Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#9481 Melaina

Melaina

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 258 posts

Posted 27 April 2009 - 07:52 PM

hehe,kje majo to napisan
a na fb?

• 0

#9482 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 27 April 2009 - 08:03 PM

^^ Ma ja :S
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#9483 Melaina

Melaina

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 258 posts

Posted 27 April 2009 - 08:43 PM

ja, kr neki

al pa ko folk napiše :dons grem pa delat
dons pa job in pol malo morje komentarjev:joj kako si pa pridn/a

sem se odločila,da moram mal narest čistko med "frendi" na fb-ju
  • 0

#9484 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86508 posts

Posted 27 April 2009 - 09:16 PM

Dons sem neki slikala, in sem tok not padla, da sem pozabla:

- jest

- ugasnit pečico (noter je bil kruh, in se je skor vžgal oops.gif biggrin.gif )

- posesat bajto

- poklicat kolegico za rd

Nisem normalna. huh.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#9485 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 28 April 2009 - 08:39 AM

Tak sem se trudla da bi dle spala, pa mi je samo do 8 ratalo.Zaj se pa nekako pripravljam, da se morem učiti statistiko ker imam naslednji tedn izpit, čez vikend me pa ni doma ker grem na poroko. Čeprav bi šla raje delati na njivo laugh.gif laugh.gif
Me zanima kdaj se bo moj dragi ustal in se mi javil, ker so včeraj nepričakovano zafeštali. hmm.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#9486 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29911 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 April 2009 - 10:08 AM

v službi sem, pa nič ne delam. no, jem in klepetam, nekaj pospravljam - nič omembe vrednega torej. pa še prej grem domov.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#9487 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 28 April 2009 - 10:14 AM

Žalostna sem pa še tak bedn vreme je. Pa velik se imam za učit, ampak še pred tem se moram spravit pospravit sobo, ker je obupna!
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#9488 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28003 posts

Posted 28 April 2009 - 04:41 PM

QUOTE(Princeska @ 27. 4. 2009 - 20:19) View Post

Popizditis dobivaaaaaaaaaam twisted.gif twisted.gif evil.gif a majo loh vse sošolke napisan vsak dan v tednu, vsak dan počitnc napisan, kaj se učijo in do kam so pršle in še kšne bl bolane, haaaaaaaaaaaloooooo rolleyes.gif rolleyes.gif

I feel your pain, eden izmed vzrokov, zakaj me ni na FB. Egotriparji. down.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#9489 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 28 April 2009 - 05:02 PM

Ok, vsaj en me razume...

Jst se pa spovedujem, da mam na trenutke prov krizo glede faksa... sploh ne vem, če je to to hmm.gif Upam, da je sam kriza pa da mine... ker drugač ne vem, kaj bo.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#9490 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27466 posts

Posted 28 April 2009 - 05:15 PM

Ma jaz in facebook se drugače kar dobr razumeva, kolkr sm bla na začetku proti. Vsake par dni grem mal pogledat. Mi je prou zanimivo, da ljudje, ki se imajo drugače za najbolj zabavne, popularne in oh in sploh, cele dneve ne počnejo druzga kot na facebooku visijo. Če je tvoj lajf tako zabaven kot pišeš, pol ne bi meu časa bit na fb-ju. Jaz med vikendi malokrat obiščem forum, kaj šele fb. Al pa to, ko pišeje iz telefona, kako so nekje in se imajo blazno fajn... ista finta. Pa čist izpod kritike so mi komentarji v smislu: Ime Priimek danes še ni šla kakat in je zato zelo žalostna biggrin.gif .
Sama kdaj napišem kak komentar v tem smislu iz same provokacije, do določenega osebka ali na račun določene fore. drugače pa mi je to adijo.
  • 0

#9491 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28003 posts

Posted 28 April 2009 - 05:46 PM

Ora jaz sem en cas tudi provocirala, potem pa par mesecev nazaj izobesila napis iz Pipijinega podpisa ("It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.") in od takrat me ni vec gor.
Enostavno me prevec znervira - clovek gre smucat in potem pise s smucanja z GSMa "ta in ta uziva tam in tam". Pa sej OK no!!! Sicer je pa ena znanka pred casom odkrito priznala, da je na FB samo zato, da se razkazuje tako in drugace. Ji stejem v plus, da je povedala po resnici.

