Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#9501 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 29 April 2009 - 12:56 PM

Dans zjutr sm stopila na tehtnico... Faaak, 48 kil! Skor me je pobralo. Če bi to vidla moja mama, bi mi skuhala trojno porcijo pašte, pa tud če ob 9h zjutr huh.gif . A sem jaz kriva, če gre samo dol in dol, jaz pa jem dokaj normalno?
Zvečer grem verjetno na zmenek. Živčna sem! Ne vem s čim naj se zamotim. Pomoje bo najboljše, da se grem učit al pa kaj narisat. Hm hm....
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#9502 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 29 April 2009 - 01:59 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 29. 4. 2009 - 12:47) View Post

Kok sem vesela, ker vidim, da ste tud drugi bolj švoh v teh dnevih. Pa mi sploh ni beden dež, samo ozračje rolleyes.gif . Joj, tok si grem na živce verymad.gif .

Jst sm toooooook tečna, da bi vse okol postrelila pa še tok se mam za učit... ma kurac pa ta šola, mogla bi en let pavzirat, izgubljamo najlepša leta. Ma šla bi nekam v tople kraje, ne pa to tuki. Še ne ve, če bi sonce sijalo al bi dež padal. Nej se že zjasne, matr twisted.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#9503 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 29 April 2009 - 03:56 PM

QUOTE(rea @ 29. 4. 2009 - 13:00) View Post

No pa mamo ploskajoče občinstvo, LOL

Zmagaš ko si sitna. laugh.gif

No, sej jaz sem pa dans kronično zalimana. Zjutri mi sploh jasno ni blo kaj se dogaja.

QUOTE(Izgubljena @ 29. 4. 2009 - 13:56) View Post

Dans zjutr sm stopila na tehtnico... Faaak, 48 kil! Skor me je pobralo. Če bi to vidla moja mama, bi mi skuhala trojno porcijo pašte, pa tud če ob 9h zjutr huh.gif . A sem jaz kriva, če gre samo dol in dol, jaz pa jem dokaj normalno?

Men je šlo pa na gor za 3kg. huh.gif Iz kje madona, jem celo bolj normalno kot prejšnja leta, nekaj malega muvam, pa po občutku sem kar ista (kar hočem reč je to, da nisem opazla da bi se zredila).

No, wait... Mogoče sem se pa res malo, v fukročke, pa tega nisem opazla prej. OMG why me, God why. Zakaj nimam deske namest trebuha.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#9504 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 29 April 2009 - 04:02 PM

Crknila bom ohmy.gif

Na faksu moramo naredit intervju z japonci, in so nas razdelili v pare in vsakemu dali mail od enega japonca. Prve maile za japonce smo morali prinest na faks, da so nam jih pregledali in popravli, naslednje pa pišemo sami. Jaz sem včeraj ta prvi spoliran in popravljen mail poslala in danes dobim odgovor, ki v večini obsega popravo prvega maila. In zdaj mu moram jaz sama odpisat, brez profesorice zraven in se bojim, da me bo uničil.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#9505 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28003 posts

Posted 29 April 2009 - 04:09 PM

Se jaz dodam malo svoje tecnobe. ARGH! To klincevo vnetje mehurja, kje je mene naslo haloooo.....noc in dan zlivam vase hektolitre vode in caja pa na WC letam vsakih 15 minut, se malo in bom zacela brez hlac hoditi naokoli, ker se mi jih ne da niti dol vec vlect! Vsaj na bolje mi gre, upam, da se kmalu postima, ker sem res ze sita..niti spat ne morem v miru. down.gif

Da se ne lotim komentiranja mojega deca mamico mu deci jaoooo kje se je to naslo!! Se zmeniva, da greva za prvi maj za par dni na morje in, ko je treba zadevo rezervirat pa it se kar dela neumnega in glumi gljivo. PA KAJ TI NI JASNO?!?!? Ponavadi vedno jaz vse uredim, ker, ce njega cakam, ni nikoli nic. Samo tokrat mora on, ker greva k njegovim sorodnikom in bi bilo malo cudno, da jih jaz klicem. Pa mu recem, ce mu ni za it ali pa karkoli naj zine pac ne bova sla...in me gleda kot tele v nova vrata....pa ne vem a mu ne znese sprocesirati podatkov al kaj za vraga.....joj sem besna!!!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#9506 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28003 posts

Posted 29 April 2009 - 04:09 PM

Pa jebela kaj mi zadnje case poste podvaja pa neke napake mece ven, ma dej! :|
  • 0

#9507 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15251 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 29 April 2009 - 04:28 PM

Obleci kiklco! tongue.gif

Glede nesposobnosti sprejemanja odločitev in prehajanj k dejanjem imajo pa določeni y kromosom osebki neke zaviralce, da. In je nervewrecking, da. Daj mu telefon v roke in skomandiraj še enkrat, jasno in glasno. Ne se odpovedat morju zarad takih skoraj dobesednih 'izpadov zavesti'. Bu!

laugh.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#9508 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 29 April 2009 - 05:21 PM

Včeraj sem Pju neke bolj grde stvari pisala, ki jih sploh nisem mislila. In potem mi je blo žal, ampak ga nisem poklicala oz. mu pisala tega - hvala bogu, ker naredim drgač vedno še večjo zbrko oops.gif . Pa je danes končno mobi dobil in me poklical. Tako da sem zdej vesela, ker sem tega občutka otresena.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#9509 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 29 April 2009 - 06:08 PM

