Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#941 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 06 April 2008 - 08:59 PM

Mahagonij prime res full na rdeče in se hitro spira, nenormalno hitro.

Jaz sem si ta vikend dala čokoladnega gor, pa ima malo zlatega odbleska, pa ne vem ali se samo meni zdi - ali je res tako, da rdeča nekaj buta ven. Na soncu pride taka lepa barva, super poživi. Sem zelo hotela biti čisto rjava, temno rjava, ampak sem v bistvu zadovoljna, ker me zelo zelo poživi, pa ni nič dolgočasna.

Toliko glede mojih izkušenj. Aja, pa ta preliv je res fenomenalen, lep lesk naredi in lase imam tako kot prej mehke. wub.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#942 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 April 2008 - 09:01 AM

Kinkič, van kveščn. Kako hitro se ti je spral mahagonijev previl in kako pogosto si pereš lase? Ko rečeš 'spral' misliš zelo obledel, ali da se je res popolnoma spral? ker baje se tudi ti prelivi nikdar ne sperejo res ono popolnoma, ampak ostane sled.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#943 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 07 April 2008 - 09:38 AM

Ne znam ti točno odgovorit na to vprašanje, ker nisem imela samo mahagonij na laseh, ampak še en rjav odtenek (ta ki je sedaj v reklami s Penelope - isti odtenek). wink.gif

Prvih 14 dni je rdeča precej butala ven, nato pa - in sedaj proti koncu (ko je tekel 10 teden ko sem si preliv dala gor), pa je bila samo rjava opazna, rdeča sploh ne. Lahko rečem, da se je skoraj popolnoma spral rdeč odtenek, ne samo obledel.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#944 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 07 April 2008 - 01:24 PM

QUOTE(DiLeMa @ 6. 4. 2008 - 21:52) View Post

Ooooooo, kakšne lase imaš na 2. fotki, popolne, naravnost fantastične. To je moja sanjska frizura, taki lepi, ne premočni kodri in krasna dolžina. wub.gif Pri teh L'Oreal Casting Creme Gloss baje mahagoni prime FUL na rdeče, res baje izredno. Jaz bi ti bolj priporočala njihov čokoladni odtenek, naj bi bil prekrasen - taka topla, bogata rjava, ne pretemna. Aja, pa jaz las ne bi veliko strigla, maksimalno ene 5 centimetrov, razen če imaš kaj uničene.

Hvala oops.gif . Rdeča res ne bi bila rada spet. A ta čokoladni odtenek je svetlejši od moje naravne barve, ker meni ne prime skoraj nobena barva, samo potemni mi lase. Še ko sem mela blond pramene, sem mela peroksid 45 minut gor, pa mi je zelo mal razbarvalo, sem bila bolj zlatorjava. Postrigla bi pa si toliko pri konicah, do kjer se mi še vidi ta rdeča barva, ker sem si jih takrat tudi malo razbarvala, pa se mi zato lasje ful lomijo. Aja, po kolkem času se sperejo ti L'Orealovi prelivi?
  • 0

#945 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 April 2008 - 03:00 PM

Naj bi držali kakšna dva meseca najmanj. Čokoladen preliv ni zelo temen, pomoje ti ne bi smel preveč potemnit, samo tak lep lesk da in bolj bogat, topel odtenek. Mahagonijevega odtenka pa res ne vzet, ker boš rdeča.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#946 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 07 April 2008 - 03:08 PM

Ok, hvala Dilema. Bom potem jutri šla tega čokoladnega pogledat. A veš mogoče ime ali pa cifro odtenka? A bi bila ena pakunga dovolj za moje lase?
  • 0

#947 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 07 April 2008 - 03:18 PM

Ti lahko jaz povem je številka čokoladnega odtenka 535 smile.gif Sicer pa najdeš na njihovi strani vse odtenke KLIK

• 0
We must let go to live on.

#948 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 April 2008 - 03:31 PM

Ja, odtenek je 535 Chocolate:

IPB Image

Jaz bi na tvojem mestu vzela vsaj za prvič raje dve škatlici preliva, sploh zato, ker imaš res dolge in goste lase. Tudi Kinky vedno vzame dve škatlici.
  • 0

#949 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 07 April 2008 - 03:40 PM

Če ti kaj pomaga za primerjavo - jaz imam veliko krajše lase pa tudi ne tako goste in mi je ene še malo ostalo, ti pa imaš kar dolgo in goste in ti bosta pomoje 2 škatlici ravno prav.
  • 0
We must let go to live on.

#950 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 07 April 2008 - 04:30 PM

ohmy.gif Ta odtenek je popoln. Hvala punce, bom šla pogledat. Bom potem 2 škatlici vzela.
  • 0

#951 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 10 April 2008 - 03:58 PM

Sem šla danes pogledat, pa mi je odtenek Praline bolj všeč. Sem bila že skoraj na blagajni, pa barv nisem vzela, bom šla raje frizerju, ker se bojim, da mi barva ne bi prijela.
  • 0

#952 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 April 2008 - 04:06 PM

Zagotovo bi ti prijela, to sploh ni vprašanje.
  • 0

#953 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 10 April 2008 - 04:07 PM

zakaj da ti pa ne bi prijela?
  • 0
Why so serious?

#954 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 10 April 2008 - 04:08 PM

A bi ta bil zame?

Ful je lepi, al pa tisti iz reklame, na Penelope.

Nevem, kaj naj al k frizerju al sama?
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#955 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 10 April 2008 - 04:11 PM

Punce, najprej se morte odločt kaj sploh hočete - barvo ali preliv... wink.gif tongue.gif Pol je pa odgovor itak simple - če hočte barvo je frizer rešitev, drugač doma s prelivom biggrin.gif
  • 0
Why so serious?

#956 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 10 April 2008 - 04:11 PM

fire-fly meni se zdi ta odtenek presvetel za moje temno rjave lase. Ne vem no, mam slabe izkušnje z barvanje nasploh.
V četrtek grem frizerju, da mi odstriže tistih pa centimetrov las, pa se bom potem odločila, če se bom res kaj barvala, ker ta odtenek je božanski. Je pa barvanje s prelivom pri moji frizerki 40€, kar je zame preveč.
  • 0

#957 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 10 April 2008 - 04:14 PM

Ne vem kolk maš ti temne lase, sam men se zdi da je ta odtenek kar temen. Tko da mislim da bi bil končni rezultat viden - bolj sveža barva z lepim leskom. Ti prelivi tko al tko niso namenjeni drastičnim spremembam, ker niso ful obstojni...ti pa iz lastnih izkušenj povem, da pridejo ven veliko bolj temni kot na embalaži!!!
  • 0
Why so serious?

#958 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 10 April 2008 - 04:20 PM

Saj so moje slike na prejšnji strani. Saj to tudi me skrbi, da bodo potem lasje mogoče pretemni, že zdaj imam skoraj črne lase, pa čist bleda sem v obraz biggrin.gif .
  • 0

#959 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 10 April 2008 - 07:02 PM

Ja če hočeš bit svetlejša bo treba do frizerja...lahk pa sam svetlej odtenek zbereš da ti ne bo tko temno prišlo ven. Ne vem..pa sej maš lepo barvo biggrin.gif
  • 0
Why so serious?

#960 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 11 April 2008 - 02:22 PM

1. Ne vem, kaj si naj dam kot zaščito pred fenanjem na grivo, ker vse stvari vsebujejo ali silikone ali nek slab alkohol, ki izsušuje in mi res ne nardi lepih las - ali si naj magari dam kakšno olje (recimo grozdnih pešk) - še pred fenanjem na mokre, ob upoštevanju, da imam lase, ki se mi praktično ne zmastijo nikoli za nič na svetu? Nastaviti na najnižjo temperaturo pr meni odpade, ker si tako ne morem oblikovati grive- dam si na srednjo.

2. Krema Phyto bi bila nalašč za moje lase - za zmanjšanje volumna. Kje se pa da to dobiti in kako, Dilema - vidim da si to naročila. A se to da mogoče dobiti v Avstriji (kjer tja pogosto hodim)? Vem, da imata Tigi in Joico neko zadevo, namenjeno pregostim in suhim lasem - samo nisem našla na forumih nobenih informacij o njunih učinkih, razen eno za Joicov izdelek.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users