Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#921 isabela

isabela

sramežljivec

• Člani
  • 95 posts

Posted 16 October 2006 - 08:42 AM

hmm od Vichy sm poskusla testerja sm mi nista odgovarjala...sploh se mi ni hotu fajn razmazat...pa še v okolici nosa je še bolj poudaro suho kožo. sad.gif sad.gif ...kar se tiče moje kože...

Sej kožo mam že kr porihtano...mozoljev sm se že znebila, suha koža (okoli nosa) okoli nosa se pa včasih pojavi...

Ka pa puder od Nivea za suho kožo. Ga je že katera uporabljala?....

mejteeeeeeee seeeeeeeeee
  • 0
Ti si iskra v mojih očeh, toplina mojega nasmeha, moje najlepše misli, utrip mojega srca in ljubezen mojega življenja!

Cvet sem ki živi le zate, lutka ki verjame vate, bitje ki misli nate in punca ki umira zate!

#922 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 16 October 2006 - 02:06 PM

dons nameravam et u dm, kjer se ne mislm ponovno zasrt, zato bom mela sabo par kinder jajčkovih lončkov, in bom dala od parih firm najsvetlejše odtenke not, da to mal doma umer probam, in po tehtnem premisleku potem uzamm enga smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#923 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 17 October 2006 - 05:47 AM

ah, doma je bil samo en lončk, in zato sm si vanga nastiskala samo lorealov true match, ker sm že tko dost prepričana da ga bom potem vzela, ker majo prbližn dost svetle odtenke ermm.gif

u lončku mam zdej mal N1, probala bi pa še vanila ivory, seprav še tadrug najsvetlejši odtenk, potem pa enga izmed teh dveh zberm smile.gif

a je ta puder komoden ? verjetn ne .. biggrin.gif
a ma kšno zaščito ? vrjetn ne ..? hmm.gif
  • 0

#924 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 17 October 2006 - 09:51 AM

n1 je nevtralen, k1 je rumenkast, w1 (vanilla ivory) je pa rozkast, ce ti to kej pomaga
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#925 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 17 October 2006 - 11:27 AM

QUOTE(MLadoLetNa @ 17. 10. 2006 - 6:47) View Post

a je ta puder komoden ? verjetn ne .. biggrin.gif
a ma kšno zaščito ? vrjetn ne ..? hmm.gif

Oboje ne wink.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#926 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 17 October 2006 - 01:40 PM

QUOTE(*pikica* @ 17. 10. 2006 - 10:51) View Post

n1 je nevtralen, k1 je rumenkast, w1 (vanilla ivory) je pa rozkast, ce ti to kej pomaga

tole mi pomaga ja, ker sm vedla sam to da so usi svetlo, nism si pa odtenkov predstavljala wink.gif smile.gif

torej sm probla nevtralnga, sj ga mam dele gor, in odtenk mi je dost svetu thumbup.gif (saj en ermm.gif )
  • 0

#927 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86488 posts

Posted 17 October 2006 - 05:57 PM

OK, jaz zdaj res ne vem, kater puder naj vzamem. sad.gif Trenutno mi je zmanjkalo Revlona Colorstay (original, za normalno do mastno kožo), najsvetlejši (01-Ivory) odtenek. Mi je ful dobro, ker je ekstra prekriven, in ker nima titanijevega dioksida, ki večini maši pore, pa dovolj svetel je. Zdaj je pa ta nova različica, ki že takoj na 2. mestu vsebuje t.d. (sem pa sigurna, da bi tudi meni mašil pore down.gif ).

Zdaj me zanima, kater puder je brez te sestavine, pa da bi bil vsaj pribl. tako prekriven kot Revlonov CS.
Razmišljala sem o Niveinem Matt Refine (z alkoholom n 4. mestu), za Revlonovega Age Defineing pa ne vem, kakšen je (ima pa titanijev d. na 3., 4. mestu). hmm.gif

EDIT: Tule je sestava mojega pudra, pa ima na 3. mestu t.d. hmm.gif Pa se mi zdi, da mi ne maši por. Mah, zmedena ... oops.gif

colorstay
Aqua, Cyclomethicone, Titanium Dioxide, Trimethylsiloxysilicate, Butylene Glycol, Boron Nitride, Alcohol Denat., Nylon-12, Dimethicone Copolyol, C10-11 Isoparafin, Tribehenin, Dimethicone, Sodium Chloride, Isododecane, Polyisobutene, Glyceryl Rosinate, Cetyl Dimethicone Copolyol, Tocopheryl Acetate, Serica, Oleyl Alcohol, Bisabolol, Sorbitan Sesquioleate, Ethylene Brassylate, Methicone, Propylparaben, Methylparaben, Tetrasodium EDTA, [+/- Mica, CI 77491, CI 77492, CI 77499] 0488

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#928 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 17 October 2006 - 06:51 PM

Če ti ne maši por, potem tako ni problem. Potem si pa kupi Natural (Revlon) in bo.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#929 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86488 posts

Posted 17 October 2006 - 07:07 PM

Ne, jaz bi original, ker je bolj prekriven. Tega novega, za normalno/mastno kožo.

