Jump to content

Photo

Italija

• Please log in to reply
1154 replies to this topic

#921 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 20 May 2022 - 07:56 PM

Mi gremo spet z našim (homemade) avtodomom.... verjetno v Albanijo. Sva gledala trajekte do Grčije pa naju je minilo....
  • 0

#922 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 20 May 2022 - 07:59 PM

V Grcijo bi sli mi z letalom, ampak jeseni. Kreta verjetno.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#923 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 20 May 2022 - 08:01 PM

Ce gres do Albanije, pa Grcija ni vec dalec :) Stric gre dol do Peloponeza z AD. Menda v 9 dneh dol in nazaj, haha.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#924 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 20 May 2022 - 08:03 PM

V bistvu je prav fajn z avtodomom. Bomo se zagotovo sli, ker je fajn. Ampak letos rabimo bolj na easy dopust, ker smo imeli lani kar tempo. Zdaj veva kako vse skupaj deluje, tako da bo v drugo ziher lazje. :)
Jaz sem se lani zabavala, ce nabavimo stresni sotor za nasega Land Roverja in gremo z njim naokoli, pa moz ni bil najbolj navdusen, hahah. :lol:
  • 0

#925 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 21 May 2022 - 10:15 AM

Nas jebe, ker nas je 5 in je vse dražje, na trajektu 2 kabini itd, ampak nas verjetno ceneje pride Sardinija z avtom kot letalo in rentanje avta. Včeraj zvečer sem obupala, ker mi tudi iskalniki ven mečejo po 2 sobi namesto app za 5 oseb in sem popizdila in prenehala z iskanjem, lol.

Bi pa v 7 dneh nardili recimo sever Sardinije pa drugo leto jug, da se ne fjakaš samo z avtom skos gor pa dol. Ne moremo pa it poleti za dva tedna because kmetija in največ dela. Me tolaži septembra Kreta pa julija vikend v Opatiji, lol.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#926 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 21 May 2022 - 11:49 AM

Jaz zacenjam razumet ljudi, ki vsako leto hodijo na isto lokacijo, ce jim je vsec, ker je meni organizacija dopusta vsako leto bolj odvec. Oz. dejansko nimam casa tako raziskovat opcije, kot sem jih vcasih (se vsakih nekaj dni sva se selila). Pa ze za naju sem imela kar visoke standarde za nastanitve, kaj sele zdaj. Lanski dopust bi takoj ponovila …
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#927 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 21 May 2022 - 05:05 PM

Ja, Jina, to je pa res, ni več toliko časa za raziskovanje glede dopusta.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#928 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 02 June 2022 - 02:30 PM

Tole je pa ena luštna plaža v Toskani: Torre Mozza. Peščena, primerna za otroke. Sicer ni najlepša kar sem jih kdaj obiskala in lani avgusta je bila natrpano polna, ampak ko pa se je gneča zvečer pobrala, je bilo pa prav luštno. 

• 0

#929 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 09 June 2022 - 06:24 PM

Se ena plaza iz nasega lanskega road tripa po Italiji: Tarquinia Lido.

Ni najlepsa plaza kar sem jih kdaj obiskala, ampak je bila vseeno fajn. Dovolj prostrana, da te avgustovska gneca ni pretirano motila, plitka in pescena, idealna za malcke in delanje pescenih potick.

• 0

#930 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 09 June 2022 - 07:49 PM

Nam je bilo tudi super. Vem, da je cudno, ampak smo se kar zaljubili v kamp. V bistvu se zeliva vrniti sem. Prav slisim veter proti jutru cez polja za kampom, sicer pa popooolna tisina. Mesto pa itak cudovito.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#931 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 09 June 2022 - 09:32 PM

Hehe, saj ima tak prijeten vibe in vse kar potrebujes. Pa se cist je. Ce bi malce upgradali se sanitarije in postavili kesone za smeti se na drug del campinga, bi bil super. 😀
  • 0

#932 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 21 June 2022 - 08:34 AM

Katera pizzerija v Trstu vam je še dobra?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#933 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 21 June 2022 - 10:45 AM

V fundamentalisticni pica skupini na FB se najveckrat pojavlja Assaje potem Bianco in potem Di Napoli.
  • 0

Tumblr

#934 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 21 June 2022 - 11:02 AM

Fundamentalisticni :lol: Hvala.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#935 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 21 July 2022 - 08:31 AM

Tole je še ena plaža na kateri smo namakali rito prejšnje poletje: Viareggio. Iskreno povedano, ni naju kaj posebej impresionirala. Najprej smo od kampa hodili celo večnost skozi gozd, da smo sploh prišli do morja. Ko smo prišli, pa je bila plaža natrpana - kot vse plaže v Italiji avgusta. Morje je bilo ful razburkano z ogromnimi valovi zaradi katerih s tamalim sploh nisva šla v vodo. Negativni izkušnji pa je pripomoglo še, da se je nek moški utapljal in ga je reševalec potem, ko ga je povlekel iz vode položili na pesek tik ob nas. So ga rešili, ampak medtem ko so to počeli, se je okoli nas nabrala gneča zijal, tako da smo po hitrem postopku pobrali brisače in igrače in šli nazaj v avtodom: 

• 1

#936 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 27 September 2022 - 10:58 AM

A za italijo zdaj rabis kaj drugega razen dokumentov?
  • 0

#937 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 15 November 2022 - 08:57 AM

Sem se spomnila vprašat, ker je že debata o tem glede Avstrije. Se splača pogledat Trst v adventnem času? Kdaj tam začnejo z okrasitvijo in ali je ful mrzlo? :D
V službi se menijo za izlet v začetku decembra.
  • 0

#938 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 01 February 2023 - 02:24 PM

Tiste, ki ste bile v Rimu, koliko dni priporočate za obisk?
  • 0

#939 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 01 February 2023 - 02:53 PM

Najmanj 3, najmanj.
Rim je eno tistih mest, ko je eno leto premalo.
  • 0

#940 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 01 February 2023 - 03:05 PM

Ene 4.
  • 0

Tumblr

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users