Jump to content

Photo

Brazilska depilacija

• Please log in to reply
1266 replies to this topic

#941 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

Posted 16 March 2011 - 07:32 PM

QUOTE(gospodična*mična @ 16. 3. 2011 - 19:29) View Post

Punce, laser je najboljša rešitev. Nekaj denarja investiraš v to, pa odpadejo vse depilacije za zelo dolgo časa...

"Nekaj" denarja, ja. Ma jst razmišljam malo, da bi letos denar od poletnega dela za bikini dala. hmm.gif A bi si kera "upala" dat brazilsko spodaj pod laser, pač da bi vedla, da niti črtice nebi imela nekaj let? biggrin.gif

Jina, a v KCju je sprejemljiva cena?
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#942 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86388 posts

Posted 16 March 2011 - 07:33 PM

Nimam pojma, jaz bom imela zastonj. Grem pa samo pod pazduho.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#943 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6742 posts

Posted 16 March 2011 - 07:34 PM

Uf, js si ne bi dala pod laser vsega. če že, samo bikini linijo. Sej ne da sem navezana na dlake, ampak pač, ne bi se počutla bit kar stalno brez čisto vsega tam spodaj... biggrin.gif
  • 0

#944 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 16 March 2011 - 07:36 PM

Fluffy, če sešteješ vse depilacije npr 25 eur za brazilsko vsak mesec krat 12 (eno leto), kmalu prideš na znesek, s katerim lahko že kar nekaj narediš...pa še trajno je. Da ne omenjam ostalih predelov kot so noge, roke itd...
  • 0

#945 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

Posted 16 March 2011 - 07:38 PM

QUOTE(Jinadaze @ 16. 3. 2011 - 19:33) View Post

Nimam pojma, jaz bom imela zastonj. Grem pa samo pod pazduho.

A to lahko dobiš zastonj na napotnico, če si močno poraščen, al si ti zaradi mami lahko zastonj dobila? Ker jst sem spodaj ful, a bi mi šlo zastonj? biggrin.gif
  • 0

#946 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6742 posts

Posted 16 March 2011 - 07:39 PM

Mja, sam zakaj bi bla močna poraščenost ovira, recimo spodaj? Na obrazu bi že razumela.... biggrin.gif
  • 0

#947 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

Posted 16 March 2011 - 07:39 PM

QUOTE(gospodična*mična @ 16. 3. 2011 - 19:36) View Post

Fluffy, če sešteješ vse depilacije npr 25 eur za brazilsko vsak mesec krat 12 (eno leto), kmalu prideš na znesek, s katerim lahko že kar nekaj narediš...pa še trajno je. Da ne omenjam ostalih predelov kot so noge, roke itd...

Bedni je 16,5€, pa vsak mesec se skoraj ne splača et, ker ne poženejo vse ven, pa še niso dosti dolge, recmo na mesec pa pol... rok pa nas večina tako ali tako večina zaenkrat ne depilira.

Sestra je bila lani na bikini, pa ji zaenkrat še vse drži, sam kok časa ti to res drži v popolnosti, ene 3 leta? hmm.gif
  • 0

#948 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86388 posts

Posted 16 March 2011 - 07:40 PM

QUOTE(Neytiri @ 16. 3. 2011 - 19:38) View Post

A to lahko dobiš zastonj na napotnico, če si močno poraščen, al si ti zaradi mami lahko zastonj dobila? Ker jst sem spodaj ful, a bi mi šlo zastonj? biggrin.gif

laugh.gif Ne, ne moreš na napotnico. laugh.gif Zaradi mami, ja.

• 0

― V. Van Gogh

#949 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 March 2011 - 07:41 PM

Laser ni nič trajen. Kot prvo je treba dat čez par rund, kot drugo pa so rezultati za max. ene 4 leta.

