Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36378 replies to this topic

#9521 roxy

roxy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1348 posts

Posted 19 August 2008 - 10:43 AM

Kalcija? Hmm, ne vem. Možno pa da vitamina E. Počakaj še na kakšno drugo mnenje tongue.gif

vprašanje: A sta za "veslače" oba naziva prava: skifist in veslač...?
  • 0
IPB Image Smo del vesolja - vse v vesolju pa poteka natančno tako kot je treba. IPB Image

#9522 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 19 August 2008 - 10:55 AM

QUOTE(Frida @ 19. 8. 2008 - 10:14) View Post

Mi smo dali zanj 35.000 SIT konec leta 2006. Sem gledala zdele mal na netu in se cene ful razlikujejo, eni so tud po 500€...
Ampak je ful fajn zadeva, mi ga imamo pozimi vklopljenega tudi za posušit perilo...

ja sm se tut js spravla gledat ja, bom vidla, upam da dobim kakšnega dobrega za male pare, čeprav ne rabim za velik prostor, za 30 kvadratnih metrov. Našla sem enega za 130 €... bom vidla. Hvala ti Fridika! thumbup.gif

• 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#9523 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26370 posts

Posted 19 August 2008 - 11:08 AM

QUOTE(roxy @ 19. 8. 2008 - 11:43) View Post
vprašanje: A sta za "veslače" oba naziva prava: skifist in veslač...?

Skifist je tist, k vesla solo smile.gif Skif se reče čolnu.

• 0

#9524 roxy

roxy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1348 posts

Posted 19 August 2008 - 11:51 AM

Za skif sem vedla, da je to pač čoln. Se pravi k je Čop veslal v enojcu se mu je rekl skifist? biggrin.gif oops.gif
  • 0
IPB Image Smo del vesolja - vse v vesolju pa poteka natančno tako kot je treba. IPB Image

#9525 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26370 posts

Posted 19 August 2008 - 12:03 PM

tako smile.gif zdej je pa navaden veslač v dvojnem dvojcu smile.gif
  • 0

#9526 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 19 August 2008 - 01:16 PM

Koliko časa rabijo pri študentskem servisu maribor, da nakažejo denar ?
  • 0
Viens, reste ici!

#9527 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15866 posts

Posted 19 August 2008 - 01:38 PM

Ja to je bolj odvisno od firme, pri kateri si delala. Ko oni nakažejo študentu, bi morala potem kar kmalu dobiti denar, po moje drug dan.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

• Guests

Posted 19 August 2008 - 01:41 PM

Moj sef je danes nakazal denar in ga lahko danes po 15.uri dvignem na bankomatu.

Sem do zdaj vedno dobila se isti dan denar.
  • 0

#9529 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 19 August 2008 - 02:38 PM

Kako se da pri E Študentskem servisu naštimat, da te o nakazilu denarja obvestijo z smsom? Nekaj časa so me, potem pa ne več, pa sploh ne vem zakaj, ker nastavitev nisem spreminjala.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#9530 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46626 posts

Posted 19 August 2008 - 04:14 PM

QUOTE(SiQsI @ 18. 8. 2008 - 7:17) View Post

Zato pa sem navedla podatek katero fakulteto obiskujem, to verjamem da je različno ja... katera ve za Fakulteto za upravo?
http://www.fu.uni-lj.si/studij/

• 0

#9531 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 19 August 2008 - 09:13 PM

Joj, jst sm taka budala. slap.gif V začetku avgusta sem oddala prošnjo za subvencijo in sem zdele nekej gledala po net in vidla, da sem poslala na napačen naslov. slap.gif

Na tisti strani je precej naslovov in jst sm napisala naslov Pisarna za štud. domove, kordeljeva ploščad, zdej sm pa vidla, da bi v bistvu mogla poslat na drug naslov Štud. domovi v Lj, Cesta 27. aprila...

Čeprav je tko čudno, nikjer ne piše točno, kam treba poslat, kjer sem gledala...

