Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#9521 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 30 April 2009 - 01:27 PM

QUOTE(_Planet_ @ 29. 4. 2009 - 17:09) View Post

Da se ne lotim komentiranja mojega deca mamico mu deci jaoooo kje se je to naslo!! Se zmeniva, da greva za prvi maj za par dni na morje in, ko je treba zadevo rezervirat pa it se kar dela neumnega in glumi gljivo. PA KAJ TI NI JASNO?!?!? Ponavadi vedno jaz vse uredim, ker, ce njega cakam, ni nikoli nic. Samo tokrat mora on, ker greva k njegovim sorodnikom in bi bilo malo cudno, da jih jaz klicem. Pa mu recem, ce mu ni za it ali pa karkoli naj zine pac ne bova sla...in me gleda kot tele v nova vrata....pa ne vem a mu ne znese sprocesirati podatkov al kaj za vraga.....joj sem besna!!!

Mene je zaradi podobnih razlogov razkačil moj folk... moja družba kao. Mislim... se menimo ful časa pred prvim majem, da bomo šli na izlet... a logično sedaj nič iz tega. Pa niti ne bi bila razjarjena, če bi kdo vsaj kaj omenil na to temo, da je blo govora o tem... Pričakovat opravičilo ali karkoli v tem smilsu... bomo šli drugič bi blo pa tak že smešno. Tako pa... kot da nič ni. Potem pa mi reče kol. da bomo nardili piknik in naj bi se šlo na kres pa rabi tri dni da javi kaj in kako. In še danes, zadnji dan me kliče in pravi, da se še ne ve, da me bo še poklicala... haalooo... a kaj jaz naj pa sedim pa čakam do zadnjega...??!! Ali se dostojno pove človeku vsaj kak dan prej??!! Hvala lepa... kr pejte sami!!! Bom še razmislila, če grem sploh še kdaj kam z njimi...!

QUOTE(žabica @ 30. 4. 2009 - 12:11) View Post

Kaj narediti ko nimaš več nobenega upanja??? Se prepustiti usodi, tudi če je najslabša??

Zamenjaj smer upanja!

• 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#9522 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 30 April 2009 - 02:07 PM

Mal sm jezna na Pja, ker ne vem, kako bo zdaj za danes; a greva kam al ne.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#9523 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 30 April 2009 - 03:15 PM

Žalostna ............ cry2.gif ............žalostna ..................cry2.gif .......................žalostna....................... cry2.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#9524 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 30 April 2009 - 04:41 PM

Danes sem pojedla 3 kekse in sem totalno jezna na sebe ker sem si rekla da nebom jedla redilnih stvari vsaj mesec rolleyes.gif
Plus tega, mi je še neizmerno dolgčas, nimam pojma kaj naj delam. down.gif
  • 0

#9525 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 30 April 2009 - 04:47 PM

Preveč sem se zredila. V četrtek bom ziher kregana pri zdravnici rolleyes.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#9526 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 30 April 2009 - 06:32 PM

Ooo fak no! rolleyes.gif sad.gif Moji starci so na morju v Novem gradu, sta dons šla. Jutr lahko mene pa mojga tipa tja fura familija od fantovga najbolšga prjatla. Noče it zmano pa edin zato, ker bi mogla spat v isti sobi k starši. In hoče da najameva oz. da nama najamejo svojo sobo. Mislm waaaw, pač nimamo vsi 200€ da bi jih fuknl stran sam zato da njemu nebi blo bed. K itak nč nebi bla v sobi, sam unih 6 ur za spat. In mi je res tok krneki, zgleda bom šla jutr sama tja. Kaj nej mu, ne mislm bit doma zto k ma on ene take bedne. Pa bi res ful rada vidla da bi šla skupi, sam kaj nej če je smotan rolleyes.gif
sad.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#9527 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28003 posts

Posted 30 April 2009 - 08:05 PM

wtf ze dva dni ne morem pisat na forum, ce ne citiram mi vcasih odpre okno, drugace pa skoz javlja "neznano napako" in to iz razlicnih browserjev..krneki :|

Black sweety socustvujem, poznam omenjeno sranje, jaz sem zaradi taksnega obnasanja ze prakticno brez druzbe..sem se ze zacela sprasevati, ce sem preobcutljiva pa vidim, da nisem edina, torej je motece!!

Nincha, Žabica in se kaksna sotrpinka, ki prenasa muhe moskega spola...i feel your pain, jaz sem danes tako besna, da ze nisem vec besna...ma grem na kres anyway...pivo maj luv!

