LUSH
Posted 10 December 2007 - 02:37 PM
Jaz sem za Cosmetic Lad. Pa naj bi bla tudi pomirjevalna, za po britju.
Kaj pa Lavera Neutral fluid?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 10 December 2007 - 02:44 PM
Hvala punce! bo zgleda za začetek vzel Cosmetic lad. Ko ga porabi, bomo iskali naprej.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 10 December 2007 - 02:47 PM
Aja, točno, Laverin je komedogen! Ampak ne meni, ne DiLeMi (ona je bolj občutljiva za mašenje por, kot jaz) ni mašil por. Tudi mojemu fantu jih ne. Ampak vseeno brezveze tvegati.
Cosmetic Lad je dobra krema. To je tudi fant uporabljal in je bil z njo zadovoljen.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 10 December 2007 - 03:02 PM
Posted 10 December 2007 - 03:04 PM
Kontaktna oseba za informacije o izdelkih in naročilu:
Daša
E-mail: info@lush.si
Tel.: 01 4347 477
Fax: 01 4347 479
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 10 December 2007 - 03:04 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 10 December 2007 - 03:08 PM

Posted 13 December 2007 - 06:17 PM
Hvala za odgovore in LP!
Posted 14 December 2007 - 07:45 AM
Posted 16 December 2007 - 05:46 PM
Evo, mene pa zanima če je katera že sprobala te trde parfume- so v lončku kot vazelini. Predvsem me zanima obstojnost in če se to sploh splača kupovat (če se prehitro porabi je verjetno brezveze).
Vse informacije dobrodošle

you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 16 December 2007 - 06:02 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 18 December 2007 - 06:54 PM
Hja, bom morala kar na svoji koži sprobat. Tko al tko ima vsak svoje mnenje. Bom šla še ta tedn malo povohat, sej ne vem še če bi kupila...
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 20 December 2007 - 02:33 PM
mi lahko katera malo pomaga pri izbiri Lushevih proizvodov? Prosim.

Res sem malo izgubljena...ko listam njihov casopis bi skoraj vse imela, ko pa preberem ocene in izkusnje pa ne vem vec, kaj bi.

Pozdravcek!
Posted 20 December 2007 - 06:33 PM
Priporočam:
- masko za lase H'suan wen hua,
- kremo za stopala Pied de pepper
- kremo za obraz Cosmetic Lad in Encymion (ta je za mastno kožo)
- maske za obraz so dobre
- masažne ploščice (Nutts, njam)
- krema za roke Helping hands ali Smitten
Pa še kaj bi se našlo.
Posted 20 December 2007 - 07:04 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 20 December 2007 - 08:22 PM
- kakšno kopalno kuglo, da bosta lahko oba uživala v kopeli (Sex Bomb ima fajn ime =)
- masažno ploščico z bogatim vonjem, recimo Soft Coeur v obliki srca s kakavom in mandljevim oljem
- gel za tuširanje, zelo pohvaljen je Olive Branch, noooro pa baje diši Sonic Death Monkey, pa še ime je hecno in izvirno
- mogoče za konec še vsakemu svoj balzam za ustnice, njemu Whipstick s temno čokolado in njej Honey Trap z belo čokolado
Če ti to ni dovolj, pa mogoče še tole dvoje:
- za šampon priporočam slavni Cynthia Sylvia Stout s temnim irskim pivom in konjakovim oljem
- krema za roke pride v tem času še posebej prav, baje so vse dobre, lahko izbiraš glede na vonj
Posted 20 December 2007 - 10:40 PM
Evo, mene pa zanima če je katera že sprobala te trde parfume- so v lončku kot vazelini. Predvsem me zanima obstojnost in če se to sploh splača kupovat (če se prehitro porabi je verjetno brezveze).
Vse informacije dobrodošle

Jaz imam Flying Fox in je za parfum v mazilu za moje pojme kar obstojen, tudi se ga hitro ne porabi.
Posted 20 December 2007 - 11:23 PM

Posted 07 January 2008 - 09:25 PM

Posted 08 January 2008 - 04:21 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users