Jina, zakaj napišeš secret santa?

Novoletna darila
Posted 26 December 2012 - 02:00 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 26 December 2012 - 04:00 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 26 December 2012 - 09:54 AM
Jaz sem letos bila bozicek doma in po svetu
Poslala sem kar nekaj handmade voscilnic, nekatere sem poslala v Ameriko, na Dansko in pa prijateljem po Slo. Sem se kar namucila, ker je bilo veliko dela, ampak totalno worth it, ker se mi je skoraj vsak do zdaj zahvalil in pohvalil in to je the biggest reward, kar jih lahko dobim. Da nekdo ceni malo pozornost.
Ati
domac lipov med,
kis s cesnom in poprom Dvorec Trebnik (napisal je nekaj drugega, pa tega nisem dobila)
Mami
termo steklene skodelice za caj&kavo,
bio zeliscne in sadne caje,
njene najljubse kapsule za kavni aparat
Sestra
3 knjige iz Book Depositoryja,
limited edition kavne kapsule,
handmade kozmeticno torbico,
handmade toslc za telefon in
custom made koledar
- ful je bila vesela. Sokirana, ker sem ji samo nosila stvari pred njo in je zmanjkovalo prostora, mi smo se ji pa samo smejali. Je bila pridna letos, si je zasluzila!
Pob je dobil
handmade toslc za trdi disk,
Sistema water bottle,
custom made koledar (s slikami iz najinih potovanj).
Jaz sem dobila same uporabne zadeve, ki jih nujno potrebujem -
USB kljuc,
ergonomsko podlago za misko,
dvojne crne zabe
blazino iz spominske pene za razbremenitev hrbta (noro! za na stol ali lezanje, kako to meni pomaga, res razbremeni ledveni del, ki me ful pogosto boli)
knjige iz Book Depositoryja pridejo z zamudo, ker je imel bozicek tezave s sanmi
complete Paper app na iPadu, kjer zdaj risem in se izzivljam kot nora, to je nekaj najboljsega na svetu, nimam sketch pada ampak je tole zaenkrat noro dober nadomestek, kaj vse se da narisat, pa kako lepo sledi gibom pisala (v mojem primeru je to prst, ker se nisva nabavila pisala, in mam cist zdrajsan, ker sem vceraj porisala 40 strani
Skratka, vesela sem do neba! Zdajle sem naracunala, da sem za darila za domace vse skupaj dala pribl. 60 eurov, kar se mi ne zdi veliko, pac primerno za moj studentski budget. Pripomore dejstvo, da sem nekaj stvari izdelala sama in sem imela ves material nakupljen ze od prej.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 26 December 2012 - 12:07 PM
od Secret Santa TBS Vanilla losjon, lak za nohte, zapestnica, Vogue Russia
Lepo! Jaz še čakam.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 26 December 2012 - 12:35 PM
Jaz sem pa od mojih bližnjih dobila:
sterilizacijo za obe muci
Dove Shea Butter darilni paket
šal in rokavice
smučarske nogavice
smučarske rokavice
Salomon smučarske čevlje
casual čevlje
copate
huge svečo
pižamo
brisačo z izvezenim imenom
borovničke
osveževalec prostora Glade
kup sladkarij in suhega sadja
dobim pa še smuči in ostalo smučarsko opremo.
podarila pa sem/sva:
fant: Seinfeld majica
mama: ročna ura, svečke, čokolada, deska za rezanje
oče: Angry Birds majica, čokolada, smučarske nogavice
brat: Inter majica, paket čokolad, šalici za kosmiče
dedek: huge Toblerone, plastična posoda za shranjevanje živil, homemade keksi in električna zobna ščetka
babica & dedek #1: huge Toblerone, svečke, homemade keksi in tole:
fantova starša: predpasnik za mamo, Ikea posteljnina in rjuha, Ikein paket posod za shranjevanje živil, Ikea dišeča sveča, Interio paket sveč v obliki deteljic in sveč v obliki cvetov, 1kg švicarske čokolade, voziček za v trgovino:
Porabila sva kar precej, ampak so se obdarovanci ful razveselili daril je bil vsak zapravljen cent vreden veselja in nasmehov na obdarovančevih obrazih.
Posted 26 December 2012 - 01:35 PM
Zbiram se ideje za majhno pozornost za 4 in 10-letnika. Fanta, starejsi je nor na nogomet, tamali je pa zadovoljen z vsem.