Tole je sestava:

Active Ingredients: Titanium Dioxide 7.3%

Inactive Ingredients: Aqua Eau (Water), Cyclomethicone, Trimethylsiloxysilicate, Butylene Glycol, Boron Nitride, Dimethicone, SD Alcohol 40B, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Nylon 12, Tribehenin, Isododecane, Polyisobutene, Sodium Chloride, Cetyl PEG/PPG - 10/1 Dimethicone, Bisabolol, Serica (Silk Powder), Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Malva Silvestris Extract (Mallow), Lilium Candidum Bulb Extract (Lily), Lactobacillus/Eridictyon Californicum Ferment Extract, Cymbidium Grandiflorum Flower Extract, Alumina, Polydimethylsiloxane/Polymethysilesquioxane Copolymer, Ethylene Brassylate, Methicone, Trisiloxane, Sorbitan Sesquioleate, Tetrasodium EDTA, Methylparaben, Propylparaben, May Contain: Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, 77492, 77499)
  • 0

― V. Van Gogh

#930 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 17 October 2006 - 10:07 PM

QUOTE(sonchika @ 17. 10. 2006 - 19:51) View Post

Če ti ne maši por, potem tako ni problem. Potem si pa kupi Natural (Revlon) in bo.

Sam sonchika a ni tko da je lih natural kle enim pore mašil?
(- A naslednik od naturala ma not t.d.-)
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#931 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 18 October 2006 - 06:42 AM

Jinadaze, tudi ta ni slab. ni masten, ampak vsebuje nekaj alkohola. Sicer je pa zelo dober.

Rea, ja Natural je mašil pore. Ampak Jini jih ni, ker je napisala, da ni imela z njim nobenih problemov.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#932 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86488 posts

Posted 18 October 2006 - 04:33 PM

Natural-a nisem nikoli mela, tako da ne vem. Sicer ima pa tudi CS original na istem mestu t.d., tako da je verjetno enako.
Sem se pa odločila, da probam puder brez njega, ker čisto 100 % pa tudi nisem, da mi včasih ne naredi kakšen mozolj, ali pa ogrce.
Sem se nekako odločila za Nivea Matt Refine, čeprav me moti alkohol, ampak drugega primernega ne najdem. Sem pa danes probala najsvetlejši odtenek MF Lasting Performance-a, ki je kot narejen zame. Samo ima spet t. d. noter. mad.gif
Za Matt Refine me edino skrbi, da ne bo skoraj nič prekriven. A lahko tista, ki ga je mela, primerja recimo z Revlonovim originalnim, ali pa mogoče z Niveinim Skin Like (tam mi je malo premalo prekriven). Pa nisem sigurna, da mi ne bo pozimi kože izsušil (čeprav imam mastno). hmm.gif
Ali pa če mi predlagate alternativo.
  • 0

― V. Van Gogh

#933 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 23 October 2006 - 05:11 PM

jaz sem si zadnič dobila neko novo verzijo CS original, sicer je manj noter ampak se mi zdi da je bolj masten in prav paše na mojo suho kožo.
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#934 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 23 October 2006 - 06:16 PM

IPB Image
hmm kaj mislite s čim dosežejo ta sijaj, s pudrom al še s čim za navrh ?

• 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#935 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 24 October 2006 - 08:54 AM

Verjetno s highlighterjem.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#936 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 24 October 2006 - 09:04 AM

a to ko se sveti na tej ženski,ne-a to je to ko je la*perla v ocenjevanju izdelkov za ysl puder napisala,da da mal glowy videz?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#937 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86488 posts

Posted 26 October 2006 - 08:04 PM

Jaz sem se potem odločila za Nivein Matt Refine puder, in sem navdušena. Nad pudrom, in nad tem, ker se mi je koža ful izboljšala. smile.gif Sem sumila, da mi titanijev dioksid maši pore. mad.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#938 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 26 October 2006 - 08:21 PM

Jina, kako kožo pa imaš? Normalno, suho, mešano, mastno...?
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#939 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86488 posts

Posted 27 October 2006 - 07:47 PM

Do zdaj problematično. biggrin.gif Sicer mam mastno. Res ne morem verjet, kako se mi je koža izboljšala ob menjavi pudra.
Tebi ga tudi priporočam (vem da maš mešano kožo). wink.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#940 Tejka

Tejka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 395 posts

Posted 28 October 2006 - 10:14 AM

rea, tale bejba definitivno NIMA mat pudra, ker se vidi po žametnosti polti. Je pa po mojem mnenju na njenem obrazu uporabljen še highlighter in pa puder v prahu, ki ji da tak "zdrav" videz.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users