Za umivanje obraza ti priporočam Apotheker Scheller Mineral Balance gel, ki je brez barvil in dišav, je zelo nežen do kože, ampak vseeno zelo temeljito očisti.
Kar se tiče tonika ... dober je Garnier Essentials (zelene barve), sem pa že na nekaj forumih zapazila, da ženske izredno hvalijo Clinique Mild Clarifying Lotion, ki je baje zelo primeren za mešano/mastno kožo, ne vsebuje alkohola in je zelo nežen. Mora pa bit v svetlo zeleni embalaži, ker drugi toniki iz Clinique linije vsebujejo alkohol. Je pa malo dražji, nekaj čez 4k.
Za čez dan lahko uporabljaš Clinians Jabolko ... zelo lahko vlažilno kremico, v bistvu je v obliki gela, ima nežen prijeten vonj, se izredno hitro vpije, lepo vlaži in ima kar nekaj antipksidantov. Cena je malo manj kot 2000 sit.
Za ponoči je zelo fajn krema Avene Cleanance K, sama je sicer nisem uporabljala, vsebuje pa silicilno in glikolno kislino, ki pomagata očistit kožo. Sama je sicer nisem uporabljala, je pa na forumih izredno pohvaljena. Dobiš jo v lekarni.
Če imaš večje težave z mozolji, pojdi k zdravniku in naj ti napiše recept za Differin gel, ki ga vsak večer na tanko namažeš na očiščeno kožo. Sama ga uporabljam že malo več kot mesec dni in sem neverjetno zadovoljna. Sicer nimam mozoljaste kože, sem imela pa kar nekaj zamašenih lojnic, ki mi jih je ta krema čudovito odpravila ... baje pa se odlično odreže tudi pri zelo mozoljasti koži.
Ok, sej vem da si prosila samo za mnenje glede kreme, ampak si nisem mogla pomagat. Ko enkrat začnem pisat, me je zelo težko ustavit.

Dilema ful ti hvala! Na srečo nimam lih nekih ful problemov z mozolji, se mi anredijo le tu in tam... Samo eno vprašanje še, kje kupim Apotheker Scheller mineral balance gel? Pa tale Clinians jabolko se dobi tudi v drogerijah?
Hvala 100x!