Razmisljam, da bi jima naredila posodo za raziskovanje - Piskoti, v katere so vtisnjene figurice s fosili,
povecevalno steklo, pa na roke narisan zemljevid, iz kje je kaksen fosil - v stanovanju pri njih doma, pri nas, pri babici, in bi jih tam morala poiskat in raziskovat malo.
Pa se mogoce kaka mini badge na to foro, da sta s tem postala uradna strokovnjaka za fosile.
Sam ce je njima pol toliko zabavno in zanimivo kot meni..
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 26 December 2012 - 01:39 PM
Jaz sem dobila
od fanta plesni tečaj za dva (se je končno vdal mojemu tečnarjenju )
od staršev complete works of Oscar Wilde
od sestre Paulo Coelho rokovnik
od fantovih božični čaj, čokolada, lak in maskara
od kolegic kremo za roke, tuš gel, lak, masažna ploščica za suhe roke, čokolada
od babi grande toffifee in denar
[Napoleon]
Posted 26 December 2012 - 01:46 PM
zaenkrat vem samo to, da bom pri starših dobila "tradicionalno" darilo - vinjeto.
Z moje strani - verjetno bom kupila nekaj v Rusiji (za vsakega kakšno malenkost)
Fantu sem kupila 2 kratki majici.
Posted 27 December 2012 - 10:00 PM
Jaz sem za fanta danes sklenila celoletno naročnino na revijo Moj mikro, ker vem, da jo ful rad prelista. Poleg sem mu zapakirala 2 karti za Hobbita v 3D. Ena je seveda zame
Za njegovo mamo bova kupila kuharsko knjigo "Okusi sredozemlja", ker vem, da ji je ful všeč, ona jo je u bistvu meni podarila (velika knjiga, 500 strani) in si jo je želela tudi sama kupit.
Za njegovega očeta bova kupila knjigo o Alfi Romeo (je v fan klubu), fantovemu bratu pa kako češko poezijo ali kaj podobnega (mahnjen je na filozofijo).
Za moje pa še ne vem, če bom kaj, ker nimamo te navade, da se obdarujemo, čeprav nas sta nas starša letos kar obdarila, tako da bom videla. Nimam sploh idej kaj bi, ker sta zelo skromna. Ampak se bom spomnila nekaj, bom to temo mal prelistala.
Posted 29 December 2012 - 12:48 PM
Jaz sem dobila še domač kapučino liker, bone/karte za Planet tuš in sladkarije.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 29 December 2012 - 01:06 PM
Kaj to se za novo leto obdarujete, ne za božič?
Posted 29 December 2012 - 01:10 PM
ja, mi mamo Dedka mraza
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 29 December 2012 - 02:12 PM
Pri fantovih tudi
Posted 29 December 2012 - 02:24 PM
Ja, jaz tudi za novo leto, edino pri starših od fanta so darila za božič. Kar pomeni, da od mojih domačih še dobim.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 29 December 2012 - 04:41 PM
Olivijaaaa, kaj je ta blazina?? A je to TO?
Nekaj podobnega, moja je svetle barve in ima elasticni trak na jezka, da si lahko dam okoli razlicnih stolov. Za ponoci se da pa dol odlepit in je samo blazina. Super je, meni ful odgovarja.
Jaz sem dobila pri fantu se
Kneipp losijon madljev cvet za telo
Secrets of Macarons knjigo
domace piskote
Gorenjkino cokolado
Letos sem zgleda da bila res zelo ZELO pridna.
Podarila sem pa se piskotno maso za Piskote Dedka Mraza (suhe sestavone, v razlicnih plasteh) v steklenih loncih, koledarcke in toslce za mobije.
Posted 29 December 2012 - 04:53 PM
Jaz sem jih letos kar kregala, sem dobila čisto preveč, glede na mojo pridnost. ˆ-ˆ
XD
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 29 December 2012 - 06:00 PM
Kaj to se za novo leto obdarujete, ne za božič?
Tudi mi smo se vedno in se še obdarujemo za novo leto, nikoli za božič.
Zadnja leta je božič postal ful nek popularen v SLO, ta stari pobožni ded v rdeči pižami, bljak, Dedek Mraz je eden in edini!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 29 December 2012 - 06:03 PM
Coca Cola starec.
Ja, res je, ko smo bili majhni je samo Dedek Mraz nosil, včasih si še od Miklavža dobil kakšno malenkost, pomarančo ali suho sadje,
sedaj je pa očitno Božiček prevzel glavno vlogo.
No, pri nas doma ne.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users