Sej vem. To rečem jaz, ki sem za 30 let od fanta dobila majčko Angry Birds z napisom "This is what awesome looks like"
Posted 01 December 2014 - 12:16 PM
Sej vem. To rečem jaz, ki sem za 30 let od fanta dobila majčko Angry Birds z napisom "This is what awesome looks like"
Posted 01 December 2014 - 02:29 PM
Z beležnico za "pomembne reči" sem mislil recimo, da imam jaz skoraj vedno pri sebi (v torbi ali v rukzaku) beležnico, v katero zapisujem pomembne podatke o rečeh, ki so predmet mojega dela, recimo knjige, reference, pomembne podatke itd. Zapisujem jih z razmeroma dragocenim kemičnim svinčnikom, ker mislim, da to spada h klasični opremi moškega. Pojem klasični kajpak izključuje uporabo (pametnega) telefona in slične IT opreme. Torba, ki so jo včasih klicali aktovka pa mora biti usnjena, to spada k prej omenjeni klasiki, ter primerno nobel in posebna.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 01 December 2014 - 04:03 PM
Sodoben moški pa ima take stvari shranjene po bookmarkih/notih na kompu ali na tel./tablici, ki jo nosi v neusnjeni torbi, saj se zaveda krutosti usnjarske industrije.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 01 December 2014 - 07:57 PM
Jaz sem že dobila Miklavževo/božično darilo od fanta. Je bil z mano, ko sem si šla po depilator, potem pa je rekel, da mi ga on plača in bo to zgodnje darilo.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 02 December 2014 - 12:02 AM
Kaj podariti punci, ki rada riše, po poklicu je babica, rada bere (najrajši zgo.fikcijo). Starost 30 let.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 02 December 2014 - 12:04 AM
Knjigo?
Posted 02 December 2014 - 01:50 AM
― V. Van Gogh
Posted 02 December 2014 - 02:08 PM
Jaz bi knjigo ali pa svinčnike/barvice in blok/skicirko.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 03 December 2014 - 12:14 PM
Tole sigurno pride komu prav: Darilni boni Intimissimi
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 03 December 2014 - 02:08 PM
Kaj podariti punci, ki rada riše, po poklicu je babica, rada bere (najrajši zgo.fikcijo). Starost 30 let.
http://www.amazon.co...h/dp/039953346X + kvalitetne barvice
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 12 December 2014 - 09:19 AM
Jaz grem danes ven s prijateljicami in bom vsaki podarila en tak mini paketek, ki bo vseboval: božično čajno vrečico, čajno vrečico za punč, čajno vrečico za kuhano vino, mandarino, "božično" liziko, dišečo svečko, uhančke, ki sem jih izdelala sama in lepo praznično misel/voščilo. U izi, ampak meni je všeč.
Posted 16 December 2014 - 06:47 AM
Felicia, jest mam zate en namig za darilo svakinji in malemu če se boste zdej za Božička kej obdrovali
ti pišem na zs
Posted 16 December 2014 - 10:16 AM
Hvala
Posted 23 April 2015 - 10:26 AM
Kaj kupiti fantku za 2 leti? Sva brez idej, kaj bi prinesla fantovemu nečaku, ne veva, kaj pride prav pri teh letih.
― V. Van Gogh
Posted 23 April 2015 - 10:29 AM
Mogoče kakšne lesene kocke? Naši so bili nori na to.
Posted 23 April 2015 - 10:29 AM
Kok nujno rabiš vedet? Js lahk danes vprašat pa kak predlog napišem čez ene dve uri. A bo dost zgodaj?
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 23 April 2015 - 10:37 AM
Hehe, 2 tedna je še časa. Sem brala za nazaj in je že ena predlagala leseno sestavljanko, nekaj takega sem mislila, ali pa kocke, kar se igrač tiče. Kakšne druge brezvezne igrače ne bi, ker jih ima sigurno preveč, te miselne so pa prav fajn. Cunj se pa itak bolj mame razveselijo. Hvala!
― V. Van Gogh
Posted 23 April 2015 - 06:38 PM
Js sm dobila odgovor lego kocke. Al pa pač kakšna miselna/didaktična igrača. Al pa poganjalc.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 23 April 2015 - 10:50 PM
― V. Van Gogh
Posted 24 April 2015 - 11:37 AM
Kaj kupiti fantku za 2 leti? Sva brez idej, kaj bi prinesla fantovemu nečaku, ne veva, kaj pride prav pri teh letih.
Duplo kocke, lesene kocke, kaka luštna plišasta igrača, (ja, tut fantki se radi igrajo in imajo recimo tudi plišaste dinozavre), prstne barve&blok, plastelin, flomastri, štampiljke, leseni avtomobilčki, boben ... glede na letni čas boš pa zmagala z velikim plastičnim tovornjakom za v peskovnik, ki ga v Hoferu trenutno prodajajo za 10 €! Pa kinder jajčka!
Pač, glede na svojega dveletnika ti povem.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users