Planet, tudi ti nisi našla dovolj dolgih hlač in si bila primorana slediti modi
![]()
Mi smo to poimenovali "dolžina, ko si med jemanjem mere v vodi stal"

To z vodo pa moja mami rada uporablja. : )
Posted 28 September 2018 - 08:58 PM
Planet, tudi ti nisi našla dovolj dolgih hlač in si bila primorana slediti modi
![]()
Mi smo to poimenovali "dolžina, ko si med jemanjem mere v vodi stal"
Posted 29 September 2018 - 06:19 AM
Posted 29 September 2018 - 09:04 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 29 September 2018 - 09:53 AM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 29 September 2018 - 10:48 AM
Posted 29 September 2018 - 12:01 PM
Meni pa aplikacije, ki so neodzivne in se sto let odpirajo, potem se ti pa sredi uporabe sesujejo. Pa tiste, pri katerih si na tekocem in vsa obvestila preklikas, pa ti se vedno kazejo neke oblacke na desktopu.
Posted 29 September 2018 - 01:50 PM
Posted 29 September 2018 - 08:51 PM
Posted 01 October 2018 - 07:49 AM
Haha, jaz sem ista
Emily, na telefonu si izklopi “notifications”. Jaz tudi ne maram, da me aplikacije skoz z nečim nadlegujejo, edino za SMSe imam vklopljena “obvestila”.
jaz imam edino za SMS in zvonjenje zvok. Vse ostalo imam samo "številkice", da me ne motijo. Je pa problem, ko enkrat vidim, moram pa vse pogledat in predno zaprem telefon, ne sme nobena številkica ostat
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 01 October 2018 - 08:04 AM
Posted 01 October 2018 - 01:47 PM
Emily, na telefonu si izklopi “notifications”. Jaz tudi ne maram, da me aplikacije skoz z nečim nadlegujejo, edino za SMSe imam vklopljena “obvestila”.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 01 October 2018 - 02:35 PM
Posted 19 October 2018 - 12:09 PM
Posted 20 October 2018 - 09:01 AM
Posted 15 November 2018 - 08:09 PM
Da kljub tej nalepki, v nabiralnik še vedno prejemama en velik kup reklam.
Posted 15 November 2018 - 08:44 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 16 November 2018 - 10:01 AM
Jaz tudi ne prenesem jamravcev, moja tašča je taka + hipohonder med tednom se jo v velikem logu izogibam da se ne srečava na hodniku čez vikend pa tudi najdem kak izgovor da grem hitro nazaj gor če kaj pridem k njima ker sem dobra vsaj za 15 minut
Posted 16 November 2018 - 04:04 PM
Posted 16 November 2018 - 04:07 PM
JA! Ali pa ko med vožnjo mečejo ogorke iz avtomobila.
Posted 16 November 2018 - 04:42 PM
0 members, 0 guests, 0 anonymous users