene potem umetne dišave sploh ne bi motile... (No sej me že sedaj ne)
To je bilo, 100%. Vem, ker naju je z mamo trgovka po zapestju pošrpicala pa sma smrdeli po paradižniku.
Danes popoldne grem v L'Occitane ker me res zanima najbolj neumna pogruntavščina na svetu, če res obstaja
Poročam...
I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.
Posted 10 August 2007 - 09:54 AM
Posted 11 August 2007 - 07:24 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 12 August 2007 - 10:22 PM
Včeraj sem v CityParku povohala kremo za roke iz te olivno-paradajzne linije in mi vonj ni bil niti malo všeč.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 13 August 2007 - 03:27 PM
(btw: od dons naprej sem ponosna lastnica parfuma Beli čaj in sm zaljubljena v vonj...)
Posted 13 August 2007 - 03:43 PM
Posted 13 August 2007 - 08:19 PM
.Pomoje je to tale krema:

In še tega:

Posted 13 August 2007 - 08:41 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 13 August 2007 - 08:52 PM
Posted 14 August 2007 - 01:28 PM
Posted 14 August 2007 - 01:31 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 15 August 2007 - 08:18 PM
Posted 16 August 2007 - 09:34 AM
Posted 16 August 2007 - 01:10 PM
Mhm, se strinjam, sem imela eno mini kremico za kožo okrog oči pa je bila ful overpriced, pa še ni bilo nekega vidnega učinka.
Halo
Kolk stara bi pa rada izgledala če mi zaupaš?
I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.
Posted 16 August 2007 - 01:27 PM
Posted 16 August 2007 - 01:30 PM

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 16 August 2007 - 04:08 PM
Sicer ne vem, kaki učinek točno je Freya_ pričakovala, ampak po mojem mnenju lahko pri 17ih uporabljaš že kakšne tovrstne kreme za okoli oči - saj ptički na vejah čivkajo, da ti gub ne bodo zradirale (v kolikor jih imaš), ampak ti lahko lepo zgladijo kožo, lahko izdatneje nahranijo - veliko ljudi ima kožo okoli oči bolj občutljivo, bolj suho. Pa tudi prav nič ne škodi, če že zgodaj začneš z AOK nego.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 16 August 2007 - 04:21 PM
Meni je pa nekaj prav hecno ... L'Occitane je dal ven že olivno paradajzen vonj;
Čakam dan, ko bodo dali ven čokoladno kolekcijo ... (naj me nihče resno ne vzame, da ne bo kdo mislil, da obstaja kaj
Edit: fulful mi je všeč, da ima ta linija ECO CERT certifikat, keep going!
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 16 August 2007 - 04:42 PM
Ja saj. Stvari so ponavadi takšne, da če majo prvo, nimajo drugega... oz. če imajo drugo, nimajo prvega. Ta linija ima tale certifikat, ampak kaj, ko je vonj neprebavljiv. Ostale linije tega certifikata nimajo, pa so skorajda vse omamno dišeče. Skos nekaj fali. =)
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users