300g sira 5€? Kje to, v Mercatorju tudi, haha? M cen sicer ne poznam, ker zelo malo hodim tja, ampak oboje je v Hoferju precej ceneje. Jaz pač kar pogledam na cene, že nekaj časa.

Stroški
Posted 26 July 2022 - 07:10 AM
Posted 26 July 2022 - 07:33 AM
Men je ful zanimivo, kako so lahko cene testenin in riža tako različne...
Posted 26 July 2022 - 07:40 AM
Posted 26 July 2022 - 07:44 AM
Posted 26 July 2022 - 08:08 AM
Mi tudi pokoristimo te bone za 25%, sicer večioma v Mercatorju.
No, prejšnji mesec smo imeli 170e elektrike, pa nimamo klime. Se je pa pokvaril bojler in je sedaj novi pa na GEN-I smo šli, tako da me res zanima če bo kakšna razlika.
[Napoleon]
Posted 26 July 2022 - 10:47 AM
300g sira 5€? Kje to, v Mercatorju tudi, haha? M cen sicer ne poznam, ker zelo malo hodim tja, ampak oboje je v Hoferju precej ceneje. Jaz pač kar pogledam na cene, že nekaj časa.
Saj jaz tudi gledam na cene, ampak za ta sir je glih nisem videla in sem kar vzela, ker ga pogosto kupujemo, sem imela v spominu, da je cenejši. V Mercatorju ja. Sem potem kupon za 25 % popusta koristila.

Jaz nekaterih stvari v Hoferju in Lidlu ne kupujem. To je npr meso. Razen izdelkov od Perutnine Ptuj ipd, pa lososa. Od sirov tam vzamem edino kak sir za žar, topljeni sir, parmezan. Od ostalega pa imajo bolj slabo izbiro.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 26 July 2022 - 10:52 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 26 July 2022 - 10:54 AM
Sira pa moj kar dosti poje in jih vedno vzamem tam, nazadnje trapist, 700g za manj kot 4€. Ali pa ementaler, tilziter... Različno. Meni vsake toliko zapaše močnejši okus in takrat grem na lokalno tržnico ali trgovino po kos sira od lokalnega pridelovalca. Ali pa Planika.
Posted 27 July 2022 - 07:15 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 27 July 2022 - 07:59 AM
Mene je kap, ko je T šla v trgovino po piščanca in je rekla, da je stal 7 eur (500g). Je pa res, da sem ji pozabila dat kuponček za 25%,ampak vseeno no. Se mi zdi, da je bil zadnjič 4 - 5 eur
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 27 July 2022 - 12:19 PM
Možno, moram pogledat naslednjič. Do zdaj ga še nisem opazila. V Lidlu/Hoferju kupim drugače samo ementaler, razni tilziti in gaude mi niso všeč. Največkrat kupim Dolinarja, Jošta, Šmarski Rok, tisti mehkejši mi niso dobri.A nima ravno Lidl Zeleno dolino pa precej cenejsi je? Jaz recimo mesa nikoli ne kupim v Sparu. Se mi obrne, ko samo pomislim kaksnega piscanca smo enkrat dobili. Pa kao PP. Zdrizast je bil tudi, ko je bil pecen.
Enkrat sva vzela v Lidlu ali Hoferju mleto meso in med kuhanjem sploh ni razpadlo, pa tudi okus je bil čuden. Od njihovih narezkov so sploh kakšni s slovenskim mesom? Razni madžarski in ne vem iz kje, me odbijajo.
Jaz imam Mercator najbolj pri roki in grem pogosto kar med malico kupit kaj malega za sproti, čeprav na koncu se sigurno pozna.
Posted 27 July 2022 - 12:30 PM
Hofer ima slovenske narezke, ja, PP, pa suhe od prsutarne (imam ravno zašink doma)

Posted 01 August 2022 - 08:42 AM
Saj mi mesa tudi ne kupujemo ful veliko, ker imamo domačega, zdaj tudi piščančjega. Kupiva takrat, ko zmanjka. Recimo mletega nimamo veliko domačega, pa piščanca občasno kupimo, čevapčiče, kakšna rebrca za na žar.
Posted 06 August 2022 - 10:57 AM

Cene so po prvih vtisih se vedno malenkost nizje kot v Švici, ampak pri posameznih produktih pa res ni razlike. Noro.
Posted 06 August 2022 - 01:29 PM

Posted 06 August 2022 - 01:36 PM
Meni ni jasno, kako je to možno, če grejo cene kao upravičeno gor ... NMJ.
― V. Van Gogh
Posted 06 August 2022 - 01:40 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 06 August 2022 - 01:59 PM
Zdaj pa tudi jaz kupujem najcenejse izdelke med ponudbo, pa v torek grem v lidl po kaksno rec ce rabimo, zato da dobim 10 posto popusta za petek. Se kar pozna. Tud kupone sem si vklopila in vestno zacela uporabljati sparovo kartico.
Tudi storitve so se podrazile.
Vceraj je pripeljal pico. Sem imela pripravljen ze tringelt kot vedno. Pa ga ni dobo, ker je sla cena iste zadeve za 1.5 e gor.
Pica pa pohan sir s pomfrijem 21 e. Prej 19.50.
Zimske skornje sem tudi zdaj narocila. Zdaj sem dala 80 e za njih, pozimi je cena istih 160.
Posted 06 August 2022 - 02:31 PM
To je jasno, ampak zakaj se cene niso dvignile vsaj približno sorazmerno po celi Evropi?
― V. Van Gogh
Posted 06 August 2022 - 03:06 PM
Anglija sploh ni v EU pa imajo 9%.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users