1. Postala sem obsedena z igrco Virtual villagers 3. To je ena ful dobra igrca kjer je nekaj ljudi naplavil na en otok, potem morjo pa iskat hrano, obnavljat stavbe, se razmnoževt itd. biggrin.gif Pa tut k ti ne igraš življenje teče naprej, men je čist ušeč, čist sm zasvojena laugh.gif

2. Pleh pi*ka sm cry.gif Odkar delam izpit skoos gledam na avto.net za kkšnimi srčkanimi (dost pocen) avtočki. Zaenkrat jih je v ožjem izboru 8 tongue.gif Morm sam še prepričat doma da si enga zaslužm za rojstn dan junija closedeyes.gif whistling.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#9510 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28003 posts

Posted 29 April 2009 - 06:15 PM

laugh.gif

Cvetka v dobro voljo si me spravila. Hvala. smile.gif

Haha dobro si napisala, doloceni y kromosom osebki imajo zaviralce glede sprejemanja odlocitev. Res bi mu v taksnih trenutkih rada skocila v glavo, da bi videla, kaj se dogaja. Lahko se cisto super razumeva potem se pa v sekundi zapre in je konec. Imam obcutek, da trpi kot bi ga odirali, ko ga vprasam po kaksnem jasnem in glasnem odgovoru. Ne stekam in konec. Pa se trudim.

Sej ga imam namen zvecer povprasati kako in kaj, se se nisem cisto vdala v usodo. Recimo, da ima veliko dela in kot y kromosom osebek ni sposoben multitaskinga. Kot da pa jaz cele dneve doma v luft gledam. Eh neverending story.

• 0

#9511 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29911 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 29 April 2009 - 06:29 PM

js tut tečna za popi***t! povprečno mam kakšne dve, tri ure na dan časa zase. odločno premalo!
šefici bi pa itak kaj v rit našutirala, ker se spomni z dopusta klicat, kaj vse je TREBA narest do ponedeljka .... jah, a sm ti js kriva, da maš dopust, pa da stvari ne popucaš predno greš?! ja, js pa za njo popravljam in delam ko kreten vse zadnjo sekundo, ker si tako zmisli - no, po drugi strani še dobro, ker če ne bi blo narjeno ... sploh pomislit nočem. prokleta kislica smrdljiva! evil.gif
mjuzik me zadnje dni full dviguje. super filing. wub.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#9512 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 29 April 2009 - 08:15 PM

Tok obupno si želim met dooooolge laseeee cry.gif Vedno bolj razmišljam o podalških, res če ne prej si jih bom dala za maturo pomoje ermm.gif Tok sem drugačna pa tok mi je to lepo, trenutno sovražim in dolžino in obliko. Ampak oblike ne morem glih kej spreminjat če nočem las krajšat. In prou obupavam že zard teh las, res, ker vse moje kolegice majo že tooooook dolge, mene je pa lani un kreten tok zajebu in mam zdej dolžino čiz v pi*di. Žalostna cry.gif mad.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#9513 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 29 April 2009 - 08:39 PM

[quote name='_Planet_' date='29. 4. 2009 - 19:15' post='603196']
[size=1] laugh.gif

Haha dobro si napisala, doloceni y kromosom osebki imajo zaviralce glede sprejemanja odlocitev. Res bi mu v taksnih trenutkih rada skocila v glavo, da bi videla, kaj se dogaja. Lahko se cisto super razumeva potem se pa v sekundi zapre in je konec. Imam obcutek, da trpi kot bi ga odirali, ko ga vprasam po kaksnem jasnem in glasnem odgovoru. Ne stekam in konec. Pa se trudim.

MOj je isti kot si ti napisala. Ne kapiram. Ima pa tudi velikkk odpor vsepovsod poklicati blink.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#9514 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 29 April 2009 - 09:11 PM

Men je tut grozno kamorkoli klicat. Prou odlašam, čimdalj lahko. Pač mi je neprijetno, nevem zakaj oops.gif Pa je vseen a morm klicat ginekologa, babico za rojstn dan alpa kej druzga. oops.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#9515 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 29 April 2009 - 09:20 PM

Totalno sm depresivna... cele dneve ždim notr in nimam volje do ničesar. Niti do žurke niti do Benetk... do ničesar.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#9516 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 29 April 2009 - 09:23 PM

Razočarana nad kolegico.
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#9517 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27551 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 29 April 2009 - 09:32 PM

Oh gawd, he's SO smoking hot! love.gif love.gif love.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#9518 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 29 April 2009 - 10:50 PM

Ta pes or should I say gorilla me bo spravila ob zivce. Jaooooooooooooooo. down.gif blink.gif ohmy.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#9519 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 30 April 2009 - 11:11 AM

Kaj narediti ko nimaš več nobenega upanja??? Se prepustiti usodi, tudi če je najslabša??
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#9520 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 30 April 2009 - 12:02 PM

telefon mam že cele počitnce naštiman na profil brez omrežja, jebe se mi, pa naj kliče pa teži folk kot želi, jz sm nedosegljiva, men se ne da ubadat z nobenmu.
usaj do konca počitnc.

pa učeri sm zjebala računalniški stol, k je bil res najbolši, tak črn, usnjen. opa. : $

pa računalnik najbl šteka, očitno mam preveč muzk/filmov/igrc ... USEGA gor, bo treba mal spucat.
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users