Jump to content

Photo

GSM aparati

• Please log in to reply
1841 replies to this topic

#941 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32530 posts

Posted 31 October 2010 - 01:20 PM

Mene zanima,kdaj bo sploh pri nas naprodaj... ermm.gif
Pišejo o cenah nekje med 100 in 150 € v prosti prodaji, tako da to ne more bit neki hud telefon, IMHO.
  • 0

#942 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 31 October 2010 - 01:39 PM

Ja ni neki, mene najbolj moti kamera, imam zdej boljšo pa ne bi šla glih na slabši telefon...sem izbrskala podatke:

Nokia C3 je prva naprava s polno QWERTY tipkovnico, ki deluje na priljubljeni mobilni platformi – seriji 40. Je tudi prva naprava v tem razredu, ki omogoča dostop do družabnih omrežij neposredno na zaslonu. Uporabnik lahko pregleduje, komentira, posodablja svoj status in objavlja fotografije na družabnih omrežjih, k0t sta na primer Facebook in Twitter.

Prednost Nokie C3 je tudi v tem, da lahko uporabniki svoje e-poštne račune in račune na spletnih klepetalnicah nastavijo neposredno na napravi in jim za to ni treba prižigati računalnika.

Med pomembnejše lastnosti Nokie C3 sodijo še Wi-Fi povezljivost, kamera z ločljivostjo dveh megatočk, 2.4-palčni zaslon z bogatimi barvami in podpora spominskim karticam velikosti do 8 GB. Nokia C3 bo na voljo predvidoma v drugem četrtletju letošnjega leta, kupiti pa jo bo možno v številnih, za uporabnike privlačnih barvah, vključno z zlato-belo, skrilasto sivo in intenzivno roza barvo. Nokia C3 za ocenjeno maloprodajno ceno 90 evrov pred davki in subvencijami ponuja še storitvi Ovi Mail in Ovi Chat.

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#943 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32530 posts

Posted 02 November 2010 - 06:40 PM

S Teleraya so mi odgovorili, da bo Nokia C3 v bež in sivi barvi ohišja (pink očitno ne takoj) na voljo pri nas od sredine tega meseca za 150 € v prosti prodaji smile.gif
  • 0

#944 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32530 posts

Posted 14 November 2010 - 11:09 AM

QUOTE(Princeska @ 30. 10. 2010 - 15:52) View Post

Na simobilu piše:
Izdelek bo kmalu na voljo. Datuma vključitve v ponudbo zaradi možnih odstopanj v postopku dobave ne moremo napovedati. Cena izdelka bo znana ob začetku ponudbe.

Bo pa to moja nova. Una Prada bo pomoje za v kontejner, skoz se kvari, nikol ne kupim več LGja, madona!

Tale Nokia je že v Simobilovi ponudbi, v prosti prodaji stane 129 €, grem jutr preverit, če jo v našem Simobil centru že imajo.
  • 0

#945 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 14 November 2010 - 11:53 AM

Ja, sem videla, a jaz je ne mislim vzet, je zelo slaba po funkcijah, ima zelooooooo počasen net...

Če bi vzela, bi definitivno vzela Nokio E5. Moram it pogledat.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#946 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23396 posts

Posted 14 November 2010 - 05:08 PM

Jaz bi pa glede na trenutne cene pri Simobilu vzela Sony Ericson Elm, Nokia x2, Nokia x3, Samsung S5230 ali pa Samsung S7070. Res nekje nad 50 € ne mislim več dat za telefon. Važno mi je, da ima v redu fotoaparat - minimalno 3,2. Pa da lahko muziko poslušam, posnamem kak video, da nima kakih čudnih for z budilko, da ima veliko spomina, pa fajn je tudi, če ima možnost brezžičnega interneta. Ampak meni šele maja naslednje leto poteče pogodba in zdaj še ne morem vzet novega telefona brez doplačila. ermm.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#947 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32530 posts

Posted 14 November 2010 - 07:49 PM

Če ti aneks poteče maja, lahko nov telefon ob podaljšanju razmerja vzameš že vsaj 5 mesecev prej.

