Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#941 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 17 March 2009 - 09:22 AM

Jaz pa ne prenesem, če kdo uporablja kup "angleških" besed med govorom.
Npr: "šur, se lejter vidmo. Sori ker ne morem prej. Tenks." "nou penik, sej bo." rolleyes.gif

Še huje je, če je ta oseba že blizu tridesetih.

Prav tako ne prenesem pretiranega zahvaljevanja, pa po možnosti v situacijah, kjer sploh ni smiselno - npr. če jaz nekoga pokličem z namenom, da izvem neko informacijo, potem se mi pa človek na konvu malo daljšega pogovora zahvali z "najlepša ti hvala", čeprav nisem jaz temu človeku povedala nič, za kar bi bila zahvala potrebna. rolleyes.gif
Vem, da se čudno sliši, ampak to se mi zadnje čase zelo pogosto dogaja.

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#942 Melaina

Melaina

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 258 posts

Posted 17 March 2009 - 01:11 PM

men gre pa na živce polvikanje
  • 0

#943 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27979 posts

Posted 17 March 2009 - 01:20 PM

Podpis pod Immortele in Melanio! In, ko smo ravno pri tem...na zivce mi gre okrajsava "LP" (lep pozdrav), ki se je v zadnjih letih razpasel vsepovsod od mailov do SMSov....grrrr! LP LP LP in potem si kolegico izmenjam 5 mailov v enem dnevu in pod vsakega LP in svoje ime....folk kar pise neke vljudnostne fraze brez prave teže, I hate it!!!

smile.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

• Guests

Posted 17 March 2009 - 01:34 PM

Meni je pa LP všeč. Ampak ne kar vsepovprek. Mi je fajn na koncu nečesa napisat LP, da se ve, da sem povedala, kar sem mislila. Ne paše pa na neko verigo smsov, kjer je jasno, da to ni zadnji, ki ga boš poslal in, da pričakuješ neko debato iz tega.
Pa všeč mi je, ker je lepa slovenska kratica, ne pa nek 'čao'. smile.gif
  • 0

#945 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27535 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 17 March 2009 - 03:14 PM

Na živce mi gre, ko mi kdo stoji za hrbtom, medtem ko brskam na netu.
In ko kdo tipa zid/steno z umazanimi rokami, IJOOOOOOJ, živčnega fašem.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#946 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 17 March 2009 - 03:23 PM

Še ena:

na živce mi gre, ko se nedko ne more odločit, ali me naj vika ali tika. mad.gif

Npr.: v roku parih minut me petkrat vika, pa trikrat tika. Nič nimam proti, če me določeni ljudje, s katerimi sodelujem, tikajo, ampak potem, ko me že začnejo vikat, naj to delajo dosledno. Tisto tikanje drugače izpade grozno bedno in skorajda ponižujoče. down.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#947 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27979 posts

Posted 17 March 2009 - 07:58 PM

^^

Immortele meni se je enkrat gospa prav opravicila na to temo. smile.gif Je rekla joj sej ne vem, kaj naj, en cas vikam, en cas tikam. biggrin.gif

QUOTE(PurePoison @ 17. 3. 2009 - 13:34) View Post

Meni je pa LP všeč. Ampak ne kar vsepovprek. Mi je fajn na koncu nečesa napisat LP, da se ve, da sem povedala, kar sem mislila. Ne paše pa na neko verigo smsov, kjer je jasno, da to ni zadnji, ki ga boš poslal in, da pričakuješ neko debato iz tega.
Pa všeč mi je, ker je lepa slovenska kratica, ne pa nek 'čao'. smile.gif

Hm imas svoj prav, se tudi strinjam, da bolje lepo slovensko kot neka spakedranka, ampak jaz na koncu pisanja vedno opisem z besedami, da sem zakljucila debato in napisem vsakemu "sogovorniku" kaj svojega, njemu in temi primernega. smile.gif Ne maram, da me odpravijo z LP. smile.gif

QUOTE(Coco* @ 17. 3. 2009 - 15:14) View Post

In ko kdo tipa zid/steno z umazanimi rokami, IJOOOOOOJ, živčnega fašem.

laugh.gif laugh.gif haha sem mislila, da nihce tega ne opazi... smile.gif jaz se zacnem kar trest, ko vcasih pride kdo k meni s totalno mastnimi rokami in potem povsod pusca odtise... smile.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#948 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 17 March 2009 - 08:03 PM

QUOTE(Coco* @ 17. 3. 2009 - 15:14) View Post

Na živce mi gre, ko mi kdo stoji za hrbtom, medtem ko brskam na netu.