Joj, mislte, da je vseeno možnost, da oni to posredujejo (v pisarni) na ta drug naslov? hmm.gif Čist sm se ustrašla zdej, ker bom s tem še fanta zajebala.... cry.gif

Čeprav ne vem, tukej v razpisu pa je čist spodej, kjer so zbrani ti naslovi, napisan ta naslov, katerega sem tud jst uporabila.
Ma ne vem, čist sm zmešana ratala.... ermm.gif

KLIK
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#9532 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 19 August 2008 - 10:10 PM

Eve, ziher bodo poslali na pravi naslov, saj tako delajo po vseh ustanovah, lahko pa za vsak slučaj pokličeš na oddelek kamor si poslala, da se prepričaš, če imajo mogoče še tam.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#9533 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 20 August 2008 - 05:28 AM

Ja, sej to mislm nardit. Bom danes poklicala, da se ne bom brezveze sekirala. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#9534 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 20 August 2008 - 11:07 PM

In kako je s prošnjo, je našla pravo pot? smile.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#9535 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 20 August 2008 - 11:19 PM

A je kera vidla, če majo pri nas Volvic vodo? Navadno, ne z okusi...
  • 0

#9536 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 20 August 2008 - 11:25 PM

Jaz jo nisem še vidla.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#9537 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26370 posts

Posted 21 August 2008 - 07:27 AM

Punce, rabim nasvet.... Sej mogoče ste že zasledile, da sem kdaj o tem pisala....

Brat se je pred 4 leti in pol razšel s punco, s katero sta bila 9 let. Ona tega dolgo ni prebolela, on pa je zelo kmalu spoznal super punco, s katero imata sedaj že 1 leto starega sinčka.

In zdej - ta bivša punca - še vedno hodi na obisk k moji babici, pošilja mi SMSe, naj jo kaj obiščem (ker se je preselila skupaj s sedanjim fantom)... Brat z njo noče imeti stikov. Ženska pa tega ne dojame in mu je šla zadnjič pisat en full dolg mail, kako je ona to prebolela in bi si želela, da sta prijatelja itd... Nazaj ji je napisal, da žal ne bo šlo.
Mene je dodala kot prijatelja na facebooku. Friend request sem sprejela, vendar sem jo takoj zbrisala ven (ker mi je pred tem že 3x poslala friend request pa sem ga vedno ignorirala). Pisala mi je za rojstni dan (ok, lepo...pač pozornost) - naj omenim, da ne pišem odgovorov na rojstnodnevne SMSe....

Po vsem tem bi ji moralo biti jasno, da če jo ignoriram, pač ne želim imeti stikov z njo.

Danes pa dobim mail: Bok mala. Kaj sem se pa jz teb tolk zamerla d tud z mu ne odgovoris kadr ti kej napisem. madonca sej ne grizem in tezim ne ...res ne vidm razloga zakaj me kenslas na celi crti ce ti napisem vrstico al pa dve al pa voscilo za rojstn dan. a me po ta novem tud ti noces ves poznat?

Kaj naj? Tud to ignoriram? Ji napišem, da jo ignoriram ker pač ne želim imeti stikov z njo in da si je zdej ustvarila novo življenje in se naj ga drži in ne gleda nazaj? Sploh ne vem več....če mene kdo ignorira kmal poštekam, da mu ni do moje družbe in ga pač pustim pri miru... What to do, what to do?!?!?!
  • 0

#9538 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12964 posts

Posted 21 August 2008 - 07:37 AM

Ja, a še vedno ni miru? smile.gif

Ančka, povej ji direkt, prijazno in iskreno. Vsaj jest bi tako naredila.
  • 0

#9539 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 August 2008 - 07:45 AM

Napiši ji, da sedaj delaš undercover za FBI pa si morala prekiniti vse stike z ljudmi, ki si jih poznala. smile.gif

Ančka, v takšnih primerih je najbolje biti odkrit. Sicer me čudi, kako tej punci ni jasno, da nočeš imeti stikov z njo, resnično se trudi in bi te rada ohranila kot prijateljico. Če tega nočeš - ji moraš jasno in glasno povedati, ker očitno ne razume namiga.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#9540 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 21 August 2008 - 07:46 AM

Tudi jaz bi ji povedala, da je z njo in bratom konec. Sicer da se lahko vidve videvata (če je tudi tebi to OK), ampak to je kar malo kočljivo, ker tako bo spet prišla do informacij o bratu. Najboljše je, da ji obzirno daš vedeti, da ni zaželena.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users