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#9528 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29911 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 30 April 2009 - 08:13 PM

pri meni je pa ravno obratno, v večini primerov nama K. vse zrihta - sicer ga je treba prosit pa mal sitnarit, ko pa rečem, da bom jaz, se pa hitro podviza - male ego, I guess, niti ne tok v smislu 'ma dej, mala, pojma nimaš' kot bolj un feeling, da je ON zrihtal - če mu tko paše, pa nej. smile.gif me pa moti to, da je iber flegma in na momente dobivam živčne zlome - še njegova sestra mi je rekla, da morm met res jeklene živce, da ga prenašam in vso njegovo muhavost in lenobo. no, sej recimo za v hribe zvlečt ni nič len, a ne, ker to njemu dogaja, ga pa vedno (!!!!!!) zjutri čakam, ko sem pol ure pred njim zrihtana, ker on spi do zadnje sekunde, kot da se mu bo kej zgodilo, če bo pol ure prej vstal. rolleyes.gif ampak, hej, to so dejansko malenkosti ..... dokler mi ne bo počilo, haha.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#9529 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 30 April 2009 - 08:53 PM

Čez vikend gremo na poroko in jaz skoz upam d fotr ne bo šel zraven (nimava dobrih odnosov) , potem mi pa prej fant reče d upa d gre fotr zram (ne pozna ga v takšni luči kot jaz) da bo imel vsaj enega moškega zraven. In tudi druge ljudi ne pozna. Že vidim kako bo to stresen vikend ohmy.gif mad.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#9530 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 30 April 2009 - 09:05 PM

Ma ja... hahaha... tako besna, da že nisi več... ja, the same je z mano. Mi je že ravno za vse... čeprav razočaranje ostane. Sem jim rekla, da imam že drugo splanirano(ego razlogi hehe), pa tud če nimam in tle bubim. No ja, saj sem šla v šoping in neki časa sem se sama sebi smilila... ampak - briga me... raje sama s sabo samevam kot pa poslušam tak krep.
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#9531 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29911 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 May 2009 - 04:44 AM

evo, to mi gre na jetra - se zbudim ob pol štirih, zbudim K. in me kliče ob 4.45, da bo fertik šele ob ne vem, 15 do šestih? lahko bi spala uro in pol dlje. prokleti bebo jedan! mad.gif mislim, pa kaj dela 2 uri?!
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#9532 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26039 posts

Posted 01 May 2009 - 09:19 AM

včeraj sem bla pri zobarju in mam danes čist razbolelo dlesen. zmrznjene jagode rulajo :S.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#9533 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 01 May 2009 - 09:32 AM

peče, peče, peče, peeeeeeeečeeeeeeee. cry.gif
učeri sem se spet mal z asfaltom spoznala, in zdj mam odrgnine, praske, whatever ... na 7 mestih.
fakin'šit, pa lih pred koncem počitnc.
pa spet bom najlepša okol hodila, z pobuškanimi koleni, rokami, pa boki. ne se jebat.
majstr pa sm. biggrin.gif
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

#9534 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28003 posts

Posted 01 May 2009 - 10:40 AM

oho lahko pisem normalno odgovore in citiram..zivel 1. maj! ja malo sem cinicna :|

QUOTE(black_sweety @ 30. 4. 2009 - 22:05) View Post

Ma ja... hahaha... tako besna, da že nisi več... ja, the same je z mano. Mi je že ravno za vse... čeprav razočaranje ostane. Sem jim rekla, da imam že drugo splanirano(ego razlogi hehe), pa tud če nimam in tle bubim. No ja, saj sem šla v šoping in neki časa sem se sama sebi smilila... ampak - briga me... raje sama s sabo samevam kot pa poslušam tak krep.

Ja pusti grenak priokus zadeva in potem se taksne stvari kopicijo v meni in nimam volje videt nikogar vec nikoli sploh ever.
Cisto prav si naredila, jaz v taksnih primerih ravnam enako.

QUOTE(Špela @ 1. 5. 2009 - 5:44) View Post

evo, to mi gre na jetra - se zbudim ob pol štirih, zbudim K. in me kliče ob 4.45, da bo fertik šele ob ne vem, 15 do šestih? lahko bi spala uro in pol dlje. prokleti bebo jedan! mad.gif mislim, pa kaj dela 2 uri?!

jao down.gif to tudi mene razkuri, sploh, ker zjutraj tezko vstajam in se redko zmenim za kaksne jutranje podvige, ce se pa ze pa zahtevam tocnost, ker sicer grem nazaj spat...fof :|

cakam na kakrsnokoli reakcijo od deca, kakrsnkoli sound, da bi pa sel na morje, karkoli, seveda vsem, ki ga kaj vprasajo razlaga, da se jaz ne spakiram....vceraj sem mu rekla naj bo tiho, ker bom drugace mizo v gostilni okoli obrnila...matr ej zdej bo pa se podjebaval...mrs!!
sej sebi delam skodo, ce bi vse skupaj pozrla in spakirala bi se on ze usedel v avto in bi sla, samo preveckrat sem ze takole pozrla, tokrat pac tvegam te klinceve praznike in slabo voljo, hocem priti stvari do dna!!
  • 0

#9535 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 01 May 2009 - 07:20 PM

Jooooj ja... to pa mene tak razkači, ko začnejo krivdo na žensko metat... to pa je tak vedno pred svojimi kolegi niti slučajno da bi priznali pa četudi le delček svoje krivde... neeee, ženska se deva, še ni zrihtana...ipd... oni so pa ja popolnoma nekrivi in čisti!