Meni je kozmetičarka razlagala, da je šla dvakrat čez cel postopek, ker so ji nekje po letu ali dveh nazaj zrasle dlake. Tretjič pa ni šla več, je rekla, da se ji zdi bv in preboleče. Je pa res, da ima ona zastonj voskanje, večina nas pa ne.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#950 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

QUOTE(Christianne @ 16. 3. 2011 - 19:39) View Post

Mja, sam zakaj bi bla močna poraščenost ovira, recimo spodaj? Na obrazu bi že razumela.... biggrin.gif

Ja, k me je sram nosit navaden sp. del kopalk, ker se vidi, da mi rastejo dlake tudi spredaj izven roba in mam zato vsaj boksarce ali pa une hlačne. Res se sekiram okoli tega... sem s sestro že velikrat govorila, kok sem ji fouš, ker je tolk starejša, ma službo in si je lahko bikini lasersko dala in ma zdaj mir za v kopalke.

• 0

#951 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

smile.gif kakor pri komu, glede na poraščenost, dedno zasnovo, moč in gostoto dlak...
meni je to super, pod pazduho se sploh več ne brijem, pa sem bila do danes 5x na laserju. Pa če zraste kakšna dlaka, je neprimerno bolj mehka in svetla, kot prej.
  • 0

#952 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

Posted 16 March 2011 - 07:43 PM

QUOTE(Braunkopf @ 16. 3. 2011 - 19:41) View Post

Laser ni nič trajen. Kot prvo je treba dat čez par rund, kot drugo pa so rezultati za max. ene 4 leta.

Meni je kozmetičarka razlagala, da je šla dvakrat čez cel postopek, ker so ji nekje po letu ali dveh nazaj zrasle dlake. Tretjič pa ni šla več, je rekla, da se ji zdi bv in preboleče. Je pa res, da ima ona zastonj voskanje, večina nas pa ne.

Ja sej, eni rečejo tudi okoli 6, 7 rund. A misliš, da je imela ona premalo rund, da bi ji pač laser v teh tretmajih vse korenine zadel?

QUOTE(Jinadaze @ 16. 3. 2011 - 19:40) View Post

laugh.gif Ne, ne moreš na napotnico. laugh.gif Zaradi mami, ja.

Eh, naj me posvoji! laugh.gif
  • 0

#953 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 16 March 2011 - 07:44 PM

QUOTE(Braunkopf @ 16. 3. 2011 - 19:41) View Post

kozmetičarke, ki v svoji ponudbi nimajo laserskega odstranjevanja dlak ki bi ga ponujale strankam, potem seveda laser dajejo v nič, sicer ne bi nič zaslužile z depilacijami če bi vsi šli na laser. smile.gif dejstvo je, da se z depilacijo dlaka tudi čez čas ne izkorenini, ker se ne more, saj je lasni folikel četudi iz njega izpulimo dlako vedno nedotaknjen. Laser pa ga na nek način "zatre".

• 0

#954 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6742 posts

Posted 16 March 2011 - 07:45 PM

QUOTE(Neytiri @ 16. 3. 2011 - 19:41) View Post

Ja, k me je sram nosit navaden sp. del kopalk, ker se vidi, da mi rastejo dlake tudi spredaj izven roba in mam zato vsaj boksarce ali pa une hlačne. Res se sekiram okoli tega... sem s sestro že velikrat govorila, kok sem ji fouš, ker je tolk starejša, ma službo in si je lahko bikini lasersko dala in ma zdaj mir za v kopalke.

Sej te razumem. Imam prav isti problem in je res zelo neprijetno.
Ampak predstavljaj si, da bi ti rastla recimo brada cry.gif to bi blo bolj primerno za napotnico, to sem hotla prej povedat.
  • 0

#955 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 16 March 2011 - 07:47 PM

QUOTE(Neytiri @ 16. 3. 2011 - 19:43) View Post

Ja sej, eni rečejo tudi okoli 6, 7 rund. A misliš, da je imela ona premalo rund, da bi ji pač laser v teh tretmajih vse korenine zadel?

