Jap. Ali pa kontra. Ko prodajaš oz. podarjaš, se zmeniš, da oseba pride to na dogovorjeno mesto iskat, potem pa jo čakaš in se ne prikaže. Ko jo kličeš, pa se ne oglaša na telefon.

Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 04 March 2019 - 01:15 PM
Posted 05 March 2019 - 05:58 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 17 March 2019 - 02:28 PM
Na qurac mi grejo ljudje, ki poljubno spreminjajo dogovore, kao saj je nedalja, itak nimas kaj pocet.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 23 March 2019 - 09:47 AM
Da se je že zdaj začela borba in lobiranje za dopust čez prvomajske praznike. Meni je to še čisto prehitro, niti fant ne ve kak bo imel delo oz gužvo. Pa vse z otroci bi kr avtomatsko imele dopust, jaz pa bi samoumevno spet lahko delala.
[Napoleon]
Posted 23 March 2019 - 10:03 AM
Meni se sicer ne zdi ful zgodaj... ena sodelavka je že po novem letu takoj rekla, da nje takrat cel teden ne bo, ker so pač šolske počitnice. Naslednja, ki je povedala, kdaj je za prvi maj ne bo, sem bila pa že jaz, čeprav tamala še ni v šoli. Tisti petek 3.5. bodo že nekako... mogoče je tudi, da bo naknadno sprejeta odločitev, da smo vsi na kolektivnem, da se zmanjša stroške.
Posted 23 March 2019 - 10:09 AM
Tudi meni se ne zdi zgodaj, saj je do prvomajskih le še dober mesec in če veš, da so druge v "prednosti" zaradi otrok, se moraš pač hitro zorganizirat. Ne zdi se mi, da se tle komu dela krivica.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 23 March 2019 - 10:11 AM
Po zakonu je tudi tako, da si delavec čisto po svoji izbiri lahko izbere le 1 dan dopusta, če se ne motim?
Da si ti pa po zakonu pripada dopust med šolskimi počitnicami, pa prvič slišim.
Posted 23 March 2019 - 10:14 AM
Bill Bullard
Posted 23 March 2019 - 10:21 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 23 March 2019 - 10:25 AM
Kot je Tasika napisala - enkrat borbe za dopust čez pol leta, drugič, da julija še dobiš kopalke, itd., argh!
Posted 23 March 2019 - 10:32 AM
Ti. Najmanj teden dni in delodajalec ti mora dati prednost.
Ja, ampak delodajalec je dolžen to zagotoviti za 1 teden delovnih dni v celem letu. No sicer pa piše.

Planet, se strinjam, ampak tukaj pa se res ne da kaj dosti narest.
Bill Bullard
Posted 23 March 2019 - 02:30 PM
Pri kolegu morajo do 20.1 v letu sporocit za vse dni dopusta (razen treh), kdaj jih bo kdo koristil. Komplet kolektiv cca 50 ljudi.
Kar pomeni, da imajo tudi njihovi partnerji avtomatsko usklajeno /doloceno, kdaj gredo na dopust.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 23 March 2019 - 02:35 PM
Posted 23 March 2019 - 02:49 PM
Posted 23 March 2019 - 03:22 PM
Posted 23 March 2019 - 05:26 PM
Ja vse lepo in prav, da imajo prednost. Ampak pocitnice ponavadi sovpadajo z dela prostimi dnevi. Tako naprimer za teden prvimajskega dopusta koristis samo 3 dni dopusta pa si celi teden doma. Jaz ko bi potemtakem v drugih terminih sla, pomeni to 5 dni dopusta. S tem da ga ze tako imam minimalno, tiste z otroki pa precej vec in marsikateri potem ostane po 7+ dni starega dopusta, ko lahko tak fino pokombinirajo.
[Napoleon]
Posted 23 March 2019 - 05:31 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 23 March 2019 - 05:39 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 23 March 2019 - 05:43 PM
Posted 23 March 2019 - 05:54 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users