Tisti, ki imajo sami otroke, jih pripeljejo s sabo, in potem je itak dobrodošla vsaka otroška družba zanje, da pustijo odrasle pri miru.
Posted 20 May 2016 - 10:47 AM
Tisti, ki imajo sami otroke, jih pripeljejo s sabo, in potem je itak dobrodošla vsaka otroška družba zanje, da pustijo odrasle pri miru.
Posted 20 May 2016 - 10:47 AM
Posted 20 May 2016 - 10:50 AM
Ne, ne bom. Ker mi je jasno, kam majhni otroci sodijo in kam absolutno ne. Najboljše je pa v tistih primerih, ko nekateri upoštevajo željo mladoporočencev, nekateri pa ne in potem se tam pojavi en otrok ali pa dva, ostali pa užaljeni oz. jim nič ni jasno.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 20 May 2016 - 10:53 AM
Posted 20 May 2016 - 10:57 AM
Jaz ne vem, s kakšnimi otroci ste nekatere imele opravka, da se jih tretira kot da so kužni.
Meni tudi niso vsi otroci preveč simpatični in razumem tvoje stališče, it's your big day, valda hočeš da je vse tako, kot si si zamislila, itak ti ni treba imet zraven ljudi, ki jih nočeš, itd. ampak čemu tako pretiravanje, kot da bojo zdaj naredili največji cirkus in vse razdejali. Na čisto vseh porokah, na katerih sem bila, je bilo veliko otrok različnih starosti, in nikoli ni bilo problemov,
Posted 20 May 2016 - 11:01 AM
Jaz ne vem, s kakšnimi otroci ste nekatere imele opravka, da se jih tretira kot da so kužni.
Ne vem, z divjaki očitno.
Sploh ne vem, čemu zdaj razpredanje na dolgo in široko; samo napisala sem, da nisva imela nobenih problemov s tem, čeprav naju je na začetku skrbelo. 45x prežvečena tema drugače, to each his own.
Fiona, osnovni bonton, takih stvari pač ni vljudno pisati v vabilo. Enako glede daril, čeprav se večina kmetavzarjev tega ne drži.
― V. Van Gogh
Posted 21 May 2016 - 02:10 PM
Fiona, tebe se sploh ne da resno jemati, par strani nazaj si pisala ravno kontra kot zdaj... Da otroka ne bi nikakor pripeljala na poroko, razen če res ne bi šlo drugače.
In da bi se ti zdelo zelo neprimerno, če bi vabilo nakazovalo, da otroci niso zaželeni.
V glavnem kontriraš sama sebi, pa to je bilo že n-tič.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 21 May 2016 - 07:33 PM
Posted 30 May 2016 - 08:25 PM
― V. Van Gogh
Posted 30 May 2016 - 08:36 PM
Posted 30 May 2016 - 08:44 PM
Jaz bom za nekaj podobnega, kot na sliki, dala 50 €. (pri meni bodo okrog še listi evkaliptusa).
Posted 30 May 2016 - 11:47 PM
Posted 31 May 2016 - 09:52 AM
Hvala, če se pa še katera spomni, naj pa kar napiše.
Stvar je v tem, da sem se jaz na koncu odločila za enega daljnega sorodnika, ker sem računala, da se bo z njim dalo vse zmeniti. Se je pa izkazalo, da je daleč najdražji od vseh cvetličarjev, ki so mi prej poslali ponudbo. Samo moj šopek bo 110 €, na mizi bova imela pa še 4 aranžmaje in naprsne šopke za priči in starša.
Ampak mi je koncept okrasitve res všeč, ker bo nekaj posebnega, rože pa tudi najkvalitetnejše naroča, tako da mi je obrazložil vse skupaj in bom nekako požrla. Mi je pa res zanimivo, ker sem za želeni šopek dobila ponudbe že od 50 € naprej, on pa je zatrjeval, da za ta denar ne morejo biti kvalitetne rože. Da jih marsikdo od teh cvetličarjev nabira vsepovsod in niso primerne za poročne šopke (sploh če imaš kakšno bolj "zahtevno" vrsto in se poročiš v vročini). Prej se mi res sanjalo ni, da so rože lahko tako drage.
― V. Van Gogh
Posted 31 May 2016 - 04:56 PM
Meni so to, priznam, ubitačne cene.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 31 May 2016 - 06:45 PM
― V. Van Gogh
Posted 31 May 2016 - 07:09 PM
Porocnih sopkov se ne mece vec menda, zdaj po novem se punce zberejo v krogu okrog neveste, ki potem z zaprtimi ocmi nekomu izroci cvetece premozenje
Posted 31 May 2016 - 07:22 PM
Aja, nisem na tekočem. Jaz če ga bom metala, ga bom iz zajebancije ali pa ga bom kar dala sestrični, ki si ga želi.
Kandidatk je sicer cel kup.
― V. Van Gogh
Posted 31 May 2016 - 07:29 PM
Jaz sem ga metala, je bilo zabavno
Posted 01 June 2016 - 08:33 AM
Pri nas na porokah ga nobena ni hotela lovit. Ene par nas je vedno stopilo korak nazaj, ko je šopek letel.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 01 June 2016 - 10:02 AM
Jaz poznam pa kvečjemu take, ki so ga ujele pa še vedno niso nič dočakale.
― V. Van Gogh
0 members, 0 guests, 0 anonymous users