• 0

#948 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 14 November 2010 - 08:11 PM

Ja, vendar doplačaš ne vem koliko na dan. Da se izračunat na njihovi spletni strani.
Kdaj pa lahko vzameš brez, da doplačaš, koliko prej?
  • 0

#949 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32530 posts

Posted 14 November 2010 - 10:32 PM

Ja sej pravim, 5 mesecev prej lahk vzameš brez ekstra doplačil
  • 0

#950 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 15 November 2010 - 12:40 AM

Aja. Tega pa nisem vedela, sem mislila, da le kak mesec prej.
  • 0

#951 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 17 November 2010 - 09:31 PM

Moj novi:

IPB Image
  • 0

#952 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86419 posts

Posted 17 November 2010 - 10:45 PM

thumbup.gif

Jaz bi pa novega BB-ja:

IPB Image
IPB Image

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#953 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27975 posts

Posted 19 November 2010 - 06:14 PM

QUOTE(Olivija @ 28. 9. 2010 - 14:24) View Post

Je pa Simobil užas kar se tiče dobavljivosti telefonov; nimajo jih na zalogi, drugam tud ne pokličejo, da bi ga šel magari tja iskat

QUOTE(Braunkopf @ 28. 9. 2010 - 14:34) View Post

Osebje na Simobilu je bedno, ja.

Lahko povesta, v katere poslovalnice zahajata?
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#954 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 19 November 2010 - 07:01 PM

Jaz pa sem vzela Nokio C3 in mi je ZAKON. Edini minus je povprečna kamera, ampak jaz tega itak ne rabim, mam fotoaparat za to.
Jo imam pa v pink barvi. smile.gif
  • 0

#955 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46100 posts

Posted 19 November 2010 - 07:10 PM

Jaz pa imam zdaj v uporabi Samsung GT-E1080i. Nima nekih blaznih funkcij, niti interneta, niti fotoaparata, ampak teh stvari tako ali tako ne potrebujem, ker ga uporabljam le za klice in sms-e, tako da jih niti ne pogrešam. Kar mi je pa najbolj všeč poleg tega, da je majhen in lahek je to, da baterija zdrži celo večnost. Menda ga ob povprečni uporabi (3-5 klicev na dan) polnim 1x na dva tedna. smile.gif
IPB Image
  • 0

#956 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 19 November 2010 - 08:19 PM

V Velenju in Slovenj Gradcu se je pri meni zgodilo, da niso meli aparatov na zalogi. Ampak je nekak razumljivo, ker gre za manjši poslovalnici, samo si vseeno ne bi smeli privoščiti takoo opipane ponudbe.

Moja Nokia C6 je pa so far so good, luštna, v izi za upravljat, zmogljiva (srfam po netu /youtube ftw! (:, pišem mejle in berem pdf e-books med predavanji laugh.gif , vse kar pač prej nisem mogla, fotoaparat je pa tudi dostojen, sploh makro in autofocus). Naslednji mobitel though pa najbrž ne bo imel slajd odpiranja. Je zaradi tega malo večja v širino in tudi težja kot ti ostali thin telefoni.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#957 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27975 posts

Posted 19 November 2010 - 08:56 PM

Sem mislila predvsem na to, da so neprijazni do strank. ;) Hvala za info however! ;)

Meni je pa prej ta telefon padel v oci:

http://www.mobitel.s.../...d=1494&pu=0

Mi prakticno nikoli nic na to temo ne pade v oci, ker mi dol visi za telefone, najraje ga sploh ne bi imela, ampak vseeno..izgleda gladek - brez nepotrebnih robov, ima pa touch screen, cesar ne maram ravno pretirano (prstni odtisi po ekranu, nenatancnost...bljak). Sploh pa ne potrebujem (taksnega) telefona. (:
  • 0

#958 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29882 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 19 November 2010 - 08:58 PM

men je bla super deklina v Simobilu na Čopovi, res mi je vse razložila in bila zelo prijazna.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#959 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27975 posts

Posted 19 November 2010 - 09:01 PM

^^

No, lepo. happy.gif
  • 0

#960 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 19 November 2010 - 09:43 PM

Ej, sam ta Galaxy S je pa najboljši gsm ever! Res, iz prve roke...
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users