Jump to content

Photo

Mozolji

• Please log in to reply
1813 replies to this topic

#941 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 15 June 2008 - 02:54 PM

O, moja koža je tudi ponorela. Stres in čokolada sta kriva. :S
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#942 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 19 June 2008 - 11:23 AM

zakaj ne smem jemat zaj onih tabletk rouca.... ko so za mozolje ?
kaj ma sonce veze ? kaj bi blo, če bi vseeno jemala ?
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

#943 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17590 posts

Posted 19 June 2008 - 11:30 AM

Roaccutane verjetno misliš. To zdravilo zelo poveča občutljivost kože na sonce, zato je boljše jemati hladno polovico leta. Najbrž bi se dalo tudi poleti, če je zaščita najmanj 30+. Itak se je treba posvetovati z dermatologom, ne velja nič jemati na lastno pest.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#944 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 19 June 2008 - 11:34 AM

hm, hvala.
sm že bla pr dermatolgu pa mi ni hotla dat zarad sonca, mi je prepisala skinoren pa še neko stvar za obraz in se mi zdi da za en kurac pomaga. ermm.gif

toti tableti so pa tud samo za proti mozoljem, za akne ne bi kaj dost pomagalo hmm.gif ?
  • 0

#945 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 19 June 2008 - 11:38 AM

Teji tableti so zdravilo za akne. Za mozolje dvomim, da bi ti jih kakšen resen derma. predpisal.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#946 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 19 June 2008 - 11:39 AM

Roaccutane škodijo tudi marsičemu drugemu. Mislim, da tudi ledvicam al jetram med drugim. Ni za se igrat s temi tabletami. Te so samo za tiste, ki imajo res obupno kožo.
  • 0

#947 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 19 June 2008 - 11:39 AM

akna = mozolj? biggrin.gif
  • 0

#948 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 19 June 2008 - 11:46 AM

QUOTE(Baby @ 19. 6. 2008 - 12:39) View Post

Roaccutane škodijo tudi marsičemu drugemu. Mislim, da tudi ledvicam al jetram med drugim. Ni za se igrat s temi tabletami. Te so samo za tiste, ki imajo res obupno kožo.

hello, nice to meet you.
to sem pa jaz. smile.gif

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 19. 6. 2008 - 12:39) View Post

akna = mozolj? biggrin.gif

hell no.
akna je hujš ko mozolj, grše zgleda, težje se znebiš pa še celo faco ti zaserje cry.gif
  • 0

#949 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 19 June 2008 - 11:52 AM

Sevede, akna je tudi mozolj biggrin.gif Malo sem nejasno napisala. Mislila sem na tiste mozolje, ko se zjutraj zbudiš in imaš na čelu novega pa še na licu enega starega in že misliš, da imaš grozno kožo in letiš k zdravniku po tablete.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#950 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 19 June 2008 - 12:21 PM

Js tud popizdevam zarad kože - sredi najhujše pubertete jih nisem mela nič, zdaj pr 22 pa imam gnilo kožo ,cry.gif vse polno majhnih mozoljčkov in podkožnih. Grem kr h kozmetičarki čez par dni, da mi kožo spravi v red za par mescev.

Meni se je koža ful poslabšala po prenehanju jemanja kontracepcijskih.
  • 0

#951 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 19 June 2008 - 01:38 PM

ja, kot da bi jaz napisala, reddish ančka!

je že 8 mescev odkar sem ji nehala, mela sem pa vse možno- izpuščaji, fleki, hude akne, navadni mozolji, potem večje bunkice ki so ble trde in so bolele, potem take, ki niso bolele, potem manjše zamašene lojnice, navadni ogrci, katastrofa, čist ziritirana koža...
zdaj je pa tko, d anovo nastalih štal nimam, mam pa fleke in nekaj trdih bunkic, ki se jih pred parimi mesci ni dalo stisnit, zdaj pa se nekatere da, oz. se nrdi na bunkici bel stržen in potem stisnem, ne.
Tko, da zdj nimam več mozolov ampak večje in manjše zamašene lojnice in je ful čudn kr ena bunkica debilna sred face, halo?

