Mozolji
Posted 15 June 2008 - 02:54 PM
Pablo Picasso
Posted 19 June 2008 - 11:23 AM
kaj ma sonce veze ? kaj bi blo, če bi vseeno jemala ?
Posted 19 June 2008 - 11:30 AM
Roaccutane verjetno misliš. To zdravilo zelo poveča občutljivost kože na sonce, zato je boljše jemati hladno polovico leta. Najbrž bi se dalo tudi poleti, če je zaščita najmanj 30+. Itak se je treba posvetovati z dermatologom, ne velja nič jemati na lastno pest.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 19 June 2008 - 11:34 AM
sm že bla pr dermatolgu pa mi ni hotla dat zarad sonca, mi je prepisala skinoren pa še neko stvar za obraz in se mi zdi da za en kurac pomaga.

toti tableti so pa tud samo za proti mozoljem, za akne ne bi kaj dost pomagalo

Posted 19 June 2008 - 11:38 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 19 June 2008 - 11:39 AM
Posted 19 June 2008 - 11:39 AM

Posted 19 June 2008 - 11:46 AM
Roaccutane škodijo tudi marsičemu drugemu. Mislim, da tudi ledvicam al jetram med drugim. Ni za se igrat s temi tabletami. Te so samo za tiste, ki imajo res obupno kožo.
hello, nice to meet you.
to sem pa jaz.

akna = mozolj?

hell no.
akna je hujš ko mozolj, grše zgleda, težje se znebiš pa še celo faco ti zaserje

Posted 19 June 2008 - 11:52 AM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 19 June 2008 - 12:21 PM

Meni se je koža ful poslabšala po prenehanju jemanja kontracepcijskih.
Posted 19 June 2008 - 01:38 PM
je že 8 mescev odkar sem ji nehala, mela sem pa vse možno- izpuščaji, fleki, hude akne, navadni mozolji, potem večje bunkice ki so ble trde in so bolele, potem take, ki niso bolele, potem manjše zamašene lojnice, navadni ogrci, katastrofa, čist ziritirana koža...
zdaj je pa tko, d anovo nastalih štal nimam, mam pa fleke in nekaj trdih bunkic, ki se jih pred parimi mesci ni dalo stisnit, zdaj pa se nekatere da, oz. se nrdi na bunkici bel stržen in potem stisnem, ne.
Tko, da zdj nimam več mozolov ampak večje in manjše zamašene lojnice in je ful čudn kr ena bunkica debilna sred face, halo?
Sam jz se nč ne 'zdravim', mam sam cosmerbo, pa 1x sm bla pr kozmetičarki, sam ni blo nč spešl sploh.
Tko, da to je to, no.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 19 June 2008 - 04:56 PM
ampak z veseljem sporočam, da gre na boljš

Posted 20 June 2008 - 04:04 PM
Trenutno si delam zeleno glino, če bo to kaj pomagalo.
Od oktobra do decembra sem se pa s Skinorenom pacala. Takrat je bilo malo boljše, samo mi je čisto izsušil kožo, tako da se teh stvari ne pritaknem več. Itak nikoli nisem imela lepe kože, tako da se ne sekiram več.
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 21 June 2008 - 09:07 AM

Posted 25 June 2008 - 08:43 PM
ja, kot da bi jaz napisala, reddish ančka!
je že 8 mescev odkar sem ji nehala, mela sem pa vse možno- izpuščaji, fleki, hude akne, navadni mozolji, potem večje bunkice ki so ble trde in so bolele, potem take, ki niso bolele, potem manjše zamašene lojnice, navadni ogrci, katastrofa, čist ziritirana koža...
zdaj je pa tko, d anovo nastalih štal nimam, mam pa fleke in nekaj trdih bunkic, ki se jih pred parimi mesci ni dalo stisnit, zdaj pa se nekatere da, oz. se nrdi na bunkici bel stržen in potem stisnem, ne.
Tko, da zdj nimam več mozolov ampak večje in manjše zamašene lojnice in je ful čudn kr ena bunkica debilna sred face, halo?
Sam jz se nč ne 'zdravim', mam sam cosmerbo, pa 1x sm bla pr kozmetičarki, sam ni blo nč spešl sploh.
Tko, da to je to, no.
pri meni je bil isti šit. polno kožnih pikic, mastna koža in boleče, rdeče bunkice, ki niso izginile:S z jemanjem sem prenehala za 7 mesecev. prvi mesec je bilo ok, potem pa so nastopile naštete težave, ki jih pred tabletkami nisem imela. drugač se mi pa letos po tej vročini koža na obrazu poti in sveti

Posted 15 July 2008 - 10:55 AM
http://www.sephora.c...ldPaginate=true
http://www.sephora.c...ldPaginate=true
A mislite, da je preveč agresivno? Ful me mika nekaj efektivnega proti mozoljem, a ob enem nočem, da mi izdelek kožo totalno razdraži in 'zažge'.
Posted 15 July 2008 - 12:30 PM

preveč agresivnih substanc ne smemo dajati na obraz, ker lahko še poslabšajo zadevo.
Posted 23 July 2008 - 12:22 PM

Posted 23 July 2008 - 12:25 PM
Glede imen krem pa naj ti pomagajo dekleta tule gor. Sama jih žal ne poznam...
Posted 23 July 2008 - 12:33 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users