Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#9441 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27990 posts

Posted 28 September 2018 - 08:58 PM

Planet, tudi ti nisi našla dovolj dolgih hlač in si bila primorana slediti modi :evilgrin: 
Mi smo to poimenovali "dolžina, ko si med jemanjem mere v vodi stal" :D

B) :lol:

To z vodo pa moja mami rada uporablja. : )

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#9442 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 29 September 2018 - 06:19 AM

Pa to jamranje ljudi okrog mene no :D jaz ne vem a sem samo jaz letos tako zadovoljna, ker res uzivam z malo ampak folk se stalno nad necim pritozuje :D pa vreme, pa premalo dela pa prevec dela pa premalo spanja pa prevec spanja. Zadnjic sem bila prav zadovoljna ene 2 uri v druzbi sodelavk, ker niso skoraj nic jamrale :D samo vesele da je petek in niso v sluzbi :o
  • 0

#9443 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86442 posts

Posted 29 September 2018 - 09:04 AM

A ni point “kav” s kolegicami tudi to, da malo pojamras? :) Saj tudi ti veckrat na forumu.
Meni grejo cedalje bolj na zivce tisti, ki se nonstop pritozujejo na soc omrezjih in govorijo o svojih tezavah, da bi pokazali, da niti oni niso popolni in od neznancev iscejo tolazbo. To je ocitno postalo moderno.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#9444 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 29 September 2018 - 09:53 AM

Meni gre pa na zivce moja obsesija, da moram imeti vedno vse brez obvestil, recimo na telefonu mi gredo na zivce tiste rdece pike pri appih in potem vse poklikam, ceprav recimo ze vem, da ni nic pomembnega. Takisto tukaj na forumu moram imeti vse teme poklikane kot prebrane, ceprav recimo dolocenih razdelkov sploh ne berem in vem da tam samo se teme, ki me ne zanimajo laufajo in bi lahko zignorirala, ne seveda jaz moram oznacevat vsak dan kot prebrano. 🤦♀🙈😄
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#9445 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 29 September 2018 - 10:48 AM

Haha, jaz sem ista :lol:
  • 0

#9446 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26029 posts

Posted 29 September 2018 - 12:01 PM

Meni pa aplikacije, ki so neodzivne in se sto let odpirajo, potem se ti pa sredi uporabe sesujejo. Pa tiste, pri katerih si na tekocem in vsa obvestila preklikas, pa ti se vedno kazejo neke oblacke na desktopu. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#9447 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 29 September 2018 - 01:50 PM

Jina, pa ja seveda saj vsi malo pojamramo in debatiramo ampak mene moti ker enim in istim NIKOLI ni prav. Ce spi otrok ni dobro ker ne mormo ven, ce ne spi ni prav, ker je tecen. Pa ja objave na fb...ravno danes me je prav zmotila ena v smislu, ni petka ker sem mama...ja in???potem pa seksaj s kondomom :D al sem pa senzibilna, ker ima ta punca same take objave.
  • 0

#9448 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27990 posts

Posted 29 September 2018 - 08:51 PM

Haha kolega vse maile briše, ker “mora” imeti prazen inbox. Potem pa išče okrog informacije, ki jih je imel v izbrisanem mailu. :lol:

Emily, na telefonu si izklopi “notifications”. Jaz tudi ne maram, da me aplikacije skoz z nečim nadlegujejo, edino za SMSe imam vklopljena “obvestila”.
  • 0

#9449 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24747 posts

Posted 01 October 2018 - 07:49 AM

Haha, jaz sem ista :lol:

Emily, na telefonu si izklopi “notifications”. Jaz tudi ne maram, da me aplikacije skoz z nečim nadlegujejo, edino za SMSe imam vklopljena “obvestila”.

jaz imam edino za SMS in zvonjenje zvok. Vse ostalo imam samo "številkice", da me ne motijo. Je pa problem, ko enkrat vidim, moram pa vse pogledat in predno zaprem telefon, ne sme nobena številkica ostat :whistling:

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#9450 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19349 posts

Posted 01 October 2018 - 08:04 AM

Jaz tudiii haha :D
  • 0

#9451 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 01 October 2018 - 01:47 PM

Imam za vecino izklopljeno, vendar za vse si ne smem ugasnit, ker kaj pomembnega prileti vmes.
Imam tudi jaz samo stevilke nad appi, pa me tudi to moti. 🤨😄
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#9452 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27990 posts

Posted 01 October 2018 - 02:35 PM

:D
  • 0

#9453 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 19 October 2018 - 12:09 PM

Na zivce mi gre oglasevanje kasmirja vsepovorek, na koncu pa ga je notri minimalen delez.
  • 0

#9454 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 20 October 2018 - 09:01 AM

Ne vem zakaj, ampak res mi grejo na živce ljudje, ki samo prežijo, če bo kje kdo dal kaj zastonj. Tipičen primer so skupine na FB, kjer se prodajajo otroške stvari... Točno veš, da bo pod objavo, ko nekdo nekaj podarja, miljon komentarjev.
  • 0

#9455 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 15 November 2018 - 08:09 PM

Da kljub tej nalepki, v nabiralnik še vedno prejemama en velik kup reklam. :mad2:

img_3746.jpg

• 0

#9456 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23397 posts

Posted 15 November 2018 - 08:44 PM

Razumem, kaj je hotela ora povedat o jamranju. Vsi jamramo, ampak eni pa res niso nikoli z ničemer zadovoljni. Imam eno tako sodelavko in mi je to konstantno jamranje in pizdenje že moteče. Se pizdi nad gnečo na cesti, na način, kako en sodelavec napiše mail, da ji računalnik počasi dela, da zunaj piska alarm v avtu, da se kdo predolgo pogovarja pred pisarno....vedno nekaj. Znoriš. :lol:
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#9457 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3375 posts

Posted 16 November 2018 - 10:01 AM

Jaz tudi ne prenesem jamravcev, moja tašča je taka + hipohonder :glare:  med tednom se jo v velikem logu izogibam da se ne srečava na hodniku čez vikend pa tudi najdem kak izgovor da grem hitro nazaj gor če kaj pridem k njima ker sem dobra vsaj za 15 minut :roll:

• 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#9458 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27990 posts

Posted 16 November 2018 - 04:04 PM

Folk, ki meče cigaretne ogorke po ulici (živimo tik ob ulici, po kateri hodi kar precej ljudi in je včasih pred hišo kot v pepelniku, kaj enim ni jasno... :butl:).
  • 0

#9459 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 16 November 2018 - 04:07 PM

JA! Ali pa ko med vožnjo mečejo ogorke iz avtomobila. 

• 0

#9460 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27990 posts

Posted 16 November 2018 - 04:42 PM

Tudi ja, čeprav tega na srečo ne vidim veliko.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users