Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#9461 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 16 November 2018 - 06:47 PM

Planet tam sem danes gledala kako so eni sosedje cedno obnovili sicer grdo hiso. Redko vidis, da se nekdo obloci s sivimi odtenki opticno znizat hiso.
  • 0

#9462 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32336 posts

Posted 16 November 2018 - 06:50 PM

A v tisti enosmerni ulici?
  • 0

#9463 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 16 November 2018 - 06:52 PM

Ja.
  • 0

#9464 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32336 posts

Posted 16 November 2018 - 06:53 PM

Meni je tudi všeč, ja. Enkrat sem bila pri njih...
  • 0

#9465 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27724 posts

Posted 16 November 2018 - 09:19 PM

Lepo so jo porihtali, ja. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#9466 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19179 posts

Posted 20 November 2018 - 10:04 AM

Black friday!
  • 1

#9467 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29729 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 20 November 2018 - 10:05 AM

Folk, ki se napihuje z blogi v angleščini pa pojma nima o jeziku.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#9468 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25929 posts

Posted 20 November 2018 - 10:17 AM

Black friday!

Pri nas se zacne odstevanje do Dneva D ze en teden prej. Vceraj so prav ponosno visele reklame povsod za ponedeljkov crni petek :butl:

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#9469 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19179 posts

Posted 20 November 2018 - 10:22 AM

Ja saj tu tudi, že cel teden od vsepovsod skačejo reklame.
  • 0

#9470 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85997 posts

Posted 20 November 2018 - 11:13 AM

Jaz pa nimam cisto nic proti, sem ze nakupila del bozicnih daril, ker se mi kasneje ne bo dalo s tem ukvarjat.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#9471 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4188 posts

Posted 20 November 2018 - 11:18 AM

Meni tudi paše, da te malo s temi popusti premamijo in nakupiš božična darila že novembra. Potem so vsi prazniki resnično brez stresa. Sem si že pogledala na spletu vse kaj je za kupit, v petek pa akcija :)

• 0

#9472 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19179 posts

Posted 20 November 2018 - 11:18 AM

Ja, saj splača se, ne rečem. Monica Vinader recimo ima vse 30% znižano, se ful pozna. Samo preveč reklam je.
  • 0

#9473 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27724 posts

Posted 20 November 2018 - 12:32 PM

Se strinjam sicer glede zgodnjega nakupa daril, se pa vsako leto znova sprašujem, zakaj mora biti vse skupaj takšen stres, ko bi moralo biti nekaj sproščujočega. Ko najdem rešitev, zmagam. : D
Pri nas smo sicer zadnja leta kar omejili obdarovanje na simbolični minimalizem, ampak vseeno, če nič drugega, je otroku zaenkrat to še težko dopovedati (in si želi igračo, kljub tonam krame, ki jo že imamo doma, da je bo še za njegove pravnuke dovolj). :butl:
  • 0

#9474 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85997 posts

Posted 20 November 2018 - 12:40 PM

Meni je pa nakupovanje daril cisto nasprotje stresa pa ponavadi imam ze prej ideje, kaj bo kdo dobil.

Ja, saj splača se, ne rečem. Monica Vinader recimo ima vse 30% znižano, se ful pozna. Samo preveč reklam je.

Ja, sem rekla mami, naj pocaka z narocilom RD darila zame, ker sem si izbrala en prstan od druge znamke. Grem stavit, da ne bodo imeli niti 10 % znizanja. :D
  • 0

― V. Van Gogh

#9475 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25929 posts

Posted 20 November 2018 - 12:48 PM

Mene trgovine od sredine novembra do konca decembra ne vidijo, ker ne prenesem gnece, ki jo prinese nakupovalna mrzlica. Prav zivcna ratam zaradi vsega silnega umikanja, prerivanja, cakanja, ustavljanja. Fant (=late shopper) ve, da ima max 1 uro fore takrat, da me spravi nazaj domov, oz. se pogosteje gre sam v odpravo iskat darila za starsa. Edino v vrtni center si greva pa res enkrat v sezoni ogledat over-the-top dekoracijo. 

Imam pa redko kdaj idejo za darila (zase in za druge) - kar rabim oz. za kar smatram, da bi nekomu bilo vsec ali mu prislo prav, sproti kupim in ne sparam v omari. Ampak ponavadi gre za specificna (manjsa) darila za par res izbranih oseb, s katerimi delimo zivljenjsko filozofijo, hobije in okus, za ostale mi pa vedno zmanjka kaksnih prakticnih idej, krame mi pa ni za kupovat in podarjat. Ce drugega ne, potem kupiva kaksno buteljko vina in kaksno fensi cokolado, suho sadje, speceva piskote ali kaj podobnega. Mogoce se karte za kako predstavo/film (ampak tu moras spet cloveka in ponudbo kar dobro poznat). 

sheldon-cooper-quote.jpg

;)

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#9476 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85997 posts

Posted 20 November 2018 - 01:43 PM

Jaz vse razen materiala za zavijanje in kaksnih zivil kupim online, tako da se ne ukvarjam z nobeno guzvo. :) Obdarujem pa ponavadi samo starsa in moza.
  • 0

― V. Van Gogh

#9477 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19179 posts

Posted 20 November 2018 - 02:39 PM

Jaz tudi vse online, vedno imam že novembra vse pod streho, letos pa še niti nisem razmišljala o tem. :)
  • 0

#9478 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16842 posts

Posted 20 November 2018 - 03:21 PM

Jaz pa nic daril, samo za otroke. Bom narocila preko spleta ali skocila v muller. Tudi za mojega se moram nekaj spomnit.
Ostali bodo pa letos dobili samo vreckice s piskoti, sladkisem in orescki po novem nacinu prehranjevanja. Seveda bom vse spekla sama.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#9479 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27724 posts

Posted 20 November 2018 - 05:09 PM

Tudi jaz novembra oz. nekaj že čez leto vzamem, samo vseeno. Kot je rekla Anouk, nočem, da se nabira krama, vsi imamo vsega dovolj, zadnja leta podarjam kakšna vina, izbor pralin, kave, vstopnice, otrokom pa ponavadi material za ustvarjanje. Ma po pravici povedano se mi leto ob vseh (otroških) rojstnih dnevih tako hitro zavrti, da mi je vsega preveč.
Meni je še najbolj všeč, da se z bližnjimi (sorodniki in/ali prijatelji) v miru dobimo, poklepetamo, spečemo kostanj, gremo kam na izlet.
  • 0

#9480 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85997 posts

Posted 20 November 2018 - 06:20 PM

Ja, verjamem. Pri nas bo pestro z darili in skoncentrirano, ker bomo imeli v casu praznikov v roku enega meseca se vsi trije rojstni dan. :D
Drugace pa najraje podarjam dozivetja ali pa kupim kaj, kar rabijo in bi si kupili sami, rada pa tudi podprem slovenske ustvarjalce, ker vem, koliko jim to pomeni.
  • 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users