Jump to content

Photo

Kontracepcijske tablete

• Please log in to reply
4119 replies to this topic

#941 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 09 July 2007 - 06:20 AM

Zgleda, da ti te tabletke ne pašejo...čimprej moraš nazaj ginekologu (še bolj zaradi migren kot pa zaradi bistrega potočka).
  • 0

#942 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 09 July 2007 - 10:55 AM

V soboto sem začela jemati prvo škatlico tabletk. Včeraj in v soboto sem jih vzela okoli polnoči, ker jih prej nisem mogla ampak bi zdaj rada to uro premaknila nekje na sedmo zvečer. Lahko to naredim...bo zaščita še zmeraj normalno delovala??
  • 0

#943 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 July 2007 - 10:59 AM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 9. 7. 2007 - 7:20) View Post
Zgleda, da ti te tabletke ne pašejo...čimprej moraš nazaj ginekologu (še bolj zaradi migren kot pa zaradi bistrega potočka).

Bom še ta mesec počakala, potem bom pa šla - sicer bo mi malo zoprno govoriti o bistrem potočku, ampak se bom potrudila. =) Itak bi se rada zmenila za Yasminelle.

vrana,
jaz mislim, da ne bi smelo biti panike. Tudi jaz sem si na začetku prestavila uro jemanja, pa je blo vse ok.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#944 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 09 July 2007 - 12:16 PM

Mislim, da je manjše zmanjšanje "pretočnosti" ( biggrin.gif ) običajen stranski učinek.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#945 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 July 2007 - 12:18 PM

Pretočnosti, LOL. Ja, sem slišala, da ma več punc te probleme, ampak mene že na koncu vse boli, a veš... pa ne malo.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#946 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 09 July 2007 - 12:22 PM

Jah slabo! Nevem, probaj menjat, če ne si pa kupi zalogo lubrikanta tongue.gif
Sej jst sm tudi opazla malo manjšo vlažnost, ampak na srečo gre vseeno še vse gladko skozi.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#947 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 July 2007 - 12:23 PM

Jaz imam obratni 'problem' ... odkar jemljem Yarino se prej in bolj intenzivno navlažim, to že celi čas opažam in sem prav presenečena, ker je to ravno v nasprotju z izkušnjami večine ostalih uporabnic.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#948 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 09 July 2007 - 12:48 PM

ja jaz mam tut probleme s pretočnostjo...pač kupiš lubrikant pa je boljše. Sam pol je smotan, če mat kej stika po sobi pa pride ven z vprašanjem: kaj maš pa to? Pa sem ji rekla, da je to neki za po tamali mazat. Ona je misnla da se pa hecam biggrin.gif
  • 0

#949 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 12 July 2007 - 05:21 PM

js sm pa začela jemati diane 35 pred enim tednom..vse ok...ampak zdej te dneve...me je začela glava bolet vsako jutro...pa tudi sm imela razpoloženjska nihanja...kr tko brezveze sm se jokala al bila žalostna..sploh nevem zakaj...in zdej pred 3 dnevi opažam močno izapdanje las...(čeprau mi že eno leto precej izpadajo in se to ne ustavi)samo zdej je to nenormalno...ampak se mi zdi zelo čudno ki v navodilih piše da so za zdravljenje aken in tudi androgene plešavosti...
še teako imam zelo malo las zaradi izpadanja...in se res boljim da če gre tko naprej bom vstala pšlešasta..in problem je ki imam za it na neko poroko konec meseca...kaj bi jih lahko danes nehala jemati..pa pol npr.začela spet čez en mesec ko dobin nazaj men. da vidim če hje res vzrok to da mi izpadajo lasje...plz pomagajte mi
  • 0
♥ Face To Face...Like I Am Imagining...That You're The One I'M Waiting For...Will You Be...Unmistakable ♥

#950 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 12 July 2007 - 07:14 PM

Možno je zaradi hormonov. Počakaj kakšen mesec in boš videla, kako bo. Sicer pa menjava tablet (razen če jih jemlješ samo z namenom zmanjšanja aknavosti, potem pač prekinitev).
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#951 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 17 July 2007 - 12:26 PM

Jaz sem pred 10 dnevi začela jemati kontracepcijske tablete in zdaj kljub temu, da se je menstruacija končala še zmeraj malce krvavim. Potem je to čisto normalno in mi ni trbea klicati ginekologa? Po kolikšnem času pa naj bi tudi ta krvavitev ponehala?
  • 0

#952 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 July 2007 - 12:36 PM

vrana,
jaz sem pri prvi škatlici rahlo krvavela skozi vso jemanje. Potem sem pa dobila menstruacijo in z drugo škatlico se je nehalo. To je normalen pojav in brez strahu, z drugo škatlico bi se praviloma to moralo nehati! wink.gif
  • 0

#953 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 17 July 2007 - 12:53 PM

Se bo nehalo tudi, če bom jemala drugo škatlico kar brez prestanka ker grem ravno takrat na morje?
Drugače pa hvala za odgovor. Me tole že kar malo živcira tongue.gif
  • 0

#954 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 July 2007 - 01:15 PM

Joj, to pa ne vem. hmm.gif
V tem primeru bi bilo morda res najboljše to vprašati ginekologa... kakšna je verjetnost v tem primeru, če se bo nadaljevalo to ali ne... Ti pa verjamem, da te to živcira. Tudi mene je blazno. =)
  • 0

#955 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 17 July 2007 - 01:42 PM

To se baje dogaja zaradi premale vsebnosti hormonov. Če minimalno krvaviš, ne bo problemov na morju. Sicer pa ni ravno prijetno.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#956 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 July 2007 - 01:47 PM

Ja. Ampak to se dogaja zgolj prvi mesec. Kasneje je vse ok.
  • 0

#957 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 17 July 2007 - 02:18 PM

Ok. Ste me pomirile smile.gif
  • 0

#958 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 17 July 2007 - 03:22 PM

Če se dogaja zgolj prvi mesec je vse Ok, normalen pojav. Če pa se pojavlja krvavitev še naprej, tudi kasneje od prvega meseca, pa je lahko vzrok ta, da so tabletke zate prešvoh. In takrat je dobro povprašat ginekologa za zamenjavo.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#959 Pupa20

Pupa20

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 604 posts

Posted 17 July 2007 - 09:01 PM

Glede tega če so tabletke prešvoh, je meni ginekolog rekel, da to ni nič takega in mi ni hotel predpisati drugih tabletk.Tako, da po tem sklepam, da ni nič narobe če so vmesne krvavitve. To jaz mislim po daljšem jemanju tabletk.
  • 0

#960 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 17 July 2007 - 09:21 PM

blink.gif Če še v navodilih piše, da razen na začetku vmes nima kej krvavet! Nevem, če bi jst krvavela po daljšem jemanju, bi jih šla sigurno menjat, zanosit res nočem.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users