Jump to content

Photo

Škornji

• Please log in to reply
1159 replies to this topic

#941 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46026 posts

Posted 14 September 2009 - 03:43 PM

Meni so pa ti škornji grdi.
  • 0

#942 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 14 September 2009 - 03:47 PM

Ja sej nimam nobenih iz tam, samo jih vedno občudujem. Na čevlje pa res dam kar precej, in za tistih 15€ logično da ne morjo bit nek višek kvalitete. Pa še sovražiiim met karkoli kar lahko potem občudujem na vsakem koraku na drugih puncah, še kavbojke iz berške mi grejo na živce, čeprav samo tam najdem lepe udobne in pač oh in sploh popolne kavbojke zase. Pač ta Naja je ena čip trgovina, kjer si kdaj kupim kakšno majco za ven za 10 €, jo enkrat oblečem potem pa obleži nekje.. biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#943 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 14 September 2009 - 03:50 PM

No, jaz sem pa kar presenečena nad kvaliteto te majice/tunike, pa spomnila sem se da imam še eno. Obedve za 12€, pa še vedno kot novi, medtem ko so se mi že kdaj kake dražje majice strgale ali uničile... Pa majic imam itak toliko, da tu ne gledam preveč na kvaliteto.
Čevlji so drugo, se strinjam. Tudi jaz za čevlje zapravim daleč največ, pa jih nimam veliko, samo redkokdaj kupim kaj pod 50 ali 60€ .

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#944 šMinka*

šMinka*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 230 posts

Posted 14 September 2009 - 05:00 PM

js pa kupim kdaj pa kdaj takšne cenene čevlje, ki jih ubijem SAMO za kakšne hude party, ker se mi je zgodilo, da so se mi poletni čevlji iz transporta na pena party enostavno strgali. blink.gif in normalno, da mi je bilo škoda tistih 100€ za njih, zato zdej vedno premislim kaj obujem za kam. tako da, tudi takšni čevlji pridejo prav. wink.gif
  • 0
"Life changes with the right pair of shoes." Cinderella ♡

#945 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 14 September 2009 - 06:23 PM

Ja saj meni so se tudi eni škornji, ki so stali 170€ (kupila na znižanju za 80€), strgali po enem mescu nošnje, pa so mi bli ful neudobni (to zato ker sem duckfooted), sam je treba res preverit vse šive, podplat in peto, pa še znamko preden kaj kupiš.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#946 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 September 2009 - 06:57 PM

Jaz sem se že pred časom odločila, da drugje, kot v Transportu, čevljev praktično ne kupim več. Pa pod 70eur tudi ne (izštevši znižanja). Ta teden grem po ene nagledane gležnarje za 125eur. Strašno so lepi in preverjeno komot ... sploh ne vem, zakaj si jih že prvič nisem kupla. Si bom pa zaželela čez nekaj cajta še ene škornje od tam. -)
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#947 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 14 September 2009 - 06:58 PM

Meni pa roba v T. povečini ni preveč lepa.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#948 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 September 2009 - 07:01 PM

Lahko jaz rečem skoraj isto, samo skos pa najdem potem nekaj, kar mi je noro všeč. 80% vsega pa tudi meni ni.
Pa npr. letos sem si za poletje kupila ene strašno udobne čevlje - niso mi bili za na rit past lepi (ampak še skos pa zelo lepi), ampak so bli pa nenormalno udobni, tudi po maratonskih turah me niso nikoli zažulili. Magično!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#949 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 17 September 2009 - 05:32 AM

IPB Image

IPB Image

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#950 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 September 2009 - 01:17 PM

Drugiiii, kjekje kje ???
  • 0
Viens, reste ici!

#951 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts

Posted 17 September 2009 - 04:46 PM

Desni klik na slikco ti razkrije neverjetno resnico. ninja.gif Desni klik na prvo slikco ti razkrije neverjetno resnico, ki sicer ni tako zelo lepa, je pa poceni, laugh.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#952 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32304 posts

Posted 17 September 2009 - 05:40 PM

IPB Image

Grrr, ne v LJ, ne v KR ne v NG ni več moje cifre evil.gif
  • 0

#953 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 September 2009 - 06:30 PM

^^Cvetka sem desnoklikala, pa nisem poštekala s kot so.
  • 0
Viens, reste ici!

#954 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts

Posted 17 September 2009 - 07:01 PM

Stran je Piperlime od Gap-a.

klikic.

Lepi, mela crne.

IPB Image

• 0

#955 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 September 2009 - 07:04 PM

Tenks. Škoda, da niso usnjeni.
  • 0
Viens, reste ici!

#956 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 17 September 2009 - 08:50 PM

zakaj že pol folka nosi škornje? kaj bojo nasil pozim. aja, kosmate škornje bruh.gif
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#957 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 17 September 2009 - 09:47 PM

Ma sej meni je pa kul. Ker pol loh kiklce nosim. Drugače jih ful ne maram, ker nimam lih lepih nog...škornji pa mal skrijejo pomanjkljivosti smile.gif
  • 0

#958 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 18 September 2009 - 12:11 AM

QUOTE(sahara @ 17. 9. 2009 - 20:50) View Post

zakaj že pol folka nosi škornje? kaj bojo nasil pozim. aja, kosmate škornje bruh.gif

ahahahah top izjava kok so men uni medvedki grdi- sori če je keir to ful všeč.. smile.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#959 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 18 September 2009 - 08:05 AM

ja men je tut to grozn! pa nujno oprijete kavbojke spod pa belo/zlato do popka bundo

sj kukr kermu paše, sam men so za zj uni res zimski škornji še prezgodej, prov smešn mi je, en folk še v sandalih, eni v škornjiih
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#960 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32304 posts

Posted 18 September 2009 - 05:21 PM

Ma ja, jst sm bla ta tedn en dan v LJ, pa sm sam v enmu šoping centru vidla svega i svašta - od natikačev in krila brez žab, do škornjev in notr zatlačenih kavbojk rolleyes.gif N evem no, v deževnih dneh hodit okol z golo nogo pa v kikli... sad.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users