Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#9421 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 21 August 2018 - 09:55 AM

Ali pa potem druga skrajnost ljudi, ki pa res nic ne vejo. Recimo prodajalka, ki te prepricuje, da zakaj kruh brez glutena, da ne rabim hujsat. To je za tiste, ki so na shujsevalni dieti. 🙄
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#9422 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 27 September 2018 - 12:25 PM

Obcasno pametovanje ljudi, kako in s cim hranit otroka. Pa saj predebatiramo vcasih in izvem kaj koristnega in kaj probam. Jezijo me izjave tipa, pa ves to banano bi ji mogla malo z vilicko pretlacit, od ljudi katerih 4letniki se vedno ne jedo sami. Ko si stars ti res ene stvari nenormalno potegnejo zivec. In pametovanje koliko bi moral bit otrok oblecen, zdaj se bo zacela sezona pametnjakovicev.
  • 0

#9423 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17426 posts

Posted 27 September 2018 - 12:41 PM

Pa kapa, kapa, kapaaaaa. Pri 30 stopinjah.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#9424 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 27 September 2018 - 12:46 PM

Haha, ja, ko je bila I. stara dober mesec in pol mi je kelnarca v lokalnem baru, kamor hodiva na kavo, rekla: pa kar brez kapice?!?
Moj odgovor je bil: gospa, 30 stopinj je...
  • 0

#9425 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17426 posts

Posted 27 September 2018 - 12:50 PM

Eni niso tako direktni, ampak v stilu: Sej nc nocem...sam mal je pihat zacel.
:lol:
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#9426 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24747 posts

Posted 27 September 2018 - 12:52 PM

Jaz sem pa samo vesela, da sem ven iz tega. Včeraj sem tamalo našla v malo debelejšem puloverju ob 19h zunaj (jaz pa v treh dolgih slojih). Malo sem jo čukasto pogledala in rekla, da se mi ne zdi primerno oblečena … ampak konec koncev, saj njo zebe. Se bo že znašla.

Ko smo bili čez vikend na morju, so imeli kolegi cel problem z mulcem, ker je bil ponoči malo vročičen in sta ga celo dopoldne otipavala, ali je vroč. Jaz sem se pa muzala, da itak da je, če ste ga pa oblekli v nogavice, superge, dolge hlače IN dolgo majico  (mi pa vsi v  kratkih rokavih/hlačah). Ampak lekcija - to ni več moj problem :evilgrin: 

Na živce mi gre, ko se avtomobili tako radi "umaknejo" na stran in direkt zaparkirajo kolesarsko stezo

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#9427 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17682 posts

Posted 27 September 2018 - 01:01 PM

Kami, to se nič ne sekiraj, jaz del OŠ in celo gimnazijo nisem hotela nosit spodnje majice, ker to je za "matke". :D
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#9428 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 27 September 2018 - 03:52 PM

Jaz pa ne bi rekla nic se ne sekiraj, moja sestricna si je tako kronicno prehladila ledvice in ima zdaj dozivljenjske tezave, ki res niso prijetne. Zdaj mora nosit ne samo spodnje majice, ampak se ledvicni pas poleg tega. Saj mogoce se to v redkih primerih zgodi, ampak se pa lahko. Definitvno je fajn pazit mehur in ledvica pri puncah, bodo kasneje hvalezne :D
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#9429 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17682 posts

Posted 27 September 2018 - 03:53 PM

Ja, to ze, ampak prepricat trmaste najstnice je pa nekaj drugega.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#9430 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26029 posts

Posted 27 September 2018 - 04:03 PM

Dk1WuTNUcAA5sJG.jpg

:D ;)

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#9431 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 27 September 2018 - 04:11 PM

Anouk :lol:

Na živce mi gre, ko na fitnesu posamezniki "rezervirajo" napravo z brisačo, vmes grejo na wc in po pijačo, naredijo vajo še na kateri drugi napravi, tako da lahko ti kot budalo čakaš, da bo naprava končno prosta. Če pa slučajno odstaniš bisačo pa hitro priletijo in zaženejo paniko kaj si dovoliš, da prestavljaš njihovo brisačo. 

Pa najstnice, ki pridejo na fitnes v parih in jim je bistvo obiska delanje selfijev pred ogledalom v garderobi in čvekanje medtem ko sedijo na napravah - te mi grejo tud ful na živce. 