Isto. Pa ko berem, da mi kdo diha za ovratnik in gleda kaj berem, ali če se učim. Ne vem, vem da ni solidarno da hočem zadržat čtivo zase LOL, ampak res se ne morem skoncentrirat in dobim filing ko da mi kradejo nekaj. biggrin.gif
  • 0

#949 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27535 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 17 March 2009 - 08:05 PM

^^ Jaaa, točno to! Pa pismo, če hočeš kaj brat pa ti poiskat, mi reči, se bom umaknila pa ti veselo išči, samo ne špijaj mi za hrbtom.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#950 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 18 March 2009 - 09:00 AM

QUOTE(Immortelle @ 17. 3. 2009 - 9:22) View Post

Prav tako ne prenesem pretiranega zahvaljevanja, pa po možnosti v situacijah, kjer sploh ni smiselno - npr. če jaz nekoga pokličem z namenom, da izvem neko informacijo, potem se mi pa človek na konvu malo daljšega pogovora zahvali z "najlepša ti hvala", čeprav nisem jaz temu človeku povedala nič, za kar bi bila zahvala potrebna. rolleyes.gif
Vem, da se čudno sliši, ampak to se mi zadnje čase zelo pogosto dogaja.

K temu sem pa jaz ful nagnjena, ampak to delam čisto nezavedno, tudi opravičujem se tako. Recimo, če me nekdo prosim, da mu kej prinesem, se mu bom jaz zahvalila, ko mu dajem tisto stvar, čisto avtomatično.
Še bolj je čudno, ko se kdo kam butne recimo, reče au in jaz rečem oprosti laugh.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#951 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 18 March 2009 - 09:14 AM

Jaz v restavraciji VEDNO: natakar meni: dober tek.

Jaz: hvala enako. LOL

Radio CENTER

blink.gif huh.gif down.gif rpg.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#952 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 18 March 2009 - 09:36 AM

zakaj radio Center? Nisi zadela potovanja? laugh.gif Boljši je že kot Antena ali pa Radio 1 (kar je ena in ista štorija - še na istem naslovu so)
  • 0

#953 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 18 March 2009 - 09:59 AM

Dreck, vse skupaj. down.gif

Na živce mi grejo, stalno neke retardirane reklame: NE poslušajte radia Center.

Sašo Pap in Polona sta kr neki, a se spomnite tisith jumbo plakatov, ko je bila Polona na sliki videti kot da ima 20 let, potem sem jo pa lani na podelitvi Viktorjev videla in sem bila: blink.gif .

Pa iste komade imajo, Human od Killersov 100 krat.

Veseljaka bom začela poslušati. laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#954 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46101 posts

Posted 18 March 2009 - 10:27 AM

Saj Radio City je isti šmorn kot Center. Reklama na reklami, vmes se zavrti izbran izbor 15-20 pesmi, ki se nato spet ponovi od začetka, da ne omenjam prisiljenega odvratnega smeha in debilnih fint Dejana Vedlina. down.gif
  • 0

#955 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 18 March 2009 - 10:28 AM

zato obožujem moj Winamp biggrin.gif I listen WHAT and WHEN I want smile.gif
  • 0

#956 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 18 March 2009 - 10:38 AM

QUOTE(Kalypso @ 18. 3. 2009 - 10:27) View Post

Saj Radio City je isti šmorn kot Center. Reklama na reklami, vmes se zavrti izbran izbor 15-20 pesmi, ki se nato spet ponovi od začetka, da ne omenjam prisiljenega odvratnega smeha in debilnih fint Dejana Vedlina. down.gif

thumbup.gif

Jaaaa, se strinjam, neke umobolnica fore so tudi meni res mimo. V avtu rada poslušam radio, pač poročila pa kakšne novice iz prometa, pa malo komercialne muzike mi tudi paše v avtu, ampak zadnje čase je res beda. down.gif
  • 0

#957 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 18 March 2009 - 10:41 AM

Slađana.
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#958 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46101 posts

Posted 18 March 2009 - 10:45 AM

Jaz tudi v avtu rada poslušam radio - predvsem zaradi prometnih obvestil. Imamo pa še en predpotopni radio v avtu, ki je še na kasete, tako da kaki mp3 ne pridejo v poštev. Pač ko na radiju začnejo preveč težit ali se zavrti kakšna zoprna pesem prestavim postajo. Tega pa žal ne morm v službi, kjer se 8 ur non stop posluša City. Sem že probala prestavit, pa je sodelavka, hitro nazaj prestavla na City. down.gif
  • 0

#959 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 18 March 2009 - 03:57 PM

Redkvica- a neka slađana ti gre na živce?

Kinky- marinka posluša radio center!!! ohmy.gif

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#960 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 18 March 2009 - 05:22 PM

Beseda defenitivno. Je ne prebavljam... reče zihr ali pa sigurno
  • 0