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#9492 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 28 April 2009 - 08:03 PM

VStala ob 10, žrla, šla ležat, dala eno rundo perila prat, šla v mesto na kavo, v leklerk v nabavo, šla žret, pršla dam, šla spat, prej vstala, žrla, zdj grem dam ležat pa tv gleat.
Omfg ker debiln dan, menstro mam in me je čist požalla
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#9493 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27551 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 28 April 2009 - 08:13 PM

Jaz ne vem kaj hočem, ful sem neodločena, sama sebi grem na živce, učila se nisem nič, pa imam 3 teste takoj po počitnicah jojojojojojojo, odloči se že enkrat!
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#9494 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 29 April 2009 - 08:31 AM

Take grde stvari sem napisala, da mi je danes tako žal cry.gif . Pa še tete nisem poklicala, nič se ne učim in sobe še nisem pospravila, pa ribi in želvi ... sad.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#9495 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 29 April 2009 - 10:33 AM

Kdaj se bo vreme izboljšalo mad.gif pol kufr ga že mam, ker sem cela poklapana mad.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#9496 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 29 April 2009 - 11:37 AM

Kok mi gre na živce!!! pfuj jebenti!
Pa ful mi ni za it na morje .. fuj jebenti pa taki filingi ostudni, še jebena menstruacija pa debilno žretje včeri, pa nasikana sm pa pištolo rabm.
  • 0

#9497 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 29 April 2009 - 11:47 AM

Kok sem vesela, ker vidim, da ste tud drugi bolj švoh v teh dnevih. Pa mi sploh ni beden dež, samo ozračje rolleyes.gif . Joj, tok si grem na živce verymad.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#9498 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 29 April 2009 - 12:00 PM

No pa mamo ploskajoče občinstvo, LOL
  • 0

#9499 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 29 April 2009 - 12:26 PM

Js sm čist čudna zadne dni, raj se zase držim kr drgač bi se z vsemi skregala. Poleg vsega tega sem pa skoz lačna down.gif skoz bi jedla sad.gif Ne vem kaj mi je sad.gif

Čez vikend gremo na poroko in me skrbi kao bo vse skupaj to izpadlo. Vem pa da em ne bm mogla sprostiti, ker bom skoz gledala da nebo kaj "čudnega"
  • 0

#9500 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 29 April 2009 - 12:38 PM

- Uf js sm tud tečna. Krivim PMS closedeyes.gif Vse mi gre na živce. Ne da se mi učit, pa vem da se moram.

- Rada bi ustvarjala pa vem, da bom tok notr padla, da se potem res ne bom učila. Fimo masa na sto in en način, slikanje, slikanje in še enkrat slikanje. Aja pa štrikanje!!! morm še dokončat en pulover, pa sm tko že čist na koncu, sam če se lotim, mi gre spet en dan. Mah k** dokončala ga pa bom, pa če mi gre cel teden!

- Mal mulo kuham ker mi fant ni odgovoril na moj oh in sploh pocukran sms.

- Hotla sm it ene čevlje kupit k vem da bojo kmalu pošle zaloge, pa sm se na četrt poti obrnila nazaj proti domu, ker sm ugotovila, da sm čist brez denarja in da ne morm zdej dat zadnje fičnike za čevlje. Uf, komaj čakam, da mi s faksa nakažejo denar. Bo zelo dobrodošel.

- Denar je res šit ne. Odločila sm se, da bom začela septembra z inštrukcijam, da bom vsaj neki dobila. POleti bom itak delala (upam da dobim delo v lekarni), pa še kakšno priložnostno delo si bom našla- magar promocije wc papirja, vložkov, pasje hrane al karkoli biggrin.gif Obvezno si morm res en vir dohodkov zrihtat!!! Madona!!!
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users