• 0

#9432 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6742 posts

Posted 27 September 2018 - 07:04 PM

Tisto o spodnjih majicah je pomoje stvar navade. Ene jih ne nosijo. Drugo pa je, če nosijo prekratke majice, da jim komaj popek pokrijejo.
  • 0

#9433 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27990 posts

Posted 27 September 2018 - 08:19 PM

Anouk :lol1:

Na žalost je res tako, da so ene lekcije “drage”, ampak kot je rekla Matilda, z glavo skozi zid pa tudi ne moreš. :/
Jaz sem imela obdobje v osnovni šoli, ko sem poleti in pozimi nosila 7/8 hlače in potem gola koža do začetka čevlja. Na srečo sem jo odnesla “samo” s trdovratnim dermatitisom.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#9434 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6742 posts

Posted 27 September 2018 - 08:22 PM

Jaz sem imela obdobje v osnovni šoli, ko sem poleti in pozimi nosila 7/8 hlače in potem gola koža do začetka čevlja.

Se pravi enako kot dandanašnji najstniki in malo starejši, ki želijo biti kul?? 😀
  • 0

#9435 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27990 posts

Posted 27 September 2018 - 08:29 PM

Ja, zdaj je to spet “in”. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#9436 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24747 posts

Posted 28 September 2018 - 07:38 AM

Planet, tudi ti nisi našla dovolj dolgih hlač in si bila primorana slediti modi :evilgrin: 

Mi smo to poimenovali "dolžina, ko si med jemanjem mere v vodi stal" :D

Anouk - je že na FB! Lepo povzame.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#9437 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3375 posts

Posted 28 September 2018 - 08:16 AM

Anouk jaz pa ne vidim :confused: Jaz sem pa ravno v srednji šoli začela nosit spodnje majice, sem odkrila eno znamko fajn raztegljivih (sovražim bombažne ker takoj zlezejo ven in se ne prilegajo lepo) tako da smo s sošolkami jih imele v vseh možnih barvnih kombinacijah, pa še zdaj jih nosim, so (razen tistih katere mi je tašča vrgla v sušilec ko smo bili še skupaj) vse še v praktično enakem stanju. Pri meni sta pomojem samo kakšna dva meseca na leto ko nimam spodnje majice gor, me to zelo moti in moram imeti pokrita ledvica.

Ja ravno včeraj zjutraj ko je bilo cca 4 stopinje sem videla punco ki je imela visoke kavbojke, potem pa nek kratek pulover, tako da ji je del trebuha gledal ven brrrr no

• 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#9438 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26029 posts

Posted 28 September 2018 - 08:28 AM

Na sliki pise "Parenting was so much easier when I raised my non-existent children hypothetically." ;)

Oprijete imam tudi jaz najraje, da se ti ne guzvajo pod oblacili in da niso ze drugi dan kot sotorsko krilo, pa da so naramnice udobne (ploscate in malenkost sirse, ne tisti trakci, ki te vezejo, ko se sede malo drugace zasukas z rameni). Nazadnje sem jih imela od Skiny, ampak so ze malo boge, tako da moram za letos nove nabavit. 

Mene tudi zmrazi, ko vidim punce v kratkih puloverjih in z golimi gleznji v katerikoli sezoni, ki ni poletje. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#9439 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 28 September 2018 - 08:30 AM

Mi smo tudi vceraj eno tsko opazovali. Totalno zadekani, mala se v bundi, ker je bilo pac 5 stopinj, ko smo sli od doma.
  • 0

#9440 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 28 September 2018 - 10:03 AM

Mene tudi zmrazi, ko vidim punce v kratkih puloverjih in z golimi gleznji v katerikoli sezoni, ki ni poletje. 

Jaz sem včeraj videla na postaji eno v balerinkah in teh prekratkih hlačah, brez nogavic je imela prav rdeče noge.  :wallbash: 

Jaz na srečo spodnje majice obožujem že od nekdaj, tudi ko sem v srednjo hodila so ravno postali ti daljši in bolj razvlečeni puloverji moderni tako, da sploh ni bilo problema. V osmem me je nekaj trgalo bolj z kratkimi majicami, ampak ker sem se toliko družila ravno s to sestrično in kakšne muke je ona trpela, sem tudi jaz posnemala potem njene navade pa itak mi nikoli ni bilo prijetno, da me zebe, ne zdržim dolgo. Mi je res pomembno, da sem rajši preveč oblečena kot da me zebe.  :cold: 

Spodnje majice pa vedno v H&M te njihove basic kupim, imam ravno tako ene še iz srednje pa so nonstop v uporabi, ena redkih njihovih stvari, ki res zdrži :D

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users