Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#941 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 25 September 2007 - 10:45 AM

Ni nujno, če češ biggrin.gif Ee.. raje une nogice..
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#942 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 25 September 2007 - 11:01 AM

Sj nam, a si na glavo padla oops.gif laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#943 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 25 September 2007 - 12:05 PM

Sanjal se mi je, da je Tik prišel nazaj. cry.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#944 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 September 2007 - 12:58 PM

Najprej o pogrebu ome (ki je še med živimi), potem pa še o pogrebu ta druge babice (ki pa je že eno leto med pokojnimi). Krneki, moje sanje so zadnje cajte totalno jebene.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#945 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 26 September 2007 - 09:30 AM

Sanjala sm, da sm vozla in vzdrževala neko zadevo med avtobusom in vlakom, skratka bla je ful velika in jst sm se mogla plazit noter, da sm jo lahko popravljala. Potem se je pa kr naenkrat vžgala, in jst sm jo mogla sama gasit kr je blo noter ful potnikov in vsi so me samo gledali skozi okno, in sm mogla najprej izkopat pot do vode v zemlji in potem zasut goreče dele s kamni, ki sm jih izkopala, na koncu pa še polit z vodo. No seveda mi je ratalo, ampak sm bla čisto crknjena. Sm šla nazaj na vozilo, tam pa so bli vsi navdušeni in so se odločli, da je treba it zvečer na ples, da se proslavi ta krasni dogodek (prov ples, glamurozna prireditev). Jst sm rekla da ne grem, da ki sm preveč utrujena - ki sm bla res, komaj sm bla živa - ampak me ni noben poslušal, in en tip si je kr zmislu da bom jst šla z njim. No potem smo prispeli do našega cilja, neke koče, kjer me je čakala mama in mi podarila prekrasno marelično senčko - kao za na ples. Jst sm si jo kr namazala, potem sem se šla pa skrivat nekje po koči, da me ne bi najdli uni, ki so hotli it na ples. Med skrivanjem sm naletela na neko mamico z dojenčki trojčki in sm ji pomagala čuvat enega, medtem ko se je ona ukvarjala z drugimi dvemi, bil je ful simpatičen. Na mojo nesrečo so me pri dojenčku odkrili ljudje, med njimi moj "soplesalec" in se čudli, da zakaj če nisem zrihtana, in na mene dobesedno obesli neko baročno obleko - ful lepo v bistvu. Potem so se začeli že vkrcavat na bus, ko je začel zvonit alarm, in smo šli vsi k neki živi meji, kjer smo postavli oviro za vozila in od vsakega avta zahtevali dokumente. Kr naenkrat pa se je v napačno smer pripeljal oče od tistih trojčkov in je mel enega v avtu, in ni hotu pokazat dokumentov. Medtem ko so se ostali kregali z njim, sm jst opazla, da je dojenček ful preveč oblečen in da bo vsak čas umrl, zato sm ga hitro začela slačit. Ko sm ocenla, da je dovolj slečen, sm stekla nazaj v kočo rešit druga dva otroka. V sobi sm našla njihovo mamo, ki se je jokala in rekla, da oče lijkar premazuje unega mojega mikenega z neko stvarjo, od katere koža ne more dihat. Jst sm šla noter in ukradla otroka, in potem sm ga hitro nesla v kuhnjo in sm ga začela prat s prilom za posodo, da bi šla stvar dol - pa ni hotla!! In kr naenkrat je bil tam spet uni oče, in meni se je posvetlo da tudi oče ni samo eden ampak so trojčki, in me je napadu, in jst sm začela mijakat ker to je bil kao sos znak od naše skupine, in pol me je tip začel davit, in v zadnjem trenutku so pritekli ljudje iz busa ki so me čuli da mijavkam in so me rešli in ubili tipa. Trojčki so pa žal vsi umrli od strupenega premaza, ki ni šol dol, in jst sm se v temačni cerkvi s tremi žarami in šopi krizantem jokala za njimi.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#946 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26103 posts