Sam jz se nč ne 'zdravim', mam sam cosmerbo, pa 1x sm bla pr kozmetičarki, sam ni blo nč spešl sploh.
Tko, da to je to, no.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#952 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25886 posts

Posted 19 June 2008 - 04:56 PM

mene je prav cosmerba dokončno pokopala. prej sem sicer mela nekaj mozoljčkov, ampak potem pa katastrofa. mal dodajo še hormoni pa stres, pol si pa tam.

ampak z veseljem sporočam, da gre na boljš thumbup.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#953 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 20 June 2008 - 04:04 PM

Trenutno si delam zeleno glino, če bo to kaj pomagalo.
Od oktobra do decembra sem se pa s Skinorenom pacala. Takrat je bilo malo boljše, samo mi je čisto izsušil kožo, tako da se teh stvari ne pritaknem več. Itak nikoli nisem imela lepe kože, tako da se ne sekiram več.
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#954 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 21 June 2008 - 09:07 AM

Jaz pa imam lepo kožo odkar ne dajem nase več kemije. Prej sem uporabljala skinoren,differin,klimicin in še kaj bi se našlo pa je bilo samo slabše. Zdj sm na naravni kozmetiki in je fuul bols res. Možno pa je tudi to da jih nimam več tolko ker se mi je fešta čist ustavla in s tem tudi hormoni smile.gif . Sam me je pa fuul strah kaj bo ko jo dobim nazaj saj nočem imeti kožo kot prej. cry.gif
  • 0

#955 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 25 June 2008 - 08:43 PM

QUOTE(rea @ 19. 6. 2008 - 14:38) View Post

ja, kot da bi jaz napisala, reddish ančka!

je že 8 mescev odkar sem ji nehala, mela sem pa vse možno- izpuščaji, fleki, hude akne, navadni mozolji, potem večje bunkice ki so ble trde in so bolele, potem take, ki niso bolele, potem manjše zamašene lojnice, navadni ogrci, katastrofa, čist ziritirana koža...
zdaj je pa tko, d anovo nastalih štal nimam, mam pa fleke in nekaj trdih bunkic, ki se jih pred parimi mesci ni dalo stisnit, zdaj pa se nekatere da, oz. se nrdi na bunkici bel stržen in potem stisnem, ne.
Tko, da zdj nimam več mozolov ampak večje in manjše zamašene lojnice in je ful čudn kr ena bunkica debilna sred face, halo?

Sam jz se nč ne 'zdravim', mam sam cosmerbo, pa 1x sm bla pr kozmetičarki, sam ni blo nč spešl sploh.
Tko, da to je to, no.

pri meni je bil isti šit. polno kožnih pikic, mastna koža in boleče, rdeče bunkice, ki niso izginile:S z jemanjem sem prenehala za 7 mesecev. prvi mesec je bilo ok, potem pa so nastopile naštete težave, ki jih pred tabletkami nisem imela. drugač se mi pa letos po tej vročini koža na obrazu poti in sveti rolleyes.gif
  • 0

#956 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 15 July 2008 - 10:55 AM

Punce, a pozna ktera firmo DDF? Gledala sem tole dvoje, oboje mi deluje izredno zanimivo ...

http://www.sephora.c...ldPaginate=true

http://www.sephora.c...ldPaginate=true

A mislite, da je preveč agresivno? Ful me mika nekaj efektivnega proti mozoljem, a ob enem nočem, da mi izdelek kožo totalno razdraži in 'zažge'.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#957 bela

bela

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 377 posts

Posted 15 July 2008 - 12:30 PM

dol z mozolji smile.gif vse sem že probala in veliko je res tudi v hrani in gibanju.
preveč agresivnih substanc ne smemo dajati na obraz, ker lahko še poslabšajo zadevo.
  • 0

#958 malika

malika

sramežljivec

• Člani
  • 30 posts

Posted 23 July 2008 - 12:22 PM

pomagite mii js tut mam ful mozoljev sam puberteta pa to sam mi nič ne pomaga cry.gif
  • 0
MALIKA

#959 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 23 July 2008 - 12:25 PM

joj malika... te totalno zastopim. Meni na žalost ni nič pomagalo. Podi k dermatologu, da ti da kakšne kreme. Redno si čisti kožo in uporabljaj nekomedogene kreme (da ne mašijo por). Spremeni prehrano - nič sladkega, veliko sadja in zelenjave.
Glede imen krem pa naj ti pomagajo dekleta tule gor. Sama jih žal ne poznam...
  • 0

#960 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 23 July 2008 - 12:33 PM

Malika, vzami si čas in si preberi tole temo malo za nazaj, pa morda še tisto o negi mastne/mešane kože, pa še in še je takih tem, ziher boš našla odgovore. Mozoljev se bos znebila s kislinami, in z nobenimi kremami ki jih kupis v DM-ju, samo pri tvojih letih.. ne vem no, ti bo še katera kej povedala.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users