Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#9381 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 13 June 2018 - 11:54 AM

Jap, sedežev na katerih bi lahko počakal medtem ko nakupovalni kompanjon poskuša oblačila v trgovinah drastično primankuje. 

• 0

#9382 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17426 posts

Posted 06 July 2018 - 05:35 PM

Sprenevedanje.

8. smrtni greh, ce mene vprasas.
  • 2

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#9383 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32552 posts

Posted 10 July 2018 - 09:55 AM

Vonja skozi rdečo oz. že rumeno!!! v našem glavnem križišču, mislim, halooooo, folk??? S tem zaprejo križišče, ker se nimajo več kam postavt pol, ko obstanejo sredi križišča, jaz imam pa zeleno in naj grem skoznje al kaj??? Jao!!!

• 0

#9384 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 16 July 2018 - 05:43 PM

Na živce mi gredo te reklame povsod na internetu karkoli odpreš pa naj bodo novice, instagram, fb, youtube nima veze, samo še to je povsod. 

Pa to prodajanje/sponzoriranje izdelkov na vsakem koraku.

Če kaj iščem z iskalnikom potem tudi vidim reklame o tem še 1 mesec. Res mi gre na živce. 

Pa zdaj še ta Youtube ne moreš niti kakšnega posnetka več pogledat, da ni notri 5 reklam. 

:verymad:

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#9385 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26029 posts

Posted 16 July 2018 - 05:46 PM

Joj, ja. Pri nas ti reklame vstulijo ne samo na zacetek in konec videa, ampak po moznosti se 2x random vmes. Prav mine te. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#9386 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 16 July 2018 - 06:10 PM

Tukaj so tudi vmes ja....A ni povsod tako? 

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#9387 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26029 posts

Posted 16 July 2018 - 06:16 PM

A ves, da nisem sigurna. Vem, da sem par let nazaj prav opazila, da v SLO tega se ni bilo, medtem ko je bil na NL to ze standard.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#9388 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17426 posts

Posted 16 July 2018 - 06:41 PM

Zaenkrat se ne. Samo na zacetku.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#9389 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86442 posts

Posted 16 July 2018 - 06:44 PM

Tudi vmes je že dolgo, ne pa v vseh videih.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#9390 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 16 July 2018 - 06:50 PM

Vsak Youtuber lahko nastavi ali dovoli predvajanje oglasov na svojem kanalu in kako se ti predvajajo (pred/med/po posnetkih). Kaksni oglasi konkretno se predvajajo pa je odvisno od drzave iz katere se dostopa, piskotkov idr.

• 0

#9391 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17682 posts

Posted 25 July 2018 - 09:18 PM

Ko povabiš nekoga na srečanje / pijačo po dolgem času, se strinja in vse, ko pa poskušaš uskladit termin, te ignorira. Ne razumem, čemu začetno strinjanje, če v bistvu ni interesa. Enkrat moram direkt povedat, da to pač ni lepo in da če ni interesa, naj se to pove, ker nikogar v nič ne silim.

Se še komu kdaj dogaja to?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#9392 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27991 posts

Posted 25 July 2018 - 10:29 PM

Kolegici se je kar dolgo časa z eno bivšo sošolko, mislim, da je na koncu “pustila stat”, ker je bilo že “smešno”.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#9393 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23397 posts

Posted 26 July 2018 - 10:11 AM

Ja, meni gre tudi na živce to, ko se skušamo dogovorit s prijateljicami iz gimnazije za srečanje. Ker smo na različnih koncih in se ne vidimo pogosto, se dogovarjamo preko maila in so vse za, potem pa vedno iste sploh ne odgovarjajo na mail, ker kao ne odpirajo maila pogosto in potem jih moraš po telefonu opominja, naj odpišejo... Potem se vsakič najde kakšna, ki ne klikne "odgovori vsem" in ostale sploh ne vemo, kje smo ostale, kaj smo se dogovorile...me kar mine včasih.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#9394 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32552 posts

Posted 26 July 2018 - 10:21 AM

Zakaj ne dolocite datuma in kdor pride, pride?
Pismo, moja sosolka se je lani ob 4 popoldne v Zagrebu usedla v avto in prisla na srecanje...
  • 0

#9395 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26029 posts

Posted 26 July 2018 - 10:30 AM

Mhm :) Fant je par mesecev nazaj poslal okrog "datumprikker" bratrancem in sestricam (+njihovim partnerjem) za srecanje, ker na krajsi rok ni sanse, da dobis vec kot dva naenkrat, na koncu je pa ravno tako vse skupaj padlo v vodo nekaj dni pred srecanjem. Ko omenis, da bi se dobili, so vsi navduseni in za, potem moras pa po skupnem klepetu parkrat "mimogrede" omenit, naj se vsi pofockajo, in potem po moznosti se v 1:1 pogovorih, da ne piskas ostalim desetim za brezveze. Bova naslednjic iniciativo komu drugemu prepustila, ceprav dvomim, da se bo kaj iz vsega skupaj izcimilo. 

• 0

#9396 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6742 posts

Posted 26 July 2018 - 01:39 PM

Ma ja no, ljudem se sploh ne da več družit al kaj je to...
  • 0

#9397 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86442 posts

Posted 26 July 2018 - 01:45 PM

^ Meni se zadnje mesece res ne da, med drugim tudi zato, ker se ljudje ne držijo dogovorov in me potem mine.

• 0

― V. Van Gogh

#9398 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32552 posts

Posted 26 July 2018 - 01:49 PM

Meni se tudi ne da vedno in z vsakim, ponavadi pa v glavnem zato, ker čas raje prezivim s svojo druzino. Dejansko mi je škoda časa, ki ga že tako ni na pretek...npr.zdej mi ena dekliscina ta vikend cisto narobe hodi in bi najraje skenslala, ampak itak ne bom, se cutim "dolzno", da sem zraven, ceprav to spet ni pravi razlog za udeležbo...
  • 0

#9399 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86442 posts

Posted 26 July 2018 - 02:00 PM

Pri nas ponavadi obvisi v zraku, če se že zmenimo za točen termin in lokacijo pa vsaj ena odpove, ponavadi tik pred zdajci.

Lansko poletje sva doma organizirala piknik, že vso hrano in pijačo sva imela pripravljeno, na koncu so vsi odpovedali iz nekih brezveznih razlogov in sva bila sama. Najboljša družba, s temi ljudmi pa se ne druživa več. 

Res ne razumem takih, sama se vedno držim dogovorov, razen če višja sila pride vmes.

Po drugi strani pa sva od istih tudi dobivala vabila za druženje tik pred zdajci, kot da cele dneve nimava nič drugega za počet. Ponavadi pozno zvečer, zjutraj pa služba (oni so bili seveda frej).  

Nekateri gledajo samo nase.

• 0

― V. Van Gogh

#9400 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26029 posts

Posted 26 July 2018 - 02:03 PM

Ne vem, pri teh datumprikkerjih niti ne rabis direkt reci ne - malo pocakas, da vidis, kateri termini so manj popularni, pa se pri tistih pofockas, ce ti je ze tezko priznat, da ti ni do druzenja oz. da so tvoje prioritete drugje in mogoce prides, ce ne bo kaj bolj zanimivega na vidiku. Spontanost jim pa itak ni neka vrlina, da bi lahko mimo tega planiral. 

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users