Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#9521 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16840 posts

Posted 20 December 2018 - 09:02 AM

Ja. In to generacija,ki jih sploh se ne rabi.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#9522 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24577 posts

Posted 20 December 2018 - 09:05 AM

da ne govorim o trepalnicah kot metle, podaljšani ali zgoščeni lasje,...

Samo bog ne daj, da si naraven, da imaš kakšno pomanjkljivost, hibo. Ta pojem lepote in ideala gre res predaleč.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#9523 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29725 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 20 December 2018 - 09:51 AM

Jaz se s tem nikoli nisem obremenjevala, priznam pa, da mi je bil ego boost, ko so mi mlajši tipi (mlajši od cca 8 do 11 let od mene) rekli, da imam postavo boljšo kot njihove vrstnice.  Mi pa enako pomeni, da me B. zjutraj gleda, ko se oblačim in mi reče, da imam npr. krasne joške.  Čisto banalno: ličim se minimalno, ne vsak dan, lase si barvam, ko me prime, četudi se mi vmes že 10 sivčkov sveti na preči, ne vem, no, meni neko lišpanje nikoli ni bilo prioriteta.  Mati mi že najmanj 10 let trobi, da se tisti, ki let ne kažemo, potem kar naenkrat postaramo - tut zarad tega se prav nič ne sekiram.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#9524 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17308 posts

Posted 31 December 2018 - 12:47 PM

Slaba kvaliteta stvari, ki jih kupujem ze leta. Sploh ne vem komu naj se zjocem. Ful me jezi to norcevanje iz potrosnikov. Nehaj delat, ce ne zmores drzati nekega nivoja.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#9525 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6715 posts

Posted 04 January 2019 - 10:35 AM

E-reader bi si kupila, fuul časa že študiram katerega in ravno zdaj, ko sem se odločila, mi na paypalu ne sprejme nove kreditne kartice, ker je prejšnja potekla. Pravijo, naj kličem banko, na banki pa itak, da ne vejo, kaj bi lahko bilo. Jezna sem. Pa res ful si želim potrošit ta denar, ampak ne gre   :verymad:

• 0

#9526 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27724 posts

Posted 12 January 2019 - 09:52 PM

^^
Čudno, da ti niso predlagali še ene kreditne. Se mi je namreč zgodilo, ko se z banko nikakor nismo mogli uskladiti za nakazilo denarja na kreditno kartico (do takrat je ta proces potekal nemoteno, potem je pa v določenem trenutku začel motiti njihov sistem), da so mi predlagali naj si naročim še eno kreditno. Ja pa kaj še. :butl:

Kaj je tako dragocenega na zobnih pastah, da so v marketih polepljene z zaščito proti kraji?? In potem greš na samopostrežno blagajno, ki zaščite očitno ne razmagneti in vsakič piskaš, kot da gre za pobeg iz Alcatraza.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#9527 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 15 January 2019 - 10:57 AM

Brezbrižnost ljudi v nekaterih primerih. Sploh recimo, ko jim podaš kakšne koristne informacije za katere sami prosijo, si vzameš čas pa nimajo osnovnega bontona, da bi vsaj hvala napisali. Res mi gre na živce to in veliko je takih.

Eni znanki sem verjetno tudi pol ure pisala email, ker me je prosila o mojih izkušnjah in vsem o enem potovanju in mi na koncu še H od hvale ni napisala. Res neverjetno. Ne vem ali je z mano kaj narobe, ampak jaz vedno v takih primerih nekaj napišem nazaj. 

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#9528 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27724 posts

Posted 15 January 2019 - 11:45 AM

Emily, nisi edina, tudi mene to moti. Tako v zasebnem kot tudi poslovnem svetu.
  • 0

#9529 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85996 posts

Posted 15 January 2019 - 12:44 PM

:yes:
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#9530 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46054 posts

Posted 15 January 2019 - 12:46 PM

Še ena tukaj, ki jo to moti. 

Se pa mi zdi, da je to ena taka ful zoprna slovenska lastnost. Pri tujcih je praviloma drugače in ponavadi odgovorijo. Se pa najdejo izjeme na obeh straneh.

• 0

#9531 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27724 posts

Posted 15 January 2019 - 12:55 PM

Ne vem, samo zadnje čase se mi res zdi, da vsak samo še na svojo rit gleda. Grebe, teži, sitnari, samo da dobi, potem pa ne bu, ne mu.
  • 0

#9532 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46054 posts

Posted 15 January 2019 - 01:44 PM

To itak. :) Jaz prek bloga in socialnih medijev dobim veliko vprašanj in opažam, da tujci na odgovor praviloma hitro odgovorijo in se zahvalijo za informacije, medtem ko od Slovencev praviloma ne bev ne mev, pa čeprav jim pomagaš z informacijami za katere bi jim v kakšni turistični agenciji že zaračunali določeno vsoto. So izjeme na obeh straneh, tako pozitivne kot negativne. Pač takšne so moje izkušnje glede korespondence prek e-mailov. V vsakdanjem življenju, kjer je potrebno iz comfort zone za pomoč nekomu, pa se mi zdi da praviloma Slovenci nič kaj ne zaostajajo za tujci oz. jih celo nesejo na celi črti. Se pa strinjam s tabo, da v zadnjem času vsak gleda bolj kot ne samo na svojo rit in marsikdo misli, da je pomoč samoumevna, hvaležnost in osnovni bonton pa kot da sta ostala vrlini že pozabljene preteklosti. 

• 0

#9533 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17631 posts

Posted 15 January 2019 - 03:34 PM

Emily, upam, da ni name letelo :lol: Ti odpisem prec, ne vem, kje se me glava drzi.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#9534 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 16 January 2019 - 07:50 AM

Matilda :D

Ne, sploh ne, se je kar par takih mi nabralo v zadnjem času. Hvala za povratno sporočilo. ;)

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#9535 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18468 posts

Posted 25 January 2019 - 08:46 AM

Ampak res mi gre na qurac, močno, premočno: koža, ki se naredi na vročem mleku. Ko vrem mleko za kakav, se nalima na lonec in jo moram z mrežico spraskat stran. :evilgrin:

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#9536 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17631 posts

Posted 25 January 2019 - 11:00 PM

^Meni je bilo to vedno tako ogabno. Na rastlinskih napitkih se to ne naredi :-)

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#9537 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 03 March 2019 - 03:03 PM

Na živce mi gre, ko ljudje najdejo poročne prstane, telefone, dokumente ... in namesto, da bi nesli zadevo na policijo, obdržijo in delijo po facebooku.  <_<

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#9538 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17308 posts

Posted 03 March 2019 - 03:48 PM

To je ze kaznivo dejanje. Da se vidi njihova dobrodelnost najbrz :lol:
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#9539 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6715 posts

Posted 03 March 2019 - 07:58 PM

Ja, smo razpravljale že enkrat. To je skoraj (ajde, malo manj hudo) kot uni, ki zapalijo požar in so potem kao prvi tam, da pridejo gasit :(
  • 0

#9540 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25929 posts

Posted 03 March 2019 - 11:57 PM

Ko se zmenis, da greš k nekomu iskat (razstavljen) predalnik in ga pol ure čakaš, nakar se izkaže, da so pozabili nate in jih ni doma. Se ponudi tip, da nama zvečer dostavi vse skupaj na dom, sprejmeva, in potem v 16. koraku sestavljanja ugotiviva, da manjka ena lepotna letvica in da ne moreva sestaviti ogrodja do konca :ajebes: Zdaj pa upam, da najde tisto letvico nekje in da je ni skupaj z eno drugo omaro iz iste serije komu dostavil.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users