šampon za lase
Posted 13 April 2020 - 08:00 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 15 April 2020 - 08:35 PM
A ima katera izkušnje, če se ti clarifying, purifying šamponi res kaj obnesejo, da se lasje kasneje zmastijo?
Posted 16 April 2020 - 06:13 AM
Jaz imam pac tanke in suhe lase in ze ob mali kolicini sampona dobim lepo peno po celi glavi in imam obcutek, da se laslje lepo umijejo.
Gosodicna ima goste in mocne lase, zdaj so se ji zaceli malo mastit. Ampak njej se samponi sploh ne spenijo, kar nekje se porazgubi, pa ga dam res veliko. Prav tockovno ga moram nanasat na lasisce in tam malo pomencat. Pri njej imam vedno obcutek, da nima dobro umitih las.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 16 April 2020 - 07:22 AM
Posted 16 April 2020 - 07:24 AM
Jaz bi tudi poskusila z dvojim šamponiranjem. Mogoče prvič malo manj šampona.
[Napoleon]
Posted 16 April 2020 - 07:31 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 16 April 2020 - 08:01 AM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 16 April 2020 - 08:30 AM
Sem se pa ravno zdaj jaz umila z njenim in ker ima vedno sensitive sampone, se je tudi meni bistveno manj spenilo, kot z mojimi.
Ocitno je tudi v samem samponu razlika
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 16 April 2020 - 09:23 AM
Sploh, če imaš kakšne naravne šampone, se manj penijo pa ravno tako umijejo/očistijo, pri drugem šamponiranju se (bolj) peni, ker so lasje že umiti/bolj čisti se mi zdi. Jaz imam zdaj klasiko, TBS ingver (proti prhljaju) ter tri nove na preizkušnji Hands on Veggies koromač in rožmarin (proti prhljaju) ter s čilijem (za volumen) ter Stop The Water While Using Me z grenivko in rožmarinom pa so mi vsi trije super, naravni, penijo se OK in lepo očistijo, lasje so mehki in sijoči, lahko se razčešejo.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 26 April 2020 - 09:27 AM
Ko sem včeraj stala v DM-u in toliko časa študirala ponudbo, sem prišla do spoznanja, da je res bedna. Že znotraj ene Garnierjeve linije imamo na voljo samo 3 šampone, pa še to tiste sestavinsko najslabše, v Italiji pa jih je vsaj dvakrat toliko. A je v Milerju ponudba večje?
Na koncu sem vzela Alverde šampon z rožmarinom proti prhljaju, ki ga je Olivija nekaj strani nazaj hvalila in Garnier Banana HairFood masko za lase, bomo videli. Poročam jutri, bom naredila eno konkretnejšo kuro, že dolgo nisem imela balzama/maske na laseh dlje kot 5 min.
Pablo Picasso
Posted 26 April 2020 - 12:48 PM
Posted 26 April 2020 - 01:59 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 26 April 2020 - 02:41 PM

Antifett si nisem upala vzeti, ker nimam mastnega lasisca (mislim, lasje se mi zmastijo v 3-4 dneh) in sem se bala, da bo preagresiven.

Pablo Picasso
Posted 26 April 2020 - 02:43 PM
Posted 26 April 2020 - 03:27 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 26 April 2020 - 03:33 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 26 April 2020 - 05:05 PM
No, ce je pri tebi naredil stalo po drugi ali tretji flaski, je prva varna.

Pablo Picasso
Posted 26 April 2020 - 05:19 PM

Posted 27 April 2020 - 09:23 AM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 27 April 2020 - 11:29 AM
Za lase pa tudi ze eno leto isto, od fructisa balzam in sampon z aloe vero.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users