Jump to content

Photo

Facebook

• Please log in to reply
1917 replies to this topic

#941 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 26 September 2011 - 12:14 PM

V bistvu ja biggrin.gif Samo sej ne rabiš videt, ali pač?
  • 0

#942 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 September 2011 - 12:52 PM

QUOTE(Kinky @ 25. 9. 2011 - 18:59) View Post
Pa odločila sem se, da nič več ne lajkam, oz. le še občasno.

Enako. :/

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#943 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4265 posts

Posted 27 September 2011 - 10:57 AM

Tole sem danes opazila, da kroži na FB-ju :

Facebook je pravkar izdal svoj cenik za članstvo. 9,99 $ na mesec za Zlati član Services, 6,99 $ na mesec za člana storitev članstvu Silver, 3,99 $ na mesec za aktivni član Service, boste lahko brezplačno, če kopirate in nalepite to sporočilo pred polnočjo.. Ko se prijavite do jutri zjutraj, boste morali plačati INFO ... To je uradno, je napovedano, celo v novicah. Facebook se bo začela zaračunavati zaradi spremembe profilov. Če kopirate to na vaši steni bo vaš logo obarvan modro, in Facebook bo brezplačen za vas. PROSIM DELITE to sporočilo, če ne bi to naredili vaš račun bodo izbrisani, če ne boste plačali....

A to je google translate prevajal al kako? laugh.gif
  • 0

#944 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 27 September 2011 - 10:58 AM

Ja, poleg tega je pa še spam. pinch.gif nuke.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#945 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 27 September 2011 - 11:07 AM

Haha, pa to se je še za vsako stvar enkrat pojavilo, da bo "plačljiva". Tudi za msn ali gmail se je to ves čas govorilo. biggrin.gif
Evo, še en "frišen". laugh.gif

Ne verjemi nikoli 3 osebam: rak, strelec, riba - oni so sebični.
ne izgubi nikoli 3 osebe: bik , oven, kozorog - oni so iskreni in pravi za ljubezen.
ne pusti nikoli 3 osebam da gredo od tebe: devica, tehtnica, škorpijon - oni vedo kako ohraniti skrivnost.
ne izgubi nikoli 3 osebe: lev, dvojček, vodnar - oni so pravi prijatelji.
kopiraj to in napiši kar si: oven.

Me zanima koliko se vas tega (ne) drži in ima zato življenje tako komplicirano! nono.gif laugh.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

• Guests

Posted 27 September 2011 - 01:32 PM

"Videl sem vas, da k sebi stiskate torbice, da so vam bližje. Niste videli, da dajem 10€ v škatlo za pomoč prejšnji teden. Videl sem vas, kako svoje otroke stiskate bližje sebi, ko hodimo mimo na pločniku. Niste me videli lani, ko sem bil v vlogi Dedka Mraza za otroke. Videl sem vas, da ste si premislili o obisku restavracije, a niste videli, da sem na sestanku z organizacijo za pomoč, kjer pomagam pri zbiranju denarja za socialno ogrožene. videl sem vas kako zmigujete z glavo, ko ste odprli okno in sem šel mimo. Niste me pa videli, ko sem se vozil za vami in ste vrgli cigaretni ogorek skozi okno avtomobila. videl sem vas kako me mrko gledate, ko sem se nasmehnil vašim otrokom. Niste pa videli, da sem si vzel odmor od mojega dela, da sem brezdomskim otrokom nesel igrače. Videl sem vas, ko gledate v moje tetovaže v strahu. A vi ne vidite ko jokam kot moji otroci in imam njihova imena vtetovirana tako na kot v srcu. Videl sem vas, kako se pritožujete, da so naš motorji glasni. Niste me videli, ko ste zašli na moj pas med menjavanjem CD-ja v vašem avtoradiu. Videl sem vas, da greste domov svoji družini. Niste me videli. Namreč umrl sem tistega dne, ko ste mi presekali pot. Bil sem samo "biker". Oseba s prijatelji in družino. No niste me videli. Prilepite to na svoj zid v upanju razumevanja ljudi moto društev in motoristov. Če ne, je to na vaši vesti. Upam, da nikoli ne izgubite nekoga, ki je motorist"

Patetika rolleyes.gif
  • 0

#947 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 27 September 2011 - 05:52 PM