Ne, pomoje ne. Lej, itak je imela tudi laser precej ceneje, tako da je denar pomoje ni oviral, da ne bi šla še na kako ekstra rundo. Pa je razlagala, da ja je bilo ful "mirno" tam spodaj, pol so pa bolj ali manj naenkrat dlake "udarile" nazaj. Ne samo tu in tam kaka.

Pa jaz ne bi šla na laser "tamale", oz. bikinija. Kot prvo sem skeptična, koliko je to lih zdravo za kožo (moja kmečka logika tu prevaga in pravi, da ni najbolj biggrin.gif ), kot drugo imam pa super srečo, da se mi lih vse "poserje". biggrin.gif Hočem reč, da bi si upala dat roko v ogenj, da bi pri meni laser deloval vse prej kot trajno. biggrin.gif Pa ne zdi se mi smiselno trpet neke bolečine, samo zaradi estetike. Dokler se tipi ne voskajo, naj bodo zadovoljni s pobritimi puncami. Hawk. sleep.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#956 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86388 posts

Posted 16 March 2011 - 07:47 PM

QUOTE(Neytiri @ 16. 3. 2011 - 19:43) View Post

Eh, naj me posvoji! laugh.gif

biggrin.gif

Tega v KC itak ne delajo iz kozmetičnih razlogov, načeloma. Za to so kozmetični saloni. Jaz grem v ponedeljek prvič. -)

• 0

― V. Van Gogh

#957 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 16 March 2011 - 07:48 PM

Sorči Mična, mene ne prepričaš. smile.gif Tudi na voskanje ne hodim, tako da kozmetični saloni na meni lih nimajo kaj prfitirat. laugh.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#958 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 16 March 2011 - 07:49 PM

Prosim sporoči koliko kaj boli.

Jaz bom šla na pazduho sigurno, ker sem po enem dnevo z dlakami zunaj in imam poleti skoz vse vneto, ker moram briti to sranje vsak dan.

Sporaj po bikiniju mam pa tudi toliko vraslih dlak da škoda izgublat besede. Jaz bi šla torej pazduho in bikini.

Mična, če lahko poveš kje si si dala in znesek ter koliko kaj boli bom vesela. Pač zbiram info...
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#959 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 16 March 2011 - 07:51 PM

Jaz se vozim v MB, v en salonček, po Ljubljani je vse veliko dražje. Pa da ne bo tuki izpadlo kot neka reklama, me lahko kontaktiraš na zs pa ti kaj več povem...
  • 0

#960 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

Posted 16 March 2011 - 07:53 PM

QUOTE(Christianne @ 16. 3. 2011 - 19:45) View Post

Sej te razumem. Imam prav isti problem in je res zelo neprijetno.
Ampak predstavljaj si, da bi ti rastla recimo brada cry.gif to bi blo bolj primerno za napotnico, to sem hotla prej povedat.

Malo mam še brčic, ki si jih populim s pinceto. Mislim mam več kot večina punc klele gor na forumu wink.gif .

Braunkopf: Ja saj, se strinjam. Samo ko pa gledam na plaži, na bazenu, pa faking nobena nima videt dlak tam, pač saj ne, da bi jih prav mela, sam meni se vidi, tudi če jih odstranim, da tam pač so, sploh zato, ker se mi sam ta faking bikini vrašča, jaooo! In potem se mi spet zazdi, da sem skoraj edina s tem problemom, sploh tako mlada... Lahko bi si pa na samozavesti gradila, tudi glede tega, khm hmm.gif . Pač problem je, ker ta bikini se tok vid, da bi najraj znorela, res. Ker drugje spodaj se ne vraščajo, ko brijem, bikini pa probam z epilatorjem, ker drgač bom mela čez pol leta do kolen in se skoz kej vrašča, da vidm, da je dlaka 5km pod kožo...
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users