Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 26 July 2018 - 02:59 PM
Posted 26 July 2018 - 03:14 PM
Zanimivo Mogoce tudi zato, ker so rojstni dnevi fiksni in ljudje vnaprej planirajo okrog njih. Pri fantovih so fiksni bozic, velika noc in babicin rojstni dan. Vmes se mogoce 2x zgodi, da se vidimo (piknik, kaksna okrogla obletnica/praznovanje/poroka), pa se to je redno vsaj kdo odsoten. Ampak za praznike itak razumem, ker jih je par locenih v druzini in morajo potem kombinirat prisotnost enkrat tu, enkrat tam.
Posted 26 July 2018 - 03:17 PM
Še dobro, da imam letos dober razlog, da ne bom praznovala 30ke, ker se mi niti najmanj ne da vabiti ljudi.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 26 July 2018 - 05:58 PM
Pri nas ponavadi obvisi v zraku, če se že zmenimo za točen termin in lokacijo pa vsaj ena odpove, ponavadi tik pred zdajci.
Lansko poletje sva doma organizirala piknik, že vso hrano in pijačo sva imela pripravljeno, na koncu so vsi odpovedali iz nekih brezveznih razlogov in sva bila sama. Najboljša družba, s temi ljudmi pa se ne druživa več.
Res ne razumem takih, sama se vedno držim dogovorov, razen če višja sila pride vmes.
Po drugi strani pa sva od istih tudi dobivala vabila za druženje tik pred zdajci, kot da cele dneve nimava nič drugega za počet. Ponavadi pozno zvečer, zjutraj pa služba (oni so bili seveda frej).
Nekateri gledajo samo nase.
Meni je to tko grdo in človeka res vse mine. Ali pa ko ti nekdo odpisuje na 2 dni in na koncu rabiš več kot 1 teden, da se sploh zmeniš, pa še ne veš, kaj bi si sploh mislil. Ljudje razočarajo, na koncu res prideš do ugotovitve, da lahko računaš samo na majhno peščico.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 26 July 2018 - 08:20 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 26 July 2018 - 09:08 PM
Znancu ni nič nerodno, če se zmeni npr. za druženje na pikniku, potem se mu pa v dnevih do piknika zgodi, da najde nek zanj zanimivejši dogodek prav na dan piknika in ga na piknik preprosto ni. Zame nesprejemljivo obnašanje, takšnih ljudi ne jemljem več resno.
Posted 27 July 2018 - 06:12 AM
Na drugi strani, nasa druzba je stela cca 10 parov in enkrat na leto smo se dogovorili za "odrasli vikend", pokljukali datume in se nas je vedno nabralo cez 15 (pri komu kdo v paru ni mogel/zelel).
Meni je bilo to vedno doberznak, da si res zelimo druzenja, saj smo vsi imeli sluzbe, druzine, obveznosti
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 27 July 2018 - 06:38 AM
Posted 27 July 2018 - 08:24 AM
Ja to je najbolje, da se pokliče, imaš jutri čas - super, gremo meni je bilo res smešno ko so se mož, njegov brat in bratova žena ter še par posameznikov zmenili 3/4 leta na kateri datum gredo na Triglav, potem je bilo pa itak grdo vreme takrat in je vse skupaj padlo v vodo. Jaz bi prav rada da bi se dobili s sošolci iz srednje šole ampak ni šanse da se jaz lotim organizacije, ker bom potem samo živčna ker se bodo vsi nekaj zmišljevali in na koncu bomo prišli štirje
Posted 28 July 2018 - 05:08 PM
Posted 28 July 2018 - 05:15 PM
Meni pa kakor kdaj, odvisno od momenta in predvsem - druzbe. Na ene ljudi se moras psihicno pripravit, drugi te pa (skoraj vedno) napolnijo s fajn energijo (in grejo se pravocasno domov, da se lahko do naslednjega dne fajn naspis in nisi napol neuporaben ).
Posted 28 July 2018 - 06:15 PM
Posted 30 July 2018 - 10:06 AM
Hoferjev Cheddar. Zdi se mi da se ta sir nenormalno hitro pokvari in ga potem pol mečem vstran.
[Napoleon]
Posted 05 August 2018 - 07:08 PM
Reklamiranje Dane v tetrapaku kot blazno ekološke embalaže. Kot da se norca delajo in nas imajo za neumne.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 20 August 2018 - 02:04 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 20 August 2018 - 02:33 PM
Posted 20 August 2018 - 03:22 PM
Posted 20 August 2018 - 03:25 PM
Bill Bullard
Posted 20 August 2018 - 05:18 PM
Posted 21 August 2018 - 08:01 AM
Pa šlogarco, objemanjem dreves in obiskom seans TKM.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users