Degeneriranosti ni videti konca

sicer imam rada živali, ne prenesem pa teh odvratnih verižnih statusov

Danes sem umrl. Navličal si se me in me odpeljal v zavetišče. Bilo je prepolno in dobil sem nesrečno številko. Sedaj sem v plasični vrečki na smetišču. Nek drug mladiček bo dobil skoraj nerabljen povodec, ki si ga pustil, ko si odšel. Moja ovratnica je bila umazana in premajhna, ampak gospa mi jo je vseeno vzela, preden me je poslala na Mavrično pot. Bi še bil doma, če ti ne bi zgrizel čevlja? Ne vem, zakaj sem ga, ampak bil je usnjen in ležal je na tleh... Samo igral sem se. Pozabil si na igračke za mladičke. Bi še bil doma, če bi bil navajen na čistočo? Ko si mi porinil smrček v iztrebek me je bilo sram, da sem sploh šel. Saj bi te knjige in trenerji naučili, kako me privaditi... Bi še bil doma, če ne bi imel bolh? Po dnevih na dvorišču se jih sam, brez preparatov proti bolham, nisem uspel znebiti. Bi še bil doma, če ne bi lajal? Vse, kar sem hotel z laježem povedati, je bilo, da me je strah, da sem osamljen... Da sem tukaj, da želim biti tvoj najboljši prijatelj ... Bi še bil doma, če bi te osrečeval? S tem, ko si me udarjal in mlatil po meni, me nisi naučil, kako te naj. Bi še bil doma, če bi si vzel čas zame in me naučil, kako naj se obnašam? Po prvem tednu se mi sploh nisi več posvečal, jaz sem pa tako čakal, kdaj me boš začel imeti rad. Danes sem umrl. Z ljubeznijo, tvoj mladiček... Posredujte naprej, ČAS JE DA USTAVIMO NASILJE NAD ŽIVALMI!!!
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#948 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 September 2011 - 05:55 PM

cry.gif sej vem da bedno, a vseeno..
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#949 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 27 September 2011 - 06:00 PM

Mene pa take stvari ne ganejo niti malo. Pa sem drugače ful sočutna do živali in še komarja s težkim srcem ubijem, ampak ko sem to brala sem lahko razmišljala samo, kok je kretensko vse skupaj.
  • 0

After all this time?

Always.

#950 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 September 2011 - 06:06 PM

Meni tudi vse skupaj preseda. Najbolj pa sem alergična na te kurčeve srčke, enih jih limajo na koncu
vsakega stavka.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#951 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86414 posts

Posted 27 September 2011 - 06:16 PM

Facebook je pravkar izdal svoj cenik za članstvo. 9,99 $ na mesec za Zlati član Services, 6,99 $ na mesec za člana storitev članstvu Silver, 3,99 $ na mesec za aktivni član Service, boste lahko brezplačno,
če kopirate in nalepite to sporočilo pred polnočjo.. Ko se prijavite do jutri zjutraj, boste morali plačati INFO ... To je uradno, je napovedano, celo v novicah. Facebook se bo začela zaračunavati zaradi spremembe profilov.
Če kopirate to na vaši steni bo vaš logo obarvan modro, in Facebook bo brezplačen za vas. PROSIM DELITE to sporočilo, če ne bi to naredili vaš račun bodo izbrisani, če ne boste plačali.

laugh.gif laugh.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#952 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 27 September 2011 - 06:18 PM

QUOTE(Jinadaze @ 27. 9. 2011 - 19:16) View Post

To je uradno, je napovedano, celo v novicah.
laugh.gif laugh.gif

ohmy.gif

Fak, zdaj me pa malo skrbi.

twisted.gif
  • 0

#953 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 September 2011 - 06:18 PM

Poglej par postov gor. <--- Jini je bilo namenjeno biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#954 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 September 2011 - 06:19 PM

En je na to članarino objavil sledeč status:

POMEMBNO! Facebook je pravkar izdal svoj cenik za idiotizem. 9,99$ na mesec dobi vsak Zlati butelj, ki
misli, da bo Facebook postal plačljiv. To si nalepite na sredo čela in hodite po mestu, ker menda kar po
ulicah dajejo denar. Če to kopirate v svoj profil se vam bo rit obarvala modro in Facebook vam z belo še
brezplačno vtetovira na rit svoj logo. Prosim delite to sporočilo, ker drugače zna bit grande pizdarija =)
  • 0

#955 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86414 posts

Posted 27 September 2011 - 06:20 PM

ph34r.gif Spregledala sem.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#956 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 September 2011 - 06:23 PM

Fluffy, HAHAHHAH tega bi si pa še jaz dala v status.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#957 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 September 2011 - 06:25 PM

Daj. x)
  • 0

#958 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 27 September 2011 - 06:33 PM

Hahaha, jaz bi si tud to dala v status! thumbup.gif
Tale seveda zmaga. laugh.gif twisted.gif
Please copy & paste this to your status if you are constantly being asked to copy & paste something to your status by friends who copy & paste things to their status. Many people won't copy & paste this but my true sarcastic friends will copy & paste it because they know this was copied & pasted from a dear friend in need of more stuff to copy & paste. Thank you! And don't forget the heart → ♥ Thanks
  • 0

#959 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 27 September 2011 - 07:09 PM

LOL za oba zadnja! thumbup.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#960 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 27 September 2011 - 10:45 PM

WTF je to? Naročanje? Kaj se to neki naročaš?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users