Jump to content

Photo

Črna kronika

• Please log in to reply
2165 replies to this topic

#921 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 20 June 2011 - 05:32 PM

Pa še to, Brendi je bil oči od taglavne iz skupine SheDivaz s talentov. Boga punca. cry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#922 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 20 June 2011 - 05:41 PM

Boga. sad.gif

Za 34-letnega zvezdnika iz serije in filmov Jackass Ryana Dunna je bila usodna prometna nesreča, ko je v zgodnjih jutranjih urah s svojim porschejem zapeljal v gozd, kjer je prišlo do usodnega trka, v katerem je umrla še ena oseba.

http://24ur.com/eksk...za-volanom.html
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

• Guests

Posted 21 June 2011 - 11:40 AM

QUOTE(Coco* @ 19. 6. 2011 - 16:13) View Post

Jah no, je pa res, da so se pri nas poslušali Riblja čorba in Bajaga i instruktori in Đorđe Balašević, ne pa Brendi. smile.gif

Blagor teb. smile.gif

Sam po moje si sigurno kdaj slišala kakšno od Don Juan, ker njihovi hiti so se res ogromno vrteli (ampak pač ne veš, da so bli to od Brendija komadi).

Meni je bilo tudi neki komadov dokaj ljubih v najstniških časih. Npr.: Rad bi ti rekel nekaj lepega pa Ko boš nekoč pozabila me....V otroških pa itak Mandarina, Pod oknom sem stal, Rdeča roža....

Spomnim se, da smo imel kar nekaj njihovih kaset (takrat radio Sraka še ni obstajal....se mi zdi, ker zdaj se samo to pri nas doma vrti.... rolleyes.gif )

• 0

#924 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27458 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 24 June 2011 - 11:18 PM

UMRL KOLUMBO

ohmy.gif

Jaz sem ga imela ful rada, ko sem bil majhna. RIP. sad.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#925 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 June 2011 - 11:24 PM

cry.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#926 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27458 posts

Posted 24 June 2011 - 11:28 PM

In kako je siv na zadnjih slikah, jaz ga še kar imam v glavi s tistimi bujnimi črnimi lasmi.
  • 0
Pablo Picasso

• Guests

Posted 25 June 2011 - 08:24 AM

Peter Falk, legenda!
  • 0

#928 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 25 June 2011 - 09:19 AM

Šele danes sem izvedela, da je imel samo eno oko.
  • 0

#929 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 25 June 2011 - 08:55 PM

Jaz tudi. RIP.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#930 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 June 2011 - 10:58 AM

Legenda, nič drugega.

RIP
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#931 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 26 June 2011 - 03:57 PM

Jaz sem kot mala oboževala Kolumbota. Res mi je bil faca.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#932 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 26 June 2011 - 10:28 PM

QUOTE(Kinky @ 26. 6. 2011 - 11:58) View Post

Legenda, nič drugega.

RIP

Paravinja priznal umor Antonije. sad.gif

http://www.zurnal24....r-clanek-127501

• 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#933 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27458 posts

Posted 26 June 2011 - 11:24 PM

OMFG, ne morem verjet, pošast ena. Jaz sem cel čas mislila, da je Antonija kar tako šla od doma, malo so se spičli, jo je kamionist prepeljal, kamor je hotela, pol pa je sama zalutala dalje in se ni hotela vrnit, na koncu jo najdejo nekje na Hrvaškem in vrnejo domov, hepi end - naivno, vem, a nekako se mi res ni zdelo, da bo zgodba imela tak konec, ne vem zakaj, pa drugače nisem optimist.
  • 0
Pablo Picasso

#934 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 23 July 2011 - 06:49 PM

Umrla je Amy Winehouse! ohmy.gif

http://24ur.com/eksk...-winehouse.html

IPB Image

Za njo je bilo menda itak vsem jasno, da ne bo dolgo živela... ermm.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#935 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4185 posts

Posted 23 July 2011 - 09:10 PM

Za Amy sem tudi sama nekak imela občutek, da ne bo dolgo zdržala ob takšnem tempu. Zgleda da je 27 let prav zakleta starost za glasbenike.

Kar se je pa dogajalo v Oslu in na tistem otoku pa prav ne morem verjet. Kako pokvarjen mora biti um nekega človeka, da gre streljat na otroke. Bogi starši in preživeli, ki bodo verjetno imeli do konca življenja travme.
  • 0

#936 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 July 2011 - 10:07 PM

QUOTE(bellini @ 23. 7. 2011 - 22:10) View Post

Zgleda da je 27 let prav zakleta starost za glasbenike.

Jaz je ne bi niti dala v skupino tistih 'velikih', ki so umrli pri tej starosti, Morrison, Hendrix . . . Amy je 2 plati posnela, več ali manj je pa bila znana zaradi škandalov, ne vem no . . . ermm.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#937 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts

Posted 23 July 2011 - 10:11 PM

Bellini, se strinjam. To kar se je zgodilo na Norveškem je res težko razumljivo... sad.gif

Za Amy se je res vedno zdelo, da hodi po robu, pa vseeno sem kar malo ohmy.gif naredila, ko sem videla novico, da so jo resnično našli mrtvo. Njena glasba mi je bila vedno všeč in mislim, da je njena smrt za glasbeni svet velika izguba. ermm.gif
Aja, je pa res velika žalost, da je bila (sploh zadnji dve leti) najbolj znana po škandalih.
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#938 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 23 July 2011 - 10:19 PM

Jaz pa mislim, da kar se glasbenega sveta tiče, je ona "umrla" že dolgo nazaj.
  • 0

#939 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 23 July 2011 - 10:27 PM

QUOTE(Kinky @ 23. 7. 2011 - 23:07) View Post

Jaz je ne bi niti dala v skupino tistih 'velikih', ki so umrli pri tej starosti, Morrison, Hendrix . . . Amy je 2 plati posnela, več ali manj je pa bila znana zaradi škandalov, ne vem no . . . ermm.gif

Se strinjam.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#940 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts

Posted 23 July 2011 - 10:40 PM

QUOTE(Sinnaia @ 23. 7. 2011 - 23:19) View Post

Jaz pa mislim, da kar se glasbenega sveta tiče, je ona "umrla" že dolgo nazaj.

Tudi to je res.
  • 0

(taoistična modrost)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users