• 0

#9536 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 01 May 2009 - 07:22 PM

Meni kle nekaj ni jasno. Jezna sem na Pja.
  • 0

#9537 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28003 posts

Posted 01 May 2009 - 08:32 PM

QUOTE(black_sweety @ 1. 5. 2009 - 20:20) View Post

Jooooj ja... to pa mene tak razkači, ko začnejo krivdo na žensko metat... to pa je tak vedno pred svojimi kolegi niti slučajno da bi priznali pa četudi le delček svoje krivde... neeee, ženska se deva, še ni zrihtana...ipd... oni so pa ja popolnoma nekrivi in čisti!

Meni tudi kar pokrov dvigne; sej on to dobro ve!

• 0

#9538 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 01 May 2009 - 09:46 PM

Men se bo zmešal cry.gif . Noro me zvija v želodcu od ne vem, Petra in stvari, ki so z njim povezane. Itak se v dreku počutm, ker neki mutim s šolo in mislim, da bom z nič kaj dosegla. Mislim najbolj glup človk ne bi tega mislu. Ma ok, še dva dneva sta, pa vseen. In pol se še kao neki "igram" s Petrom in sebi, njemu in drugim oznanjam, da sva le kolega. Pa res mi ni privlačen, razen ko sem pijana, sam pismo, da mi je dele fakin bedno, ker ne vem, a se on zajebava z mano al njega mobi. Tok me stiska. Tist, k se prov zavedam, da mi /gluupo/ ful neki dost pomen. Pismo, a ne morm bit jst kdaj tista, k na konc manj trpi? Še hujša stvar je, da se obremenjujem z eno res bedno stvarjo . ob 5ih sem ga klicala, govorila sva 2min, ker je bil s prjatli in je reku, da me bo nazaj poklicu. To se zgodi čez ... oh ho ho 3!! ure in mi po dveh minutah prekine. Seksi-not rolleyes.gif . *si mislm svoje* ... dalje, pošljem sms, zakaj je blo to dobr (jst se bom namreč delala trmasto in ne bom nazaj klicala) in mi ... ne odpiše huh.gif WTF? In pol ga dele kličem, ker mi je blo ćže res bedno in nom mogla dobr spat tko in je nedosegljiv. Mu je mobi v vodo padu or something? Mislim drgač je druga opcija sam zajebavanje (crkne baterija, poln mobi, pač neki, kar se hit reši). Punce, za katero skoz govoriš, kako je fajn in s katero bi took rad bil - ne samo "kolega". Pismo, in na konc sem še JST tista, ki se najbolj obremenjujem s tem rolleyes.gif . Sej znam bit prjazna, sam sem pa tečna, če se kdo zajebava z mano in tega ne mislm prenašat (še dobr vsaj to, da nisem šla sms nabijat, ker bi mu tok stvari napisala, zarad katerih bi mi blo žal. Sej mi še ni mogu povedat svoje plati...). In ne mislim od recimo fanta mal pozornosti dobivat? Obstaja kje kdo, ki bi se res potrudu pa to? Najbrž je to samo iluzije.

A dejte no, tok mi je bedno cry.gif .
  • 0

#9539 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28003 posts

Posted 01 May 2009 - 11:23 PM

Mladoletna sej lahko, da te poba res zaje*ava, ampak cisto lahko pa tudi njega tehnika ne uboga. Se mi je ze velikokrat zgodilo, da sem si mislila vse najslabse pa se je potem izkazalo, da je imel clovek na drugi strani tehnicne tezave. Ceprav se tretja varianta - tudi jaz imam kdaj tehnicne tezave pa vedno najdem nacin, da to nekomu sporocim, ker vem, kako je biti na drugi strani in se zivcirati. Sej se da SMS poslat z najdi.si, ali pa mail ali karkoli...samo hoteti je treba.

Malo boljse volje sem, sem kuhinjo ocistila in prvic v zivljenju nekaj spekla v pecici - muffine. smile.gif Sej se ni za hvaliti s tem, ampak meni je kuhinja res izguba casa. smile.gif Ceprav tole danes je pasalo - delo osvobaja. Pa se dec je bil vesel, ker je sladkosned in ima sedaj malo manj dolg nos in nekako sva se celo zmenila, da greva jutri malo na morje. Bolje tako pa ceprav samo dva dni kot crkovati doma in imeti v ponedeljek 0 volje do zivljenja.
  • 0

#9540 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 02 May 2009 - 08:04 AM

Ja Planet, ravno kej takega sem mislila, kar si dala ti za tretjo možnost. Ob pol 1ih je potem odpisal, da mu je baterija crknla in je dal ravno filat. Zdej pa; a je bil do takrat pri kolegih, da ni mel polnilca zraven? huh.gif Mislim sej lahko, ampak vseen no. Jst hočem, da nisem fantu kr ena in bi se mogu pozorno obnašat biggrin.gif .
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users