Posted 26 September 2007 - 10:20 AM

hudo smile.gif hehehehe
  • 0

#947 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 28 September 2007 - 12:57 PM

Bivši sošolec D. me je hotel posiliti. V tistem trenutku je mimo prišla kolegica M. in ga tresnila po buči. Tako sem lahko ušla. Še dobro, da so bile samo sanje.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#948 _v-i-k-i_

_v-i-k-i_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1356 posts

Posted 28 September 2007 - 02:16 PM

Sanjala sm, da si je mami hotla roza pramene na laseh narest huh.gif
  • 0

#949 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 28 September 2007 - 02:51 PM

Jst sem pa sanjala da mi je nekdo med čiščenjem celo vedro onih mesnatih pajkov v posteljo stresu. I pol sem se enkrat napol zbudila in sem za en listek/etiketo od odeje mislila da je pajek. Gravž. down.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#950 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 29 September 2007 - 08:56 AM

Da sem bila na enem žuru in sem se cel večer izogibala brata od fanta - se ne gledava ravno lepo ko se vidiva - v bistvu se ne moreva (to je edini človek da do njega tako čutim, ampak.....res je navadno govno)!

No, niti v sanjah mi ne da miru! down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#951 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 29 September 2007 - 09:04 AM

Spet se mi je sanjal, da je prišel Tik nazaj cry.gif + ostalo (ampak nepomembno)
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#952 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 05 October 2007 - 06:34 PM

Imela sem hot sanje oops.gif in to z nekom, ko mi gre totaln na živce.
  • 0

#953 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 06 October 2007 - 11:55 AM

Že tretjič ta teden se mi je sanjalo o gimnaziji - vsakič sm realno tm; pač kot študentka na obisku, in vseh trikrat me je nekdo zignoriru - vsakič druga oseba. Me že prov zanima kaj nej bi to pomenil.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#954 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 06 October 2007 - 07:18 PM

Sanjala sm, da sm ful uspela v proizvodnji nogavic in da je blo moje podjetje vodilno na tem področju in sm bla zelo ugledna in vsi so častili moje nogavice, in potem je prišu nek tip, ki je bil kao predsednik, zgledal je bolj kot kšn staromoden pilot, in me je začel prepričevat, da naj mu podarim podjetje, in kr nisem hotla dat podjetja kr tko, sm se s tipom pač poročila in pol je podjetje zgorelo.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#955 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 06 October 2007 - 09:36 PM

OMG Hevea laugh.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#956 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 07 October 2007 - 12:07 AM

Ena izmed mor, tokrat me ni mučil noben, sem bla pa ujeta.
Sanjala sm tud mami, kako po kampu z njo laufam in iščem kje bi se ona lahko polulala, pol sva našle en škaf pred eno prikolco kjer si je le dala duška! laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#957 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46028 posts

Posted 11 October 2007 - 10:17 AM

Sanjala sem, da smo imeli v dnevni sobi ogromno zajcev (vsa soba jih je bila polna) in da so veliki zajvi jedli male. Spooky.
  • 0

• Guests

Posted 11 October 2007 - 10:21 AM

QUOTE(nihrida @ 25. 9. 2007 - 13:05) View Post

Sanjal se mi je, da je Tik prišel nazaj. cry.gif

Nihrida, ful mi je hudo zate. cry.gif

Da ne bom OT, sanjala sem o nekaj o soli in me je bilo strah, ker sem zamudila izpit (v sanjah, seveda).
  • 0

#959 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 11 October 2007 - 10:56 AM

Men se ja sanjalo, da smo imeli v stanovanju, ful veliko lepo rejenih, debelih mačkonov. En je bil tko debel, da ni mogu hodit laugh.gif . Kasnje se mi je sanjalo o moji dolgoletni simpatiji wub.gif.
  • 0

#960 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 11 October 2007 - 07:30 PM

Uroša Smoleja!!! Končno spet po dolgem času. happy.gif
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users