Krema / serum za obraz
Posted 07 May 2007 - 12:01 PM
Ne, jaz ti svetujem tega, ker je res dober. Ceno upravičijo super sestavine in krasen občutek na koži. In če ga uporabljaš brez vatke (jaz si ga malo vlijem med dlani in vmasiram v kožo), traja zelo dolgo. ;p
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 07 May 2007 - 12:56 PM

Posted 07 May 2007 - 01:57 PM
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 07 May 2007 - 06:25 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 07 May 2007 - 08:38 PM

...trenutno imam v uporabi svoj 5. tonik (Alverde vrtnica)...vsak tonik do zdej sem ga porabla le polovico in ga vrgla, ker nikoli nisem opazla kake spremembe, učinka...kot si ti rekla, kot da se z vodo polivam...razmišljam da bi spet kot nekoč uporabljala samo kakšno kremo (Garnier pure mi je zaenkrat najboljša) in še to samo ko grem v javnost, zato da mi matira (ne zarad druzga).
Posted 27 May 2007 - 05:59 PM
Posted 27 May 2007 - 06:28 PM
*dnevna krema (za zrelo kožo proti gubam) Apotheker Scheller z belim čajem & ginsengom, skoraj neuporabljena, ker sem našla boljšo.
Cena: 7 € ali po dogovoru
Je bila dobro ocenjena, malo pobrskaj v temi o Scheller izdelkih
Posted 30 May 2007 - 02:53 PM
Posted 30 June 2007 - 02:18 PM
V dm imajo novo Garnier Nutritionist kremo: dnevno, nočno in za okoli oči.
Že kera probala to ta novo garnier kremo k jo je celia omenla - zeleno črna embalaža?
A zoneaction od nive je zakej, če je kera mela? Mami zanima, k bi si jo rada kupla!

Na nekaterih predelih obraza so posledice delovanja zunanjih dejavnikov (npr. načina življenja in sončnih žarkov), ki povzročajo poškodbe v samem jedru celic – DNK, bolj vidne. To zmanjšuje naravno sposobnost kožnih celic za obnavljanje in pospešuje staranje kože. Znaki staranja so najbolj izraženi na čelu, na predelu med nosom in usti ter na konturah lic.
NIVEA VISAGE DNAge Zone Action dopolnjuje linijo nege proti staranju DNAge Cell Renewal Anti-Age sistem. Koncentrirana formula s celično aktivno folno kislino in kreatinom učinkovito spodbuja zdravo celično obnovo od znotraj, odsevni pigmenti pa zagotavljajo takojšnji pomlajevalni učinek.
Rezultati:
Občutno bolj čvrsta koža.
Opazno zapolnjene gube.
Bolj gladka in enakomerna polt.
Opazno zapolnjene gube in občutno bolj čvrsta koža – občutite in vidite jih takoj po nanosu kreme!
Uporaba:
Uporabljajte kot del vsakodnevne negovalne rutine. Nanesite na predele, kjer so znaki staranja najbolj vidni (čelo, predel med nosom in usti ter konture lic), najbolje preko NIVEA VISAGE DNAge Cell Renewal izdelkov za dnevno oziroma nočno nego in nego za okrog oči.
Kremo nežno vtrite v kožo z majhnimi krožnimi gibi v smeri urinega kazalca.
Visoko učinkovita nega za obnavljanje celic.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 30 June 2007 - 02:21 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 30 June 2007 - 02:24 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 30 June 2007 - 04:36 PM
Posted 01 July 2007 - 10:39 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 02 July 2007 - 06:40 PM
Jaz sem pa v Londonu kakšne pov leta nazaj kupila Nutritionist serum, ki je zelo podoben kremici, malce gostejši, ampak ima veliko boljše sestavine (se ne spomnim ali ima alkohol, ampak če ga ima, je sigurno proti koncu).
Posted 03 July 2007 - 09:25 AM

Je pa krema za okoli oči Nutritionist ful dobra.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 03 July 2007 - 12:32 PM
Posted 03 July 2007 - 05:07 PM
a clinians kremo z jabolčno vodo majo u Müllerju? ker jo iscem ze 100 let po dm-ih pa tuševih drogerijah pa nikjer nič ...
jaz ti jo z veseljem prodam/oddam.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 03 July 2007 - 08:11 PM
Posted 04 July 2007 - 12:54 PM
Posted 04 July 2007